با سلام
دوست عزیز الان چند وقتی به اینترنت وصل میشه 35kولی هیچ سایتی باز نمیشه مشکل از کجاست؟اگر باز شه بعد از 10 دقیقه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟م مکن کار همین ویروس باشه
با سلام
دوست عزیز الان چند وقتی به اینترنت وصل میشه 35kولی هیچ سایتی باز نمیشه مشکل از کجاست؟اگر باز شه بعد از 10 دقیقه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟م مکن کار همین ویروس باشه
Last edited by sm6m10; 07-04-2010 at 19:31.
اگه اپدیت باشه نه مشکل از ویروس نیست.
یکی از مشکل های رایج اینه که اکثرا نرم افزار های ------ رو نصب میکنند مثل التراسارف و غیره و غیره. بعد این نرم افزارهای ------ مرورگر رو عوض میکنه و در نتیجه مشکل ایجاد میشه.
شما باید به قسمت ------ مرورگر برید و همه رو نو ------ کنی.
نشد باید یک مرور گر جدید نصب کنی فایرفاکس / اپرا گوگل کرم و ... همشون عالی هستن.
سلام به همه ی دوستان من سیستمم یه ویروس گرفته اسمشم نمیدونم ولی به محضه اینکه سیستم رو روشن میکنم 60 ثانیه میشمره و شات دون میکنه
کسی هست که بتونه کمک کنه ؟
آنتی ویروست چیه ؟ اپدیت هست ؟ تاریخ دیتابییسش؟
از سیف مد بیا و انتی ویروس رو نصب کن بدون دبل کلیک همون جا هم اپدیت کن. !
نشد باید یک دیسک نجات خوب و اپدیت از یک انتی ویروس مناسب رو دانلود کنی توی سیستم دیگه بعد بوت کنی و مکشلت 100 حل میشه.
سلام.من با ویروس اتوران سرو کار داشتم کلی هم باهاش ور رفتم و پاکش کردم و الان ویندوز 7 ریختم.فکر کنم سیستمم دوباره ویروسی شده باشه.توی درایو c که میرم اون فابل اتوران نیست اما این فولدر ها هستند:documents and setting و recycle.bin که باز نمیشن.یه برنامه هم دارم به اسم autorun virus remover که ویروس های مخصوص فلش ها رو میشناسه.اون میگه که سیستم ویروسی نیست و و eset هم میگه ویروسی نیست.اون فلدر recyled.bin توی بقیه درایو ها همم هست(چند تا از درایو ها).
آیا سیستم من ویروسی شده؟(در ضمن من دیگه غلط بکنم از کسی فلش بگیرم)
Last edited by Leon-117; 10-04-2010 at 10:46.
برای اینکه شمارش معکوس غیر فعال بشه برید به استارت و روی run کلیک کنید
بعد تایپ کنید
shutdown -a
اینجوری شمارش معکوس غیر فعال میشه
بعد دوباره همونجا(run) تایپ کنید msconfig و از تبstartup چک کنیدببینید برنامه ی مشکوکی وجود داره یا نه؟
اگه چیزی بود تیک کناریشو بردارید و ok کنید
---------- Post added at 02:21 PM ---------- Previous post was at 02:17 PM ----------
سلام
پوشه ی document and settings یه پوشه ی ویندوزی هست و حاوی فایل های کاربران هست ولی ماله ویندوز xp هست
تو ویندوز seven به users تغییر کرده
احتمالا شما رو درایوی که قبلا xp داشتی بدون فرمت seven نصب کردی
پوشه ی recycle bin هم مال سطل آشفا ویندوزه ولی اغلب ویروس ها خودشونو داخلش کپی می کنند ولی فکر نکنم مال شما ویروس باشه
به هر حال حتما با یه آنتی ویروس قوی و آپدیت سیستمتو اسکن کن
تو رو خدا یکی بخم کمک کنه ...
این ویروس کلافم کرده ...
یه فایل هست که اسمش AZ هست آیکنش هم یه شکلک زرد خنده رو هست خودشو تو همه درایوها کپی کرده ...
تا جایی هم که من متوجه شده تسک منیجر رو غیرفعال کرده و ....
ممنون میشم اگه برای پاک کردنش راهنماییم کنید........مرسی
آنتی ویروس آپدیت شده داری؟ اگه داری اسمش چیه؟
اگه فعلا نصب نداری. یک انتی ویروس خوب مثل کسپرسکی / اویرا / اوست نصب کنید و کاملا آپدیت کنید سپس اسکن.
نتیجه رو بگو.
با سلام به مدیران و کاربران این بخش> سیستم من فکر نمیکنم ویروس داشته باشه چون همه چیزش خوب کار میکنه فقط نمی تونم تیک مربوط به Hide protected operating systems files رو در Folder Optionss رو بردارم!! یه Eset Smart Security 4.2.35.0 آپدیت به روز دارم.ممنون میشم منو راهنمایی کنید
Last edited by rezariza; 12-04-2010 at 11:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)