سلام دوستان
اول از همه تشکر از کاربر Ronn!e
و اقا این یاماتو چرا نمرش پایینه تقریبان
تیتره فیلم که خیلی قشنگ بود..
به نظرم خیلی قشنگ باشه.
سلام دوستان
اول از همه تشکر از کاربر Ronn!e
و اقا این یاماتو چرا نمرش پایینه تقریبان
تیتره فیلم که خیلی قشنگ بود..
به نظرم خیلی قشنگ باشه.
سلام
آقا این وال.ای عجب فیلمی بود. من که بسی لذت بردم و رفت بین 10 فیلم برتری که تا حالا دیدم، بین شاهکارهایی مثل پدرخوانده، هفت، بازی، پرستیژ، مظنونین همیشگی، رستگاری در شاوشنک و ... و مقام اول بین انیمیشنهایی که تا حالا دیده بودم.
فقط یه چیز که خیلی آزارم داد تغییر دادن صدای دوبلور Eve بود چون فکر کنم تو آنونسی که ازش پخش شده بود صدای ایو رو یه دوبلور زن در میاورد شایدم اشتباه کردم. ولی اون ماسمالی کردن اسم ایو هم جالب بود ايــــــــــوانو صداشو هم یه مرد در میاورد
البته اونایی که جدی تر فیلمو نگاه میکردن همشون فهمیدن که چی به چیه ولی خب دیگه احترام به شعور مخاطب هم چیز خوبیه اما ...... ولش کن بحث سیاسی میشه
خداییش حیف این فیلما نیست که براش برنامه نقد و بررسی نمی ذارن عوضش اون یاماتو آشغال که دیشب وسطش خوابم برد یا اون قلمرو ممنوعه رو واسش نقد می ذارن. شاید خنده دار باشه ولی من به جای صدا و سیما بودم این رو تو سینما ماواراء پخش می کردم (یه بار یه انیمیشن تو این برنامه پخش شده بود) چون به مطالب فلسفی عمیقی توش اشاره شده بود. خود اسم Eve هم حساب شده انتخاب شده بود.
ولی خوب شد به صدای وال.ای دست نزده بودن. وای که چه کیفی داشت وقتی می گفت: ا یــــــــــــــو ا
موافقم ... بسی از دیدنش لذت بردیم ...این وال.ای عجب فیلمی بود.![]()
The Count of Monte Cristo
كنت مونت كريستو
کــارگــردان
Kevin Reynolds
بــازیــگران
James Caviezel , Guy Pearce
Richard Harris
ژانر : اکشن | ماجراجویی | درام
محصول سال 2002 | انگلیس , آمریکا , ایرلند
مدت زمــان : 131 دقیقــه
IMDB Rating :7.5/10
31,129 votes
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داستان فیلم درباره فردي به نام ادموند دانتس است كه با خیانت دوستش ،به اتهام دروغین زنداني ميشود.دانتس در زندان با زنداني ديگري دوست ميشود كه نقشه گنج سرشار مونت كريستو را در اختيار او ميگذارد تا از این طریق بتواند انتقام خود را بگیرد ...
اتــوبــوس شــب فیلمــی از کیـومـرث پـوراحمد و با بازیه خســرو شکیبایی , محمــد رضا فـروتـن , النـاز شاکردوست , مهرداد صدیقـیان
داستان فیلم درباره نوجوان رزمندهاي است كه بايد به تنهايي چندين اسير عراقي را پشت جبهه منتقل کند، اما در اين کار با مشکلاتي مواجه ميشود.
+
این هفته خبری از صد فیلم نیست !
Soil and Ashes
خـاک و خـاکــستر
کــارگــردان
Atiq Rahimi
بــازیــگران
Abdul Ghani , Jawan Mard Homayoun
ژانر : درام
محصول سال 2004 | افغانستان , فرانسه
مدت زمــان : 102 دقیقــه
IMDB Rating : 6.9/10
111 votes
داستان فیلم درباره پيرمردي است که پس از جنگ افغانستان همراه نوه پنج ساله و ناشنواي خود عازم مزار شريف ميشود تا پسر خود را که در معدن کارمی کند، پيدا کند و به او بگوید که بقیه اعضای خانوادشان در بمباران اخیر کشته شده اند.
فیلمنامه فیلم خاک و خاکستر هم فک کنم مال کامبوزیا پرتوی.
فیلمش باید فیلم قشنگی باشه.
The Cherry Orchard
بـاغ آلبــالو
بــر اســاس رُِِمــانی از
Anton Chekhov
کــارگــردان
Mihalis Kakogiannis
بــازیــگران
Charlotte Rampling , Alan Bates
Katrin Cartlidge
ژانر : درام
محصول سال 1999 | یونان , قبرس , فرانسه
مدت زمــان : 141 دقیقــه
IMDB Rating : 6.3/10
264 votes
رانیِوسکایا يك بيوه روسي است كه در اواخر قرن 19 در پاريس زندگي مي كند. وي پس از 5 سال تصميم مي گيرد كه به روسيه سرزمين مادري اش بازگردد و به دليل فشارهاي مالي وارد شده باغ آلبالو را بفروشد اما با مخالفت هاي دختر و برادرش روبرو مي شود.
Flawless
تمام عیــار
کــارگــردان
Michael Radford
بــازیــگران
Demi Moore , Michael Caine
ژانر : جنایی | درام
محصول سال 2007 | انگلیس , لوکزامبورگ
مدت زمــان : 108 دقیقــه
IMDB Rating : 6.8/10
4,332 votes
فیلم داستاني جنايي را پي مي گيرد که در لندن دهه 60 ميلادي اتفاق مي افتد؛ جايي که سرايدار شرکت الماس لندن، مدير اجرايي شرکت را راضي مي کند که در سرقت مشتي از الماس هاي صاحب کارشان به ارزش دوميليون پوند به او کمک کند...
Last edited by RONN!E; 30-10-2008 at 10:12.
The St. Valentine's Day Massacre
قتلعــام روز سینت ولنتاین
کــارگــردان
Roger Corman
بــازیــگران
Jason Robards
George Segal , Ralph Meeker , Jean Hale , Clint Ritchie
ژانر : جنایی | درام
محصول سال 1967 | آمریکا
مدت زمــان : 100 دقیقــه
IMDB Rating : 6.4/10
956 votes
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشیکاگو، سال 1929. درگیری باگز موران و آل کاپون به جنگی تمام عیار بدل میشود. کاپون، جک مک گرن را مامور سر به نیست کردن موران میکند. همزمان، موران به جان رئیس مافیا و دوست کاپون سوء قصد میکند ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)