سلام
یه 6220 دست دوم سالم و تر و تمیز بدون هیچ ایرادی با تمام سیم ها و امکاناتش به طور کامل
چند فروش میره ؟ میشه 170-180 تا دادش؟
سلام
یه 6220 دست دوم سالم و تر و تمیز بدون هیچ ایرادی با تمام سیم ها و امکاناتش به طور کامل
چند فروش میره ؟ میشه 170-180 تا دادش؟
آره چون میخوام یه گوشی جدید بگیرم
آقا یکی جواب مارو بده ؟ چطوریمی تونم فرمان صوتی این گوشی رو فعال کنم ؟ تنظیماتش کجاس ؟ چرا همه فرمان صوتیشون کار میکنه به جز گوشی من ؟
سلام دوستان.من رفتم واسه يكي از دوستام 6220بگيرم فروشنده گفت tvساپورت نميكنه پرسيدم واسه چي؟گفت واسه اي سي شون ضرر داره.ولي من كلي گشتم تا يه دونه tvساپورت پيدا كردم و230گرفتم.حالا واقعا ضرر داره؟خوب گرفتم؟
سلام چرا کار نکنه؟ از این آدرس برو Tool's/Voice comm (اگه پوشه رو تغییر نداده باشی)
اونجا همه ی برنامه ها رو دسته بندی کرده . توی option/sett. میتونی تنظیماتش رو عوض کنی. با option/change command میتونی فرمان صوتی هر برنامه رو عوض کنی.
1 ثانیه Right selection key رو توی standby mode نگه دار تا یه بوق بزنه. بعد بگو
ببخشید میخام از دوستان بپرسم چرا گوشی من با نگه داشتن دکمه سایلنت سایلنت نمیشه ایا اپدیت میخاد
می شه کامل توضیح بدی چکار کنم.
وقتی من یک ثانیه کلیک راست رو می گیرم می گه که برچسب صوتی ذخیره نشده است.
تنظیماتی که باید انجام بدم رو می تونید بگید چی رو چه تغییری بدم ؟
ok
توی قسمت تنظیمات باید اینجوری باشه...
اولی که synthesiser روشن باشه. دومی که حجم صدای پخش. سومی حساسیت شناسایی صداست که هرچه بیشتر باشه شناسایی دقیق تره. command vertification اگه روی دومی باشه بهتره (لیست فرمان های مشابه میاد و خودت انخاب میکنی) . اخریش هم مال حذف همه فرمانهای صوتییه که خودت تغییر دادی و بازگشت به حالت پیش فرض.
واسه من با همین تنظیمات کار میکنه. اگه بازهم به مشکل خوردی احتمالا باید Reset factry Sett. کنی
گوشیمو فروختم 195000 تومن
فقط 8 ماه کار کرده بود
+
19000 هم مموری 4 رو فروختم![]()
Last edited by vahid_vaezinia; 28-01-2010 at 23:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)