آقا ممنون یه سوال دارم آیا میشه کاسپر اسکای رو به صورت دستی هم آپدیت کرد منظورم اینه که فایل آپدیت رو از اینترنت بگیریم بعد اون رو آپدیت کنیم
آقا ممنون یه سوال دارم آیا میشه کاسپر اسکای رو به صورت دستی هم آپدیت کرد منظورم اینه که فایل آپدیت رو از اینترنت بگیریم بعد اون رو آپدیت کنیم
دوستان من نسخه 7 اين آنتي ويروس رو گرفتم و نصب كردم.ولي anti spy و firewall نمي بينيم داشته باشه
ميشه راهنمايي كنيد كه چي به چيه؟آيا نيازي هست كه برنامه هاي كامل كننده كنارش نصب بشه؟مثل firewall
Last edited by dada_shi; 06-08-2007 at 16:34.
دوست عزيز اگر شما از آنتي ويروس استفاده كنيد ديگه فايروالي وجود نخواهد داشت ولي اگر از Internet Security استفاده كنيد موارد موردنظر شما را خواهد داشت.
شما ميتوانيد از انتي ويروس به همراه يك فايروال مجزا و نيز از Anti Spyware در كنار آنها استفاده كنيد.
سلام
من چند تا اصطلاح رو در نسخه 7 متوجه نشدم که اگر کسی بلده لطفا راهنمائیم بکنه.
یکیش DNS Connection چیه و وقتی برنامهای به dns متصل میشه ارتباط خارجی داره؟ فرقش با out bond TCP connection چیه؟ آیا بلاک کردن dns مشکلی پیش میاره؟
سوال دیگه من اینه که Rootkit چیه؟ در قسمت scan گزینه ای به نام RootkitScan وجود داره اگه میشه یه کم توضیح راجبش بفرمائید.
یه سوال دیگه هم دارم و اون اینکه Anti Spam نسخه 7 برنامه Thunderbird رو هم ساپورت میکنه یا نه؟ نسخه 6 که فقط تو کار outlook بود.
ممنون میشم اگر کمکم کنید.
DNS يك در واقع Name resolution است كه كار تبديل IP Address را به Domain Name و برعكس آنرا انجام ميده.مثلا وقتي ما آدرس يك سايت را تايپ ميكنيم اين آدرس در DNS موجود در ISP به صورت عدد درمياد و از اين پس كار ما با اين اعداد خواهد بود.مثلا وقتي تايپ ميكنيم:w w w.abc.com در DNS معادل آن مثلا 192.171.20.3 در اختيار ارتباط ما قرار ميگيره.اين از كار DNS.شما حتي اگر كانكشني كه براي اتصال به اينترنت ساخته ايد را يك DNS جديد و مطمئن وارد كنيد(كه اكثرا پولي هستند)سرعت لودشدن صفحات وب را افزايش خواهيد داد.
در مورد Rootkit كه اينها برنامه هايي هستند مانند Trojan ها كه همان كار را انجام ميدهند با اين تفاوت كه شناسايي آنها مشكل تره و همانطور هم كه حتما مشاهده كرده ايد برنامه هاي Anti Rootkit براي شناسايي و حذف آنها وجود دارند.Rootkit ها براي جاسوسي اقدام به نصب Backdoor در سيستم قرباني ميكنند.
در مورد سوال سوم شما ظاهرا Thunderbird را ساپورت نميكنه.
با سلام من که تو درایو c همچین پوشه ای ندارم باید از کجا این کار رو انجام بدم ضمناَ آنتی ویروسم تو درایو dنصبه
پوشه Application data در حالت نرمال ديده نميشه و به صورت Hidden است و براي مشاهده آن بايد ابتدا آنرا قابل مشاهده كنيد.براي اين منظور از منوي Tools گزينه Folder Options را انتخاب كرده و مطابق شكل زير عمل كنيد:
![]()
من از kaspersky 6 استفاده می کنم.فایل آپدیتش 12 13 مگه.با اینترنت دایل آپ هم یه خورده زمان می بره.حالا یه بار مهم نیس.ولی من هر دو سه روز یه بار ویندوز عوض می کنم.واسه همینم سخته هر سری همون مقدار فایل رو بخوام آپدیت کنم.موقع آپدیت فایل های دانلودی با پسوند avc. بودن.رفتم تو دایرکتوری نرم افزار که شاید این پسوندو پیدا کنم و کپیش کنم،ولی همچین فیلهایی نداشتیم.
می خوام ببیینم اصلا میشه از فایل ها کپی گرفت و بعد از تعویض ویندوز نرم افزار رو بروز کرد یا نه؟ چون مثلا تو پاندا 9 این کار عملی بود.یعنی فایل های آپدیت رو کپی می کردیم و به نرم افزار دستور می دادیم که از اون فولدر آپدیتشو انجام بده.ولی چنین چیزی تو کسپر امکان پذیر نیست.
خلاصه اینکه چه جوری میشه یه آنتی ویروسو(کسپر)فقط یه بار آپدیت کرد و بار دیگه از همون آپدیت استفاده کرد و فقط فایل های همون روز رو گرفت؟
شرمنده زیاد توضیح دادم...
دوست من شما ميتوانيد به لينك زير مراجعه كنيد و محل ذخيره شدن فايلهاي اپديت كاسپر را ببينيد و از آن در يك درايو ديگه Backup بگيريد و براي باز گرداندن آپديت هم بايد در قسمت تنظيمات مربوط به آپديت آنرا از حالت اتوماتيك خارج كرده و آدرس درايو و پوشه اي كه فايلهاي آپديت را در آنجا ذخيره كرده ايد را به برنامه بدهيد تا عمل آپديت را انجام دهد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ُلام اینقد اون تایپیک شلوغه که یه درخواست دارم جناب akmfad1 یک آموزش تصویر گذاشته بودن حالا نیست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)