تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 196 از 254 اولاول ... 96146186192193194195196197198199200206246 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,951 به 1,960 از 2539

نام تاپيک: خـــودروهــــای ســـنـــگـــيـــن و اتوبوس

اگه نباشه جاش خالی می مونه javadk123's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    بدترین جای ممکن...

پيش فرض

ماشین 1 هفته گاراژ بوده وخودت هم میدونی کف گاراژ چی هست!!!!خلاصه بعد از تعمیر میبریمش کارواش.راجع به داشبرد ماشین هم از اول که مااینو خریدیم همینجور بود...خداییش نگو کثیف که دلگیر میشم.

اقا اون مایلر 170 سرعت رفته چطور جمعش کرده؟؟؟بنز هم از گیربکس هم از دیفرانسیل سبک میشه ولی نه تا این حد.در ضمن یا باید قدرت رو داشته باشی یا سرعت.اگر دیفرانسیل سبک و سرعتی بشه دیگ قدرت قبل رو نداره.ماشین ما الان بعد از 1 ماه از کیش برگشته.اب شور دریا همه چیزو نابود میکنه.

این ماشین چینی ها مثل تخم مرغ شانسیه.نمیشه همشون رو بد یا همشون رو خوب دونست.دیدم که میگما.طرف پدر ماشینو در اورده اخ نگفته.طرف هم بیشتر از 100 تا باهاش نرفته مدل 2008 3 بار تعمیر موتور کامل کرد که اخرین سری موتور دیگه جمع نشد و نو خریدن...

2. 7 کاربر از javadk123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این ماشین چینی ها مثل تخم مرغ شانسیه.نمیشه همشون رو بد یا همشون رو خوب دونست.دیدم که میگما.طرف پدر ماشینو در اورده اخ نگفته.طرف هم بیشتر از 100 تا باهاش نرفته مدل 2008 3 بار تعمیر موتور کامل کرد که اخرین سری موتور دیگه جمع نشد و نو خریدن...
    در حال حاضر با تعداد زیادی از راننده ها صحبت کردم همشون راضی بودن همون اوایل به دلیل نا واردی خیلی خرابی داشت ولی از وقتی اشکالاتش رو گرفتن + روش کار کردن با این ماشین ها برای ایرانی ها جا افتاده دیگه مشکلاتم کم شده خصوصا هوو که اکثرا دنبال این ماشین میگردن
    الان ایران البرز(دانگ فنگ) میده ولی همش سوزناش میگیره و مشکلات دارن ولی قدیمیاش که از چین میومد همه راضی هستن تازه دیدم که بعضی ها البرز میگیرن میبرن سیستم سوختش رو مثل قدیمیا میکنن

4. 4 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

سلام دوستان
    من امروز يه خاطره از يكي از راننده هاي آشنا شنيدم تعجب كردم ميخواستم بدونم ممكنه اين اتفاق؟
    ميگفت كه بنز 2628 (مايلر) رو اومده ديفرانسيلشو دستكاري كرده (نگفت چيكار كرده) كه هم شتاب و هم قدرت ماشين خيلي زياد شده مثلا ميگفت ماشين بار (20 تن)داشته، داشتن ميرفتن يه پژو405 جلوش بوده كه نميتونسته سبقت بگيره ميگفت اومدم سبقت گرفتنو بهش ياد بدم يه معكوس كشيدم 120 تا رد كردم و سرعتم تا مقصد 160-170 تا هم شد. در كل آدم دروغگويي نيست اما باور حرفش برام سخت بود
    به نظر دوستان ممكنه 170 تا با اون بار رفته باشه؟
    من 120 تا رفتن مایلر دیدم اما 170 نه
    من که هیچ وقت از نگاه کردن به مایلر سیر نمیشم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد
    اگه گفتین این عکس کابین چیه

کد:

کد:
    Last edited by بی باک بی بال; 03-01-2013 at 08:11.

6. 7 کاربر از بی باک بی بال بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

عکس کابین اینتر ناش هستش سبک صندلی +رنگ قهوه ای روی کابین به اون میخوره احتمالا هم کامینز باشه

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

عکس کابین اینتر ناش هستش سبک صندلی +رنگ قهوه ای روی کابین به اون میخوره احتمالا هم کامینز باشه

اره خدایی خیلی جادار من تا حالا ندیدبودم رفتم شهرک یکشون اوجا بود من رفتم عکس گرفتم فیلم گرفتم

9. این کاربر از بی باک بی بال بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

كابوس راننده هاي سنگين..

11. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

جواد جان شرمنده میدونم کف گاراژ همیشه کثافته ولی خب من عادت کردم به ماشین تمیز همیشه یه لنگ دست و منو داداش بود اینور اونور ماشین رو میسابیدیم
    داشبورد ماشینتون ایرانیه از این خارجیا به اسم سینه تلوزیونی نیست یا مدل ماشین پایینه یا کلا ساخت ایرانه پشت اتاقش اگه صاف هست ایران هست ولی در کل ماشین تمیزی دارین
    در مورد ماشینهای چینی من تا حالا کمتر هوویی رو دیدم که موتورش ایراد پیدا کنه ولی یکی از راننده ها بود دانگ فنگ صفر رو تو یه سال 3 بار موتورش رو باز کردن طرف هم خیلی آدم با تجربه ای بود در مورد تخم مرغ شانسی بودن ماشین چینی حق با تو هستش
    تورج در مورد اینترناش 9700 گفت باید بگم یکی از بهترین گیربکسها رو دارن 9 دنده و سرعتی ولی خب اگه بلد نباشی دنده عوض کردنش رو خیلی گیربکسهای بد قلقی هستن همین فولر 915 روی ماشین ما یه کد دور موتورش جور باشه به هیچ وجه نمیتونی دنده عوض کنی ولی از نظر ترمز زیر اینترناش زیر خوبیه ولی باید همیشه مر اقب لنت و رگلاژ بودنش باشی
    دایی خودم داشت بابای دوستم داره یکی دیگه از همسایه هامون هم داره . خیلی ماشینهای خوبی هستن ولی یه ایراد از نظر هزینه دارن و اون کابین کاملا آلومینیومی هستش یه صافکاری ماشین تقریبا 8 میلیون هزینه داره . فکرش رو بکنید با اون کابین بزرگ و شاسی دراز همش 6 تن وزن دارن
    ماشین ما با کلی وسایل اضافی روی شاسی باک دست ساز یزرگ 7400 کیلو وزنش شد .
    بحث خیلی زیاد بود من یادم نمیاد چی گفته بودین بچه ها ولی همش خوب بود یاد گرفتم

13. 4 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

در مورد ماشینهای چینی من تا حالا کمتر هوویی رو دیدم که موتورش ایراد پیدا کنه ولی یکی از راننده ها بود دانگ فنگ صفر رو تو یه سال 3 بار موتورش رو باز کردن طرف هم خیلی آدم با تجربه ای بود در مورد تخم مرغ شانسی بودن ماشین چینی حق با تو هستش
    تورج در مورد اینترناش 9700 گفت باید بگم یکی از بهترین گیربکسها رو دارن 9 دنده و سرعتی ولی خب اگه بلد نباشی دنده عوض کردنش رو خیلی گیربکسهای بد قلقی هستن همین فولر 915 روی ماشین ما یه کد دور موتورش جور باشه به هیچ وجه نمیتونی دنده عوض کنی ولی از نظر ترمز زیر اینترناش زیر خوبیه ولی باید همیشه مر اقب لنت و رگلاژ بودنش باشی
    دایی خودم داشت بابای دوستم داره یکی دیگه از همسایه هامون هم داره . خیلی ماشینهای خوبی هستن ولی یه ایراد از نظر هزینه دارن و اون کابین کاملا آلومینیومی هستش یه صافکاری ماشین تقریبا 8 میلیون هزینه داره . فکرش رو بکنید با اون کابین بزرگ و شاسی دراز همش 6 تن وزن دارن
    درسته رامین راست میگه هوو کمتر دیه میشه که خرابی موتور داشته باشه.درضمن ترمزشم همچین بد نیست ها..انقدر بد میگفتن ولی در کل هر چی باشه چینی هست و دید منفی نسبت به جنس های بی کیفیت این کشور که فقط وارد ایران میشه(نوع با کیفیتش مره جای دیگه)وجود داره.
    موقعی که ما داشتیم یادمه هر کسی پشتش میشست باهاش مشکل داشت ولی بابام تند تند بهش دنده میداد و خیلی عادی بود براش.فکر کنم گیربکس 7 دنده هم داره رامین.تنها چیزی تو اون ماشین منو هنوز به سمت خودش میکشه گازش بود نمیدونم حتی تو ماشین های سواری گا به اون نرمی ندیدم دفعه اول که گاز دادم دیم پام رفت پاین فکر کردم خرابش کردم(البته بچه تر بودم)معرکه بود.
    سبکیش بزرگترین مزیتش هست خیلی ماشین سبکیه امروز میبینم خیلی ها گیربکسش رو عوض میکنم و گیربکس طبق دار میذارن تا تو سینه بهتر راه بره مخصوصا تو تنگه ذاق که واقعا اذیت میشن.

15. 2 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

اگه منظورت اینترناش هست باید بگم گیربکس 9 سرعته دارن موتور خوبی هم دارن ترمزهای خوبی هم دارن موتورشون nc14 هست خیلی ها میگن بقیه این موتور رو ندارن ولی تمام کامینزهای موجود 6 سیلندر از سری nc14 و ntc400 هستن و توانشون از 360 اسب تا 440 اسب هست

17. 2 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

رامین منو به شک انداختی از بابام پرسیدم اینترناش ها کامینز 400 معروفه و دو نوع گیربکس 7 و 9 دنده داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •