مدل های 88 ترمز ABS دارن.
تیپ 2 ایربگ ندارن.
ظبتشون هم فلش نمیخوره. از 89 فلش خور شد.
کیفیت پخش هم یک عمره معمولی بوده.
خر خر هم میکنه اگر صدا رو زیاد بلند کنید.
مدل های 88 ترمز ABS دارن.
تیپ 2 ایربگ ندارن.
ظبتشون هم فلش نمیخوره. از 89 فلش خور شد.
کیفیت پخش هم یک عمره معمولی بوده.
خر خر هم میکنه اگر صدا رو زیاد بلند کنید.
من امروز دفترچه پخش ماشین رو پیدا کردم ، با اینکه 4 تا خروجی 40 وات میده ولی کیفیت صدای خوبی نداره ، در واقع فقط تنها مزیتی که داره اینه که فابریک هست و با ماشین هماهنگه .
موج نیکان هم هست ولی خب پخش خوب از واجبات ماشین هست .
سلام دوستان
من میخام 206 تیپ2 بگیرم اما یه سوال داشتم:
206 معمولی 14,180 هست ولی 206 سفارشی 14,800 در میاد.!
چه تفاوت هایی این سفارشی با معمولی میکنه؟؟
دوستان من می خوام ایشالا تا چند وقت دیگه ماشینمو عوض کنم و 206 بگیرم شرایط ثبت نام چجوریه ؟؟ اول چقدر می خوان موقع تحویل چقدر؟؟ تیپ 2
ما از ایران خودرو سهام داریم و اگه اشتباه نکنم پارسال بود یا دو سال قبل سود ندادن بعد گفتن که سهام دارایی که ماشین بخرن بهشون تخفیف می دیم می دونید جریانش چیه؟
امروز ماشینو بردم گارانتی
خداییش پروسه برگه پذیرش گرفتن و کامپیوتر و ماشین بردن تو سوله خیلی بهتر بود نسبت به سایپا
البته شاید به نمایندگی هم بستگی داشته باشه!
رفتم تو سوله که اندازه یه زمین فوتبال بود و بعد رفتم تو پست مکانیکیش ! اول یکی از شاگردای اوس سیروس
آمد جلو نذاشتم بش دست برنه گفتم برو بگو اوساد بیاد! خلاصه طرف بعد از 10 دقیقه اومد و وقتی براش توضیح دادم که
جریان چیه گفت مشکل از تسمه ماشینه که وقتی سرده اونطور صدایی میده یه مدت باش کار کن معمولا خوب میشه اگه نشد
بیارش . منم بدون اینکه حتی کاپوتو بالا بزنم برگشتم!
حالا نکته جالبش اینه امروز که میخواستم ببرمش پیش مکانیک, استارت که زدم دیدم دیگه صدا نمیده! افتادم یاد خودم که هروقت مریض
میشم , میخوام که برم دکتر حالم بهتر میشه بیخیال دکتر میشم![]()
سلام
تفاوت موتور TU 5 با TU 3 رو از کجا میشه فهمید ظاهری هست یا چیزی نوشته رو موتور ؟
امروز رفتم پیش همین آشنامون ازم کپی شناسنامه و کارت ملی و 16050 پول ماشین رو گرفت که 10 روز دیگه ردیفش کنه ولی یه جاش ایراد داشت قیمتش الان تو سایت ایران خودرو 16370 با مالیات و اینا میشه 16500 اما این آشنامون از من 16050 گرفت حتی به خودشم گفتم که قیمت الان چیز دیگه ای هست گفت نه رفت تو سیستمش قیمت رو آورد درست 16050 بود قضیه چیه ؟ قیمت ماه پیش رو داره بهم میده البته شرکت لیزینگ بود نمیدونم ربطی داره یا نه !!
من تو نمایشگاه دوستم از این 14800 ها دیدم دو ایربگ داره با ABS![]()
تیپ 2 سفارشی موارد زیر رو داره:
رینگ اسپرت.
رنگ های سفارشی(قهوه ای لیزری و خاکستری متال)
خطر عقب اسپرت
زه های همرنگ بدنه.
ولی محمد جان اونایی که من دیدیم همین 206 با قیافه معمولی خودمون بودن فقط یه ایربگ اضافه داشتن همین قیمتشم دقیق 14800 زده بود خشک خشک ترخیص کارخونه ! از رینگ و اینا خبری نبود
البته من هیچوقت دانشم رو با شما یکی نمیدونم تو ماشین! مطمئنا شما دارید درست میگید و من اشتباه میکنممخلصیم
![]()
Last edited by isbn; 13-06-2011 at 13:39.
از چند راه میشه فهمید:
یکی این هست که طرف درب شاگرد زیر چراغ راهنمای بغل نوشته 1.6 به معنی موتور 1600 هست!
یکی دیگه روش هم این هست که کاپوت رو بالا بزنید موتور 1600 جای بیشتری نسبت به 1400 گرفته و چیدمان قطعات موتور هم مثل ماشین های خارجی شده و خیلی مرتب هستش!
امروز رفتم ماشین رو پلاک کردم.
خیلی راحت بود بدون هیچ صفی
پلاک ما تو مرکز تعویض پلاک آماده بود!
فقط رفتم اتاق انبار پلاک تحویل گرفتم و همون جا 2 دقیقه ای پلاک رو پرچ کردن!
و هم اینکه پست سند خودرو رو اورد و همه چیزش درست بود! (کی شه کارت سوختش بیاد)
تفاوت ظاهری داره کلا متفاوته حتی اگه با صدایه موتور هم آشنا باشی صداشم فرق داره
tu5 جدید
tu3a جدید البته این خارجیه خیلی تمیزه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)