تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 196 از 1081 اولاول ... 96146186192193194195196197198199200206246296696 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,951 به 1,960 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

داره خودمونی میشه USB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

آقا ممنون یه سوال دارم آیا میشه کاسپر اسکای رو به صورت دستی هم آپدیت کرد منظورم اینه که فایل آپدیت رو از اینترنت بگیریم بعد اون رو آپدیت کنیم

داره خودمونی میشه dada_shi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوستان من نسخه 7 اين آنتي ويروس رو گرفتم و نصب كردم.ولي anti spy و firewall نمي بينيم داشته باشه
    ميشه راهنمايي كنيد كه چي به چيه؟آيا نيازي هست كه برنامه هاي كامل كننده كنارش نصب بشه؟مثل firewall
    Last edited by dada_shi; 06-08-2007 at 16:34.

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوستان من نسخه 7 اين آنتي ويروس رو گرفتم و نصب كردم.ولي anti spy و firewall نمي بينيم داشته باشه
    ميشه راهنمايي كنيد كه چي به چيه؟آيا نيازي هست كه برنامه هاي كامل كننده كنارش نصب بشه؟مثل firewall
    دوست عزيز اگر شما از آنتي ويروس استفاده كنيد ديگه فايروالي وجود نخواهد داشت ولي اگر از Internet Security استفاده كنيد موارد موردنظر شما را خواهد داشت.
    شما ميتوانيد از انتي ويروس به همراه يك فايروال مجزا و نيز از Anti Spyware در كنار آنها استفاده كنيد.

آخر فروم باز Razel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    .::0451 ::.

پيش فرض

سلام
    من چند تا اصطلاح رو در نسخه 7 متوجه نشدم که اگر کسی بلده لطفا راهنمائیم بکنه.

یکیش DNS Connection چیه و وقتی برنامهای به dns متصل میشه ارتباط خارجی داره؟ فرقش با out bond TCP connection چیه؟ آیا بلاک کردن dns مشکلی پیش میاره؟

سوال دیگه من اینه که Rootkit چیه؟ در قسمت scan گزینه ای به نام RootkitScan وجود داره اگه میشه یه کم توضیح راجبش بفرمائید.

یه سوال دیگه هم دارم و اون اینکه Anti Spam نسخه 7 برنامه Thunderbird رو هم ساپورت میکنه یا نه؟ نسخه 6 که فقط تو کار outlook بود.

ممنون میشم اگر کمکم کنید.

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

DNS يك در واقع Name resolution است كه كار تبديل IP Address را به Domain Name و برعكس آنرا انجام ميده.مثلا وقتي ما آدرس يك سايت را تايپ ميكنيم اين آدرس در DNS موجود در ISP به صورت عدد درمياد و از اين پس كار ما با اين اعداد خواهد بود.مثلا وقتي تايپ ميكنيم:w w w.abc.com در DNS معادل آن مثلا 192.171.20.3 در اختيار ارتباط ما قرار ميگيره.اين از كار DNS.شما حتي اگر كانكشني كه براي اتصال به اينترنت ساخته ايد را يك DNS جديد و مطمئن وارد كنيد(كه اكثرا پولي هستند)سرعت لودشدن صفحات وب را افزايش خواهيد داد.
    در مورد Rootkit كه اينها برنامه هايي هستند مانند Trojan ها كه همان كار را انجام ميدهند با اين تفاوت كه شناسايي آنها مشكل تره و همانطور هم كه حتما مشاهده كرده ايد برنامه هاي Anti Rootkit براي شناسايي و حذف آنها وجود دارند.Rootkit ها براي جاسوسي اقدام به نصب Backdoor در سيستم قرباني ميكنند.
    در مورد سوال سوم شما ظاهرا Thunderbird را ساپورت نميكنه.

6. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه سیاوش با مرام's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

9

راهی هستش که بتونی آپدیت کاسپراسکای رو نگهداری .
    هر وقت که خواستی ویندوز رو عوض کنی ابتدا به مسیر زیر برو و فولدر Bases رو در یک پارتیشن دیگری کپی کن .
    C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP6
    بعد از نصب ویندوز و نصب مجدد کاسپراسکای مراحل زیر رو انجام بده تا کاسپراسکای به تاریخی که آخرین بار آپدیت کردی برگرده :
    1- کاسپر اسکای رو باز کنید و روی گزینه Settings کلیک کنید .
    2 - در پنجره باز شده قسمت service گزینه update رو انتخاب کنید .
    3 - در قسمت update وارد گزینه configure شوید .
    4 - در پنجره باز شده برگ وسط یعنی update source را انتخاب کنید .
    5 - گرینه Add را بزنید و مسیر bases را کی قبلاً برداشته اید را وارد کنید .
    6 - نکته مهم اینجاست : در همین پنجره آخری در قسمت پائین گزینه ای وجود دارد بدین مضمون :
    Update form unstructured folder or zip-archive
    تیک آن را گذاشته و پنجره ها را یکی یکی با زدن ok می بندیم .
    7 - سپس روی آیکن کاسپراسکای در کنار ساعت راست کلیک کرده و گزینه آپدیت را میزنیم
    کاسپر اسکای آپدیت خواهد شد . اگر بعد از اتمام آپدیت پیغامی مبنی بر عدم آپدیت داد شما به آن توجه نکنید .
    8 - بعد از اتمام آپدیت مسیر های رفته را دوباره بروید و تنظیمات را به حالت اولیه برگردانید سپس ویندوز را ریستارت کنید.
    کاسپراسکای به تاریخی که آپدیت کرده اید بر می گردد....
    با سلام من که تو درایو c همچین پوشه ای ندارم باید از کجا این کار رو انجام بدم ضمناَ آنتی ویروسم تو درایو dنصبه

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

با سلام من که تو درایو c همچین پوشه ای ندارم باید از کجا این کار رو انجام بدم ضمناَ آنتی ویروسم تو درایو dنصبه
    پوشه Application data در حالت نرمال ديده نميشه و به صورت Hidden است و براي مشاهده آن بايد ابتدا آنرا قابل مشاهده كنيد.براي اين منظور از منوي Tools گزينه Folder Options را انتخاب كرده و مطابق شكل زير عمل كنيد:

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض فایل های آپدیت kaspersky 6

من از kaspersky 6 استفاده می کنم.فایل آپدیتش 12 13 مگه.با اینترنت دایل آپ هم یه خورده زمان می بره.حالا یه بار مهم نیس.ولی من هر دو سه روز یه بار ویندوز عوض می کنم.واسه همینم سخته هر سری همون مقدار فایل رو بخوام آپدیت کنم.موقع آپدیت فایل های دانلودی با پسوند avc. بودن.رفتم تو دایرکتوری نرم افزار که شاید این پسوندو پیدا کنم و کپیش کنم،ولی همچین فیلهایی نداشتیم.
    می خوام ببیینم اصلا میشه از فایل ها کپی گرفت و بعد از تعویض ویندوز نرم افزار رو بروز کرد یا نه؟ چون مثلا تو پاندا 9 این کار عملی بود.یعنی فایل های آپدیت رو کپی می کردیم و به نرم افزار دستور می دادیم که از اون فولدر آپدیتشو انجام بده.ولی چنین چیزی تو کسپر امکان پذیر نیست.
    خلاصه اینکه چه جوری میشه یه آنتی ویروسو(کسپر)فقط یه بار آپدیت کرد و بار دیگه از همون آپدیت استفاده کرد و فقط فایل های همون روز رو گرفت؟
    شرمنده زیاد توضیح دادم...

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوست من شما ميتوانيد به لينك زير مراجعه كنيد و محل ذخيره شدن فايلهاي اپديت كاسپر را ببينيد و از آن در يك درايو ديگه Backup بگيريد و براي باز گرداندن آپديت هم بايد در قسمت تنظيمات مربوط به آپديت آنرا از حالت اتوماتيك خارج كرده و آدرس درايو و پوشه اي كه فايلهاي آپديت را در آنجا ذخيره كرده ايد را به برنامه بدهيد تا عمل آپديت را انجام دهد.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ُلام اینقد اون تایپیک شلوغه که یه درخواست دارم جناب akmfad1 یک آموزش تصویر گذاشته بودن حالا نیست!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •