سلام رفقا منم مشکل ازدیاد خواب دارم به طوری که وقتی میخوام از خواب (مخصوصا خواب بعد از ظهر) بلند شم اصلا حال درس و مرس ندارم اینه که همیشه خواب الوام و هر وقت بخوام بخوابم هر جا باشه میخوابم ولی چند وقتیه که یه راه پیدا کردم ... کتابخانه... خیلی بهتره از خونه اصلا خوابم دیگه نمیاد
راستی اگه برین کتابخانه و یه مدت اونجا باشین(1هفته) عادت میکنید اولش سخته ولی بعدا حله
من یه استادی دارم که میگه بدنتو هرجوری عادت بدی همون میشه اون به من پیشنهاد کرد که هر شب ساعت 11 بخواب و صبح 6 پاشو 7 ساعت خواب ایداله یه هفته اینطوری باشی عادت میکنی و حتی صبح ها هم زود از خواب پامیشی
من به استادم گفتم نظرتون راجع به اینکه به کتابخونه برم چیه؟ با توجه به اینکه من برای درس خوندن بی حالم و مشکل خواب دارم
گفت:«آره حتما خیلی خوبه ، کتابخونه یه جوریه که وقتی میبینی بقیه ام دارن درس میخونن تو هم درس خوندنت میگیره و میخونی»
و یه کتابخونه خوبم بهم معرفی کرد
مراقب باشین خواب کمتر از 5ساعت و نیم خیلی ضرر داره و در طولانی مدت تبعات زیان باری داره
بچه ها یه توصیه هم داشتم براتون رادیو فرنگ ساعت 7.30 عصر هر روز یه برنامه داره به نام نکته ها و گزینه ها به طوری که هر روز یه درس تدریس میشه یه روز شیمی یه روز ادبیات یه روز زبان و... سه شنبه ها مشاوره میده و خیلی مفیده حتما گوش کنید تو اونجا میتونید ببینید که تو شهر شما تو کدوم موج و ردیف پیدا میشه ولی تو تبریز یه کانال قبل از رادیو جوان قرار داره تو تبریز : 92.9 FM
کلا مفیده
میتونید فایل این برنامه رو از آرشیو سایت رادیو فرهنگ دانلود کنید مفیده خیلی توصیه اکید میکنم
سایت رادیو فرهنگ:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فک نکنم پتو تاثیر زیادی داشته باشه
سعی کنید وقتی میخوابید محیط کاملا تاریک یا نزدیک به کاملا تاریک باشه چون اگه اینطور نباشه فوتون های نور مزاحم باعث کاهش عمق خواب و جلوگیری از فعالیت مواد زد سرطان در مغز میشه
مینی زورو - پیش دانشگاهی ریاضی فیزیک