تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 196 از 326 اولاول ... 96146186192193194195196197198199200206246296 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,951 به 1,960 از 3257

نام تاپيک: سوالات مبتدی و عمومی (++C, C) خود را اینجا بپرسید

داره خودمونی میشه rambod360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اگه xbox 360 داری زیر gpu کنار cpu منو میبینی!

پيش فرض

سلام چجوری میشه یه کد نوشتن که در قسمت doc از کاربر یک رمز بخواهد و وقتی کاربر رمز رو درست نوشتن بنویسه رمز درسته و اگر هر رمز دیگه ای زد بنویسه رمز اشتباه هست

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام چجوری میشه یه کد نوشتن که در قسمت doc از کاربر یک رمز بخواهد و وقتی کاربر رمز رو درست نوشتن بنویسه رمز درسته و اگر هر رمز دیگه ای زد بنویسه رمز اشتباه هست
    قسمت doc کجاست ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت

پيش فرض

سلام تو ویژوال سی پلاس پلاس 2008 :وقتی یک برنامه ی نوشته شده با ارور روبرو میشه تا آخر اون برنامه حتی اگه برنامه ی درست بنویسید باز هم ارور میده مثلا:من برنامه ی a رو مینویسم چون مشکل داره c++ برای اجرا ارور میدهبعد یه برنامه ی b رو مینویسم و جایگزین برنامه ی a میکنم (برنامه ی b یک برنامه ی بدون مشکل هست) باز هم برای اجرا ارور میده اما اگه یک پروژه ی دیگه درست کنیم و برنامه ی b که درسته رو بزاریم برنامه ی b رو بدون ارور اجرا میکنه؟حالا چیکار میشه کرد که وقتی برنامه ی a ارور داد و برنامه ی b که یک برنامه ی درست هست رو جایگزین a میکنیم دیگه ارور نده؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام تو ویژوال سی پلاس پلاس 2008 :وقتی یک برنامه ی نوشته شده با ارور روبرو میشه تا آخر اون برنامه حتی اگه برنامه ی درست بنویسید باز هم ارور میده مثلا:من برنامه ی a رو مینویسم چون مشکل داره c++ برای اجرا ارور میدهبعد یه برنامه ی b رو مینویسم و جایگزین برنامه ی a میکنم (برنامه ی b یک برنامه ی بدون مشکل هست) باز هم برای اجرا ارور میده اما اگه یک پروژه ی دیگه درست کنیم و برنامه ی b که درسته رو بزاریم برنامه ی b رو بدون ارور اجرا میکنه؟حالا چیکار میشه کرد که وقتی برنامه ی a ارور داد و برنامه ی b که یک برنامه ی درست هست رو جایگزین a میکنیم دیگه ارور نده؟
    تا به حال به چنین مشکلی برنخوردم اما بهتره قبل از اجرا برنامه ، اون رو rebuild کنید تا دستورات توسط کامپایلر چک شود

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

اول باید از شما تشکر کنم که توضیح دادید و من متوجه شدم..
    البته سوال اولیتون با دومی کمی فرق میکرد و من کد را بر اساس آخرین مطلبتون نوشتم..
    برنامه جالبیه ..

این برنامه بازتون رو تعیین میکنه؛به مقدار دلخواهتون به مقدار مساوی تقسیمش میکنه و به مقدار دلخواهتون به صورت تصادفی از این بازه ی تقسیم شده انتخاب میکنه و در معادله ی f(x)=x^2 قرار میده و مقدار ماکسیمم و مینمم تابع رو بهتون تحویل میده..
    فقط حواستون باشه مقدار نقاط تصادفی از مقدار نقاط ایجاد شده بیشتر نباشه (که منطقی هم نیست و شرمنده وقت هم نداشتم!!*)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید....

سلام دوست عزیز
    مرسی از این که به من جواب دادید ولی این برنامه درست کار نمی کنه مثلا وقتی میزنی بازه 2 تا5 را به 100000 قسمت تقسیم کند و 100000 عدد تصادفی از بین این 10000 نقطه که در بازه 2تا5 است انتخاب کند و ماکزیمم و مینیمم f ان ها را بدهد به جای 25 و 4 میدهد 7و2و نمیگوید به ازای چه x هایی این f ها به دست امده البته ببخشید اگر وقت کردید سریعا اصلاحش کنید برام بذارید و واقا مرسی از این که بهم کمک میکنید داشتم کمکم نا امید میشدم اجرت با اقا امام حسین

6. این کاربر از LLMMM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت

پيش فرض

تا به حال به چنین مشکلی برنخوردم اما بهتره قبل از اجرا برنامه ، اون رو rebuild کنید تا دستورات توسط کامپایلر چک شود
    چجوری میشه rebuild کرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Hotel EJB

13

سلام دوست عزیز
    مرسی از این که به من جواب دادید ولی این برنامه درست کار نمی کنه مثلا وقتی میزنی بازه 2 تا5 را به 100000 قسمت تقسیم کند و 100000 عدد تصادفی از بین این 10000 نقطه که در بازه 2تا5 است انتخاب کند و ماکزیمم و مینیمم f ان ها را بدهد به جای 25 و 4 میدهد 7و2و نمیگوید به ازای چه x هایی این f ها به دست امده البته ببخشید اگر وقت کردید سریعا اصلاحش کنید برام بذارید و واقا مرسی از این که بهم کمک میکنید داشتم کمکم نا امید میشدم اجرت با اقا امام حسین

عزیز شما گفتید تصادفی،پس ممکنه به احتمال 1به 100000 (در مثال بالاتون) عدد 5 انتخاب بشه که ماکزیمم 25 انتخاب بشه...
    الان شما میخواید که حتما ماکسیمم 25 رو به شما بده یا 7 هم باشد ولی گفته شود مربوط به کدامین x بوده باز قابل قبول است؟

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت

پيش فرض

هر برنامه ای که با c++ 2008 و visual studio 2008 مینویسم تو ویندوز 7 استارتر برنامه این ارور رو میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینک عکس: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

از گزینه build گزینه rebuild رو انتخاب کنید
    قبل از اینکه پروژه رو بسازید ( create ) مسیر ذخیره سازی رو تغییر دهید

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت

پيش فرض

این کار رو هم برای سی پلاس پلاس کردم ولی باز هم همون ارور رو میده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •