با سلام
دوست عزیز این خبر صحت داره؟ چون من می خوام ipodtouch 32gb بخرم.اگه این خبر راست باشه منتظر بمونم.
با سلام
دوست عزیز این خبر صحت داره؟ چون من می خوام ipodtouch 32gb بخرم.اگه این خبر راست باشه منتظر بمونم.
خیر دوست من هیچ ایپادی در ماه ژانویه معرفی نخواهد شد ! احتمال 90 درصد سپتامبر 2010 ایپاد های جدید معرفی میشن چون این روند رو سال هاست اپل داره انجام میده ! شما بخر !
ولی شما باز هم بهتره صبر کنید. یک هقته دیگه هست. البته آیپاد تاچ ها معمولا سپتامبر آپدیت می شوند.
از مدیران محترم میخام این تاپیک رو به انجمن آیفون/iPhone انتقال بدن
به آدرس :
با تشکرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
27 ژانویه ساعت 21:30 به وقت ایران این مراسم برگزار میشه...
ممنون از پیشنهادت .. ولی برنامه ای برای انتقال این تاپیک نداریم .. iPod Touch اساساً یه پلیر محسوب میشه و بنابراین بحث درباره اش زیرمجموعه این بخش از فوروم هستش .. آیفون هم طبیعتاً زیرمجموعه گوشی .. دوستان هم البته آزاد هستند که سوال یا بحث شون رو هر جایی که دوست دارند مطرح کنند و محدودیتی وجود نداره..![]()
سلام دوستان
!!!!!!!
من میخواستم ipod 32 gig بخرم!!!!!!
می خواستم یک سری سوال بپرسم که ممنون میشم جواب بدید!!!!!!:
1. فرق این مدل با 16 gig ؟؟؟؟؟؟ فقط رم؟؟؟؟؟؟
2. جیلبرگ قضیش چیه؟؟؟؟؟؟؟
3. من میخواستم موبایل 320 تومانی بخرم ولی گفتم جاش یه ipod touch بخرم و موبایلمو نیگه دارم!!! نظرتون چیه؟؟؟؟
4. قیمت دقیق و به روز این مدل؟؟؟
5. از اروپا بخرم یا ایران؟
6. کجای ایران بخرم که مطمئن باشم اصل و ارزوونه!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
7. از کجا بفهمم بهم نندازند!!!!!!!!!!!!!!!!
8. کلا نظرتوون رو بگید لطفا!!!!!!!!!!!!!!
9.ممنون
10.ممنون ممنون
11. ...
اگه اطلاعات و ریویوی دقیقی دارید بهم ایمیل کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من چرا این همه پست پشت هم میدی ؟ ... میتونستی از ویرایش استفاده کنی و نظم تاپیک رو رعایت میکردی !!! ...
1:بله البته اگه توی یه نسل باشند !
2:جیلبرک به معنی شکستن قفل فریمور هست و یه جورایی همون هک کردن که بشه IPA های پولی رو مجانی ریخت و از برنامه سایدیا برنامه دانلود کرد و تم ریخت و فونت عوض کردو ....
3:بستگی به نیاز خودت داری اگه زیاد موزیک گوش میدی و از برنامه های زیاد ایپاد تاچ میخوای استفاده کنی ای تاچ گزینه خوبیه !
4: ندارم الان ولی بگید چه نسلی رو میخواید نسل 3 یا 2 ؟ ... یا به عبارتی همون Generation
5 و 6:فرقی نداره میتونید از همین جا بخرید بهتره و خودتون هم برید مطمئن تر هست ! الان دیگه این چیزا زیاد مطرح نیست پاساژ پایتخت سر بزنید !
7:خوب یه راه حل ساده اینکه روی جلد یه نایلون پلاستیکی پلمپ شده که برای باز کردن یه فلشی وجود داره که از اون فلش باید پلمپ رو باز بکنید و باید اون بسته باشه !
8:کلا ای تاچ برای کسی که به برنامه های جانبی اهمیتی میده و یه پلیر میخواد که باهاش اینترنت بره و موسیقیش هم باهاش گوش بده گزینه خیلی خوبیه !
9-10: ممنون
11: ...![]()
بسیار متشکرم دوست عزیز
ببخشید
اگر توانستید قیمت روزش را به دست بیاورید حتما خبرم کنید(خیلی فوووووووووووووووووووووووو ری)
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)