دوستان من برنامه ساین رو ریختم و یه نرم افزار که احتیاج به ساین داشتو نصب کردم ولی هر موقع میخوام اونو اجرا کنم حتما باید سوییچ رو off کنم در غیر اینصورت اجرا نمیشه
آیا میشه کاری کرد این برنامه وقتی موبایل رو روشن میکنی خودش اجرا بشه و off بکنه
دوستان من برنامه ساین رو ریختم و یه نرم افزار که احتیاج به ساین داشتو نصب کردم ولی هر موقع میخوام اونو اجرا کنم حتما باید سوییچ رو off کنم در غیر اینصورت اجرا نمیشه
آیا میشه کاری کرد این برنامه وقتی موبایل رو روشن میکنی خودش اجرا بشه و off بکنه
امکان نداره.....
یعنی چی هر دفعه باید آف کنی تا برنامه اجرا بشه؟
چه برنامه ای هست اصلا؟
موفق باشی.
خوب همونطور که از اسمش معلومه یک پلاگینه و یک پلیر نیست.برای همین نمیشه مثل پلیر با فایلها کار کرد و بیشتر جنبه پخش داره تا کار با دکمه های صفحه کلید.
راستی این فایل رو رو گوشیتون پخش کنید جالبه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا منم تصمیم گرفتم دلو به دریا بزنمو گوشیم رو هک کنم
منتها اول میخام روی گوشی دادشم امتحان کنم
هر چی گشتم والکمن پلیر دبلیو960 رو برای دبلیو950 پیدا نکردم دوست داره والکمنش مث مال من باشه!
لطفا کمک کنید
دل به دریا زدن نمیخواد که .الان هک شده مثل برنامه نصب کردنمیگی نه از دوستانی که هک میکنن بپرس
شما روی W950 نمیتونید واکمن W960 که نسخه 3 هست رو بریزید.اگه اینکارو کنید واکمن خودش هم از کار میفته.
دلیلش هم کمبود مقدار فضای رام گوشی W950 هست.
برای شروع میتونید این هکها رو انجام بدید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (که به نظرم واجبترینه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من تازه فهمیدم که p1 ام فارسی نداره بلکه عربی داره کیبوردش و تشخیص دست خطش منظورم هست
نمیشه معمولی با دکمه های گوشی هم فارسی نوشت؟
وقتي فلش پلير رو نصب كردم گوشي رو رستارت كردم و فايلهاي فلش رو توسط WEB گوشي اجرا كردم
من اين آدرس ِD:/sample_dir/flash.swf طوري ميدم كه flash.swf رو نمي نويسم و وقتي OK ميكنم هرچي فايل فلش تو پوشه است رو مياره و روي هركدوم كليك ميكنم اجرا ميكنه اينطوري خيلي خيلي راحت شدم.
اين پستو قرار دادم كه اگه كسي به اين ترفند دست نيافته ديگه راحت شه
بلاخره این هک بازیا کار داد دستم
حالا دیگه opera هر صفحه ای که توش عکس هست را بجای عکس می نویسه عکس و عکس را نشون نمیده خدا می دونه چه خرابی های دیگه ای تو گوشی به بار اومده
چجوری میشه کل گوشی رو به روز اول در آورد؟
می خوام هر چی توی گوشی هست رو با xplore پاک کنم از تو دو تا مموری فقط چجوری میشه لطفا" زودتر بگین خیلی عصابم خورده
میشه به روز اول برش گردونم؟
که این فارسی هاشم بمونه؟آخه تشخیص دست خط و منوهاش فارسی هم داره
وای دیگه بد گوشیم به هم ریخت حتی داخل کنترل پانل وقتی می خوام برم توی منوی unistall تا برنامه ای رو پاک کنم نمیره و گوشی هنگ می کنه همشم error kernel exec میده و میگه creat dump
وقتی هم با usb به کامپیوتر وصل می کنم فقط 2 تا گزینه دیده میشه متنشون نیست دیگه عکسه هم که بالای گزینه ها بود نیست دیگه
همشم هنگ می کنه خودش reset میشه
داشتم از گوشیم نا امید می شدم دیگه که
رفتم توی کنترل پانل و گزینه بازنشانی اولیه یا همون reset to default رو زدم انگار معجزه شد!!!
یک سری کارایی انجام داد و رفت پایین دوباره اومد بالا انگار همین الان خریدمش!
گوشی شد عین روز اولش
همه چیز درست شد!!! دیگه هیچیش نیست!
یه نفس راحت کشیدم
سلام به دوستان فعال. من می خواستم صدای گوشیم 990 را تقویت کنم ولی با برنامه xplore که در گوشیم نصب هستش نمی شه وارد فایل private شد. لطفا راهنمایی کنید. ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)