تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 196 از 2550 اولاول ... 961461861921931941951961971981992002062462966961196 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,951 به 1,960 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

اتفاقا من خودم واسه این جور درگیری ها پایه هستم! چه تلفنی چه حضوری! یه چند وقتیه از این جور در گیری ها

نداشتم! آخریش مال یه ماه پیش با شعبه مرکزی یه بانک بود که آخرش پول رو به حسابم برگردوندن! (یه بانک پول

آدم رو پس بده اونهم از تهران فکرشو بکن!!!)(ببخشید حاشیه بود!)

امشب قراره بین ساعت 2 تا 3 مودم رو روشن خاموش کنم بعد یه چند مگابایت دانلود کنم دوباره روشن خاموش کنم

تا یه بازه 5 دقیقه ایجاد بشه و مقدار اکانتم واسه همین 5 دقیقه دراین سایت کوفتی ثبت بشه (یعنی دیگه جلو چشم

باشه) بعد فردا هم این مدرک 5 دقیقه ای رو می برم و هم طبق گفته ی مسعودخان نمودارها رو هم از کامپیوتر در

می یارم می کوبم تو سرش!!!

با اون آقای اطاق کرکره ای قبلا سر یه موردی بحث کردم (بحث خشن بود ولی به دعوا دیگه نکشید! شانس آورد و گرنه لپ تاپش دم دست بود!!!)

خلاصه اگه اینترنت شماها از همارا فردا قطع شد! به بزرگی خودتون ببخشید دیگه مجبور شدم!!! (بالاخره بازسازی

اونجا زمان می بره خوب!!!)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام

اومدم بگم مثل اینکه مشکل من حل شد، یعنی دیگه از اکانتم کم نمی شه. هرچی بود طرف خودش بعداز تلفن من درستش کرده، با

اینکه به طور کلی منکر یه همچین چیزی شده بود. ولی این وسط 300 مگابایت من پرید که اون هم فدای سر بچه های بامعرفت این

تاپیک. (فقط این تاپیک! علتش رو خودتون حتما می دونید!)

شب بخیر

3. این کاربر از reza.32 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه aie_saber's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام

حالا ما از ساعت 2 تا 7 دانلود کنیم که دیگه از اعتبارمون کم نمیشه (همارا +128 ) ؟ ( منظورم اینه که باگ های احتمالی اون یه ساعت اضافه حل شده دیگه ؟ )

آخر فروم باز MaSoOd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

reza.32 عزیز 

شما که پایه ی درگیری هستی ، اینا هم که نا حق از حجمت کم کردن 

پس بهتره کوتاه نیای چون شرکت بد آموز میشه 

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام

حالا ما از ساعت 2 تا 7 دانلود کنیم که دیگه از اعتبارمون کم نمیشه (همارا +128 ) ؟ ( منظورم اینه که باگ های احتمالی اون یه ساعت اضافه حل شده دیگه ؟ )
    سلام
    من که دیشب بدون مشکل دانلود کردم ، شاید این مشکل اصلا برای اکانت شما وجود نداشته، ولی اگه بود هم دیگه تا حالا بعداز اون جربحث دیروز حتما حل شده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

reza.32 عزیز 

منم خیلی دوست داشتم برم، ولی اولا دیگه 1،2 روز ازش گذشته و اینکه خودت می دونی که قانع کردن یه مشت آدم

خنگ و کودن چه قدر سخته! چون مصرف ساعتی ها رو که نمی دن باید نمودارهای پهنای باند و زمان قطعی و وصلی

های اون روزها باید در بیاد بعد از روی اون ستون ها بررسی بشه... که واقعا سخته از مغزشون اینقدر کار بکشند!!!

(مگه چقدر حقوق می گیرن آخه؟!!!)

دوم اینکه این هفته اصلا وقت ندارم، (کلی برنامه ریزی کرده بودم که اگه مشکل ادامه داشت یه جوری خودم برسونم

همارا) ولی به طور کلی یه دعوا طلبشون!!! هر وقت برای تمدید رفتم یا ایشالا (با لحن عامیانه!) واسه انصراف رفتم

حتما این موضوع رو هم مطرح می کنم.
    بای

داره خودمونی میشه Siron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    United Kingdom

14

بابا جون هرکی دوست دارین کمک کنین(مجبورم کردین قسم بخورم)
    اقا bizmit لطفا اگه چیزی میدونی کمک کن
    بابا من مشکل sent خود به خودی دارم به خیلی ها هم گفتم سر در نمیارن چیکار کنم؟
    هیچ اپلودی ندارم حتی برنامه netlimiter رو نصب کردم هیچ outgoing ی نشون نمیده ولی بازم sent دارم
    ویندوز رو از نو نصب کردم مشکل حل نشد
    ویروس میروس هم ندارم
    به گفته اقا bizmit هم عمل کردم (واسه ویندوز پسورد گذاشتم و تیک گزینه use simple file sharing رو هم که در
    قسمت فولدر اپشن بود رو برداشتم.)
    zonealam هم دارم و فایروالش رو گذاشتم تو حالت high )your Computer is hidden and porotected)
    دیگه از چی میتونه باشه؟
    به شرکت isp زنگ بزنم؟
    شاید کاربرهای دیگه isp چون به هم وصلند دارن ازم فایل برمیدارن(واسه اونایی که میگن نه بگم که من همچین کاری رو خودم قبلا کردم-یعنی به راحتی شدنیه)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هیچ اپلودی ندارم حتی برنامه netlimiter رو نصب کردم هیچ outgoing ی نشون نمیده ولی بازم sent دارم
    ویروس میروس هم ندارم
    به گفته اقا bizmit هم عمل کردم (واسه ویندوز پسورد گذاشتم و تیک گزینه use simple file sharing رو هم که در
    zonealam هم دارم و فایروالش رو گذاشتم تو حالت high )your Computer is hidden and porotected)
    دیگه از چی میتونه باشه؟
    به شرکت isp زنگ بزنم؟
    شاید کاربرهای دیگه isp چون به هم وصلند دارن ازم فایل برمیدارن(واسه اونایی که میگن نه بگم که من همچین کاری رو خودم قبلا کردم-یعنی به راحتی شدنیه)
    سلام.
    یه سوال:
    وقتی Byte Out شما 30 مگ هست، Byte IN تون چقدره....؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه BIZIMT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

reza.32 عزیز
    دستت درد نکنه MaSoOd جان ، حالا دیگه داری مردم رو به راه غیر راست هدایت میکنی ؟
    خیلی می بخشید به جای این دعوا ها که باعث میشه دفعه بعد بازم تکرار کنن شاید هم بدتر بهتر این هست که به اتفاق جمع کاربران فقط یک ماه شارژ و ... نکنین همه باهم.
    یا اگر موضوع دعوابازی هست بارم به اتفاق و نه شرکت اداره بازرسی .
    این خوب نیست ؟

منم خیلی دوست داشتم برم، ولی اولا دیگه 1،2 روز ازش گذشته و اینکه خودت می دونی که قانع کردن یه مشت آدم
    خنگ و کودن چه قدر سخته! چون مصرف ساعتی ها رو که نمی دن باید نمودارهای پهنای باند و زمان قطعی و وصلی
    های اون روزها باید در بیاد بعد از روی اون ستون ها بررسی بشه... که واقعا سخته از مغزشون اینقدر کار بکشند!!!
    (مگه چقدر حقوق می گیرن آخه؟!!!)
    دوم اینکه این هفته اصلا وقت ندارم، (کلی برنامه ریزی کرده بودم که اگه مشکل ادامه داشت یه جوری خودم برسونم
    همارا) ولی به طور کلی یه دعوا طلبشون!!! هر وقت برای تمدید رفتم یا ایشالا (با لحن عامیانه!) واسه انصراف رفتم
    حتما این موضوع رو هم مطرح می کنم.
    بای
    موافقم . غیر کاردان را هم اضافه کن.
    ماهی 250 مردا و 200 زنها.
    صلاح مملکت خویش را خسروان دانند و بس.

ویروس میروس هم ندارم
    دیگه از چی میتونه باشه؟
    به شرکت isp زنگ بزنم؟
    عزیزم من یکم برات خصوصی پیام ارسال کردم. ولی فکر کنم شما بیش از حد وسواس دارین بازم به اون سئوالات جواب بدین می تونم کمک میکنید.

داره خودمونی میشه Neo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

سلام
    متاسفانه برا منم همين مشكل پيش اومد يعني وقتي تو سايتش نوشته بود از ساعت 2 رايگان شده منم شروع به دانلود كردم(از ساعت 2) و ديگه پيگير اعتبارم نبودم كه وقتي برا چك كردن اعتبارم رفتم ديدم حدود 700 مگي كم شده شايدم بيشتر بهشونم زنگ زدم گفتن از ديروز يعني شنبه اين قانون اجرا شده و من هر چي گفتم بابا خودتون تو سايتتون پنج شنبه نوشته بوديد فلان گفتن نه حتما اشتباه كردين و حتما اونجا بزودي چيزي نوشته بود و شما نديديد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •