تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 196 از 1126 اولاول ... 96146186192193194195196197198199200206246296696 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,951 به 1,960 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

در آغاز فعالیت rsx.muhammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام
    ببخشید من IT کرمان واحد زنگی آباد قبول شدم میگن پیام نور سخته راست میگن یا نه من برای این رشته مثلا روزی چقدر باید بخونم تا بتونمموفق باشم بعد درس هاش چه جوریاست سخته یا آسون؟؟؟؟

---------- Post added at 01:22 PM ---------- Previous post was at 01:20 PM ----------

هفته ای 3-4 روز کلاس داره و شهریه اش هم ترمی 350-400 هزار تومن هست من همینا را میدونم از خود دانشگاه پرسیدم.
    مگه فقط 2 روز نیست کلاساش؟400 که خیلی زیاده ! آزادم قبول شدم (دانشگاه قزوین ) بخاطر شهریش گفتم برم پیام نور! بنظر شما پیام نور ارزش رفتنو داره؟دانشگاه بویین زهرا کسی بوده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hasti rs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

اين درسته كه فارغ التحصيلاي پيامنور بار علميشون قوي هست و ارشد راحتر قبول ميشن ؟؟؟

من پيامنور حسابداري قبول شدم ،، از دوستان كسي تو پيامنور حسابداري خونده ؟؟؟ از لحاظ درسي مشكلي ندارم ،‌پدرم استاد دروس تخصصي حسابداري هستن و تو دانشگاهي كه من قبول شدم هم درس ميدن ،، حالا به نظرتون برم يا بمونم سال ديگه روزانه بيارم؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پیاده رو های حوالی میدان ولیعصر!

پيش فرض

حالا به نظرتون برم يا بمونم سال ديگه روزانه بيارم؟؟
    از من میشنوید روی سال دیگه حساب نکنید. جهنمه!!
    Last edited by hamidras; 09-09-2010 at 23:04.

4. این کاربر از hamidras بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

اين درسته كه فارغ التحصيلاي پيامنور بار علميشون قوي هست و ارشد راحتر قبول ميشن ؟؟؟

من پيامنور حسابداري قبول شدم ،، از دوستان كسي تو پيامنور حسابداري خونده ؟؟؟ از لحاظ درسي مشكلي ندارم ،‌پدرم استاد دروس تخصصي حسابداري هستن و تو دانشگاهي كه من قبول شدم هم درس ميدن ،، حالا به نظرتون برم يا بمونم سال ديگه روزانه بيارم؟؟
    فارغ التحصيلان پيام نور چون هميشه كل كتاباشون رو خوندن و همچنين چون كلاس هاي زياد درست حسابي نداشتن و خودشون انقدر مطالعه كردن تا ياد بگيرن براي همين بهتر از خيلي دانشگاه ها براي ارشد قبول ميشن
    اگه مطمئنيد سال ديگه روزانه قبول ميشيد پس بذاريد همون روزانه بيايد

6. 2 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

مگه فقط 2 روز نیست کلاساش؟400 که خیلی زیاده ! آزادم قبول شدم (دانشگاه قزوین ) بخاطر شهریش گفتم برم پیام نور! بنظر شما پیام نور ارزش رفتنو داره؟دانشگاه بویین زهرا کسی بوده؟
    این فکر کاملا غلطه که پیام نور فقط 5 شنبه و جمعه کلاس داره .
    بله اون قدیم قدیما که مامان بزرگ من و شما هم سن من و شما بودن فقط 5 شنبه و جمعه بود .

اما

الان پیام نور همه روزها کلاس داره . از شنبه تا جمعه . از ساعت 8 کلاس ها شروع میشه و تا ساعت 6 هم ادامه داره . درست مثل سایر دانشگاه ها

این که شما چه روزهایی کلاس داشته باشید دست خود شماست و بستگی به انتخاب واحدی که میکنید داره . و این که اون درسی که بر می دارید چه روزی واسش کلاس گذاشته باشن .

سالهای پیش واسه بچه های ترم اخری طوری دروس را برنامه ریزی می کردن که کلاس هاشون 5 شنبه و جمعه بیافته . اما الان دیگه اون طوری نیست . یعنی ممکنه یه درستون روز شنبه مثلا ساعت 4 تا 6 باشه . یکی دیگه روز 3 شنبه ساعت 8 تا 10 باشه .

ممکنه اصلا درستون توی یک روز مجزا باشه . اونوقت کل روزهای هفته را باید برید دانشگاه

پس این فکر اشتباه را از سرتون بیرون کنید که پیام نور فقط 2 روز کلاس داره .

ببین دوست عزیز این که پیام نور ارزش داره برید یا نرید را هیچ کسی نمی تونه به شما بگه .

واسه یکی می ارزه بره پیام نور ، چون پول ازاد نداره . واسه یکی نمی ارزه بره پیام نور ، چون پول داره و حوصله درس خوندن نداره .

موفق باشید

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

این حرف را من اصلا قبول ندارم .

حداقل توی رشته کامپیوتر ( یا رشته های علوم پایه ) این حرف را به هیچ وجه قبول ندارم .

کاری به رشته های انسانی ندارم . ( رشته های انسانی یه مقدار فرق می کنه)

قبولی توی دانشگاه ارشد واسه بچه های دانشگاه های دولتی خیلی بالاتر از رشته های پیام نور و غیره هستش . ( البته شاید واسه رشته های انسانی مساوی باشه )

واسه رشته حسابداری همیشه کار هست . فرقی نداره پیام نور یا دولتی .

به نظر من تضمینی واسه سال بعد نیست که رشته خوب یا دانشگاه خوب قبول بشید .

9. این کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    این حرف شما به خو دانشجو هم مربوط میشه که چه طوری درس خونده باشه
    خوب یه عده ای فقط برای نمره 10 میان.ولی هستند دانشجویانی که معدل براشون مهمه
    پیام نور هم که کلاس درست و حسابی نداره اکثر دانشجویان مجبور میشن خودشون برن دنبال منابع و به همین خاطر راحت تر با دروس کنار میان

11. این کاربر از hamid_diablo1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه safoora55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

امسال پیام نور قم قبولی ارشد زیاد داشت چندتا هم روزانه های تهران بودن
    قبولی راحتتر رو نمیدونم ولی معمولا بعد از قبولی جزء شاگردان درسخون محسوب میشن
    استادهای ارشد از بچه هایی که از پیام نور میان خیلی تعریف می کنن

13. این کاربر از safoora55 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

حداقل توی رشته کامپیوتر ( یا رشته های علوم پایه ) این حرف را به هیچ وجه قبول ندارم .

قبولی توی دانشگاه ارشد واسه بچه های دانشگاه های دولتی خیلی بالاتر از رشته های پیام نور و غیره هستش . ( البته شاید واسه رشته های انسانی مساوی باشه )
    قبولی بالا به هیچ وجه به معنی بار علمی بیشتر نیست
    اول اینکه بچه های دولتی تهران به منابع دسترسی بهتری دارن و معمولا اساتید خودشون هستند که طراح سوالات کنکور هستند و دانشجو با طرز فکر استاد و اهمیتی که منابع مختلف براش داره آشنایی داره مثلا آمار قبولی بچه های علامه در رشته های علوم تربیتی بالاست چون استاتید طراح سوال اکثرا از علامه هستند و به طور ناخودآگاه دانشجوهاشون هم همسو با استاد بار اومدن
    تراز معدل در نظر گرفته شده برای دانشگاههای دولتی پایین تر از پیام نوره که این خودش باعث میشه حتی در صورت نمرات مساوی کنکور نیم نمره اختلاف معدل رتبه رو در حد چند صدتا جابه جا کنه
    این که بچه های فنی دولتی نسبت به پیام نور بالاتر هستند تاحدودی درسته ولی وقتی امکاناتی که اونها دارند رو با هم مقایسه می کنیم خیلی طبیعیه که انتظار داریم تفاوتهایی بینشون باشه البته سوالات سخت پیام نور و منابعی که خذفیات نداره ودانشجو مجبوره خودش همه کتاب رو بخونه می تونه نقطه ی قوت پیام نوریها باشه

15. این کاربر از safoora55 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خوب طبیعیه که امکانات خوب دسترسی به منابع دست اول و اساتید طراح سوال،امتیاز در نظر گرفته شده به خاطر تراز معدل پایینتر،می خوای قبول هم نشن
    ولی این به هیچ وجه به این معنی نیست که بار علمی بچه های پیام نور پایین تره شما خودت از نزدیک اون ها رو دیدی؟ یا با اساتیدشون صحبت کردی؟
    یکی از اساتید پیام نور ده سال پیش همیشه به دانشجوهاش می گفت شما روزانه که سهله آزاد هم نمی تونید قبول بشید ولی حالا نظرش صدوهشتاد درجه تغییر کرده و این فقط به خاطر قبولی های خوبی که دانشجوهاش میارن
    در مورد رشته های فنی شاید وقت کافی برای تمرین سر کلاس نباشه در عوض سوالات سخت پایان ترم و منابعی که حذفیات نداره کمبود دانشجو رو جبران میکنه
    الان خواهر من IT پیام نوره و دخترخاله ام نرم افزار علم و صنعت هر دو هم جزء ممتازین کلاسشون هستن هیچ تفاوتی از نظر سواد علمی ندارن
    پیام نور اگر کسی درس نخونه براش مثل جهنمه ولی اگر درسخون باشه میتونه سکوی پرش خوبی براش باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •