تینی پیک فیلت نیست!
این سایت مخصوص عکس نیست ولی جواب میده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تینی پیک فیلت نیست!
این سایت مخصوص عکس نیست ولی جواب میده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چطور میشه اینکارو کرد؟
اینم برای شما ( دوتا بازی ، یکی آسفالت 4 و اون یکی ه مبوناس انگیج )
لینک :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها من چند بار این بازیهای N-Gage که روی خود گوشی بود را بازی کردم .... اما آلان دیگه هیچکدوم اجرا نمیشه ... یعنی وارد Games که شدی ... توی قسمت Try Game Demos .. دیگه هیچ کدوم از Demo هارو اجرا نمیکنه ... یعنی هر چی Select رو میزینم ...فایده نداره ! ( مثل اینه که انگار هیچ دکمه ای نزدی !!! )حالا راه حل چیه ؟؟؟
![]()
عزیزم همونطور که خودت گفتی نوشته Try Game Demos حالا Demos ینی چی ینی نسخه ی نا کامل یک بازی و اون بازی کامل فیفا007 نیست بلکه دمو هست پی طبعتا رو همه گوشی ها بعد از یه تایم معین این بازی غیر قابل اجرا میشه و شما باید برای گرفتن بازی کامل به بخش ان گیج در همین فروم بری و فرومی که legend جان زده ینی نصب وارای کلاینت بازیهای ان گیج بری و پست اول رو کامل بخونی واجرا کنی اون وقت میتونی بازیهای ان گیج رو اجرا کنی این یه دمو بود......
پس برای گرفتن بازی کامل واز فیفا قشنگتر یه سری کار هست که باید بکنی توی همون تاپیکی که گفتم.....
خیلی ممنونم...![]()
منظورم این بود که قویتره .این بارها ثابت شده.تو همین تایپیک هم بچه ها آمار روگذاشته بودن.
برو چند صفحه قبل ذنگاه کن .![]()
عزیزم اون بچه ها خودش بودن تو داری بد سوتی میدی پشت سر هم....تو همین تایپیک هم بچه ها آمار روگذاشته بودن.سهیل ..سهیل..سهیل...سهیل...سهیل.. سهیل..سهیل..صبا کیه بابا . من سهیل م . تکرار کن سهیل
اقا خوب گفتیم ؟؟؟
نمرمون چند شد اقا ؟؟؟؟
ببخشید من اصلا قصد کل کل و سوتی گیری این چیزا رو ندارم ، و امیدوارم ناراحت نشده باشی ...منظورم این بود که قویتره .این بارها ثابت شده.تو همین تایپیک هم بچه ها آمار روگذاشته بودن.
برو چند صفحه قبل ذنگاه کن .
اما بهتره اینارو بدونی :
اول اینکه اون آماررو خودم دادم ، بعدش اینکه از نظر سخت افزاری بین این سه تا گوشی 82 - 92 و 95 8 هیچ تفاوتی بجز در رم گوشی نیست ، و فقط در ال سی دی تفاوت وجود داره ( اون هم در اندازه نه در تعداد پیکسل ) بعد از این هم اینکه ، کند شدن گوشی رو با هنگ اشتباه نگیرید ...
آخرش اینکه علت اینکه 95 8 گیگ و 95 معمولی در اونجا کم نمره گرفته ، بخاطر سیستم نگه داری باطری یا power saving ـِ ش هست ، کارشم اینه که سرعت سی پی یو رو تا اون جا که به نظرش مشکلی پیش نمیاد کم میکنه تا باطری زنده بمونه ، کاری که یک ساله داره رو لپ تاپ ها به صورت حرفه ای انجام میشه ، هم چنین در بازی های انگیج این سه گوشی ذره ای تو سرعت تفاوتی ندارن ، علت این هم بماند ( این سیستم به صورت ضعیف ( منظور عملکرد نیست ، منظور حساسیت هست ) تو آپدیت جذدید 82 اجرا شده و توی 95 معمولی هم با حساسیت بالا ( High ) گذاشته شده )
ممنون
ولی دوست من تو هم خیلی از 95 تعریف وطرفداری میکنی نکنه 95 هم داری؟؟؟مشکوکی.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)