تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 196 از 1126 اولاول ... 96146186192193194195196197198199200206246296696 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,951 به 1,960 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

در آغاز فعالیت mohsen_bak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با نا امیدی دارم این پست رو مینویسم...
    فکر کنم دیگه کار از کار گذشت.......
    من یه هارد 500 ساتا داشتم. آرشیو آهنگام روش بود. دو تا درایو رو با پارتیشن مجیک ادغام کردم تا موقه سرچ مشکل نداشته باشم. اما درایوا هر دو نا پدید شدن. الان 3-4 روزه تو تاپیک مربوط به پارتیشن مجیک دارم کمک میخام کسی محلم نیزاش ت... من هم کلن یه آدم گیری هستم شب خابم نمیبره....
    گیر دادم بهش الان همه درایوا ناپدید شدن . پارتیشن مجیک دیگه حتی باز نمیشه!! ارور 48 میده مینویسه sector not found
    با برنامه ای که اول همین تاپیک معرفی شد خواستم آرشیوم برگردونم ولی حتی activ file ricover هم درایوا رو نمیشناسه.....
    راهی هست که من دست به خود کشی نزنم؟

در آغاز فعالیت mohsen_bak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

1 ساعت بعد نوشتم:
    بدبخت شدم تموم شد رفت پی کارش....
    Acronis Disk Director Suite Home 11.0.216 Final اینم دانلود کردم اصلا هارد رو نمیشناسه فقط حجمش رو مینویسه...
    پارتیشن مجیک رو پاک کردم دوباره نصب کردم اونم درایوا رو نمیشناسه.....نزدیک 30 گیگ فقط چیز دانلود کردم رو هارده!!حالا از آرشیو 350 گیگی بگزریم....
    رسما 30 گیگی از حجم هارد غیب شده. الان هارد 500 رو نوشته حجم کل رو زده 470 گیگ....همه فضا رو هم به عنوان Unallocated میشناسه.....
    هارد رو تازه خریدم 5 ماه میشه. همون موقه که خواستم مغازه باز کنم.... الان من کافی نت دارم.... نگین ببر بده یه جایی برات درستش کنن که آخر آبرو ریزی هستا.....
    آقا یه نفر تو این فروم به این بزرگی پیدا نمیشه به من بگه چه کار کنم...دارم بدبخت میشم.....اصلا نمیتونم با خودم کنار بیام....
    این آی دی من اینه:
    aragon_0031
    شما رو جون سیستموتون یه کمکی کنید....قسمتون دادم که مدیون بشین...!!

آخر فروم باز mjzaret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Http://UserPass.TK

13

با نا امیدی دارم این پست رو مینویسم...
    فکر کنم دیگه کار از کار گذشت.......
    من یه هارد 500 ساتا داشتم. آرشیو آهنگام روش بود. دو تا درایو رو با پارتیشن مجیک ادغام کردم تا موقه سرچ مشکل نداشته باشم. اما درایوا هر دو نا پدید شدن. الان 3-4 روزه تو تاپیک مربوط به پارتیشن مجیک دارم کمک میخام کسی محلم نیزاش ت... من هم کلن یه آدم گیری هستم شب خابم نمیبره....
    گیر دادم بهش الان همه درایوا ناپدید شدن . پارتیشن مجیک دیگه حتی باز نمیشه!! ارور 48 میده مینویسه sector not found
    با برنامه ای که اول همین تاپیک معرفی شد خواستم آرشیوم برگردونم ولی حتی activ file ricover هم درایوا رو نمیشناسه.....
    راهی هست که من دست به خود کشی نزنم؟

وقتی شما ترکیب درایوها رو بهم می‌ریزید دیگه نمیشه کاری کرد.

شما درایوها رو به حالت عادی در بیارید. منظورم اینه که همون پارتیشن قبلی رو ایجاد کنید.

بعد از فرمت کردن و ردیف شدن درایو با استفاده از نرم افزار Recovery فایلهای از دست رفتتون رو برگردونید.

پیشنهادم استفاده از نرم افزار File Scavenger 3.2 هست که خیلی خوب برای این موارد کاربرد داره.

شاد باشید

4. این کاربر از mjzaret بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

شما یه نگاهی به کابلهای دیتا و برق هارد بندازید که شل نشده باشند.

اگه امکانش هست که کابلهای دیتا و برق رو عوض کن.

اگه به وسیله عوض کردن کابل جواب نداد هارد رو روی یه سیستم دیگه امتحان کن.

در این حالت هم اگه جواب نداد بایستی برد هارد رو عوض کنید و با یه سالم جایگزینش کنی.

اطلاعاتتون رو بردارید و ازش بک آپ بگیرید.

شاد باشید [/QUOTE]

مهندس جان اگه مشكل از كابل برق يا ديتا بود كه ديگه مزاحم شما نميشدم دليل اينكه اينجا مطرح كردم اينه كه اين تستها رو انجام دادم و به جواب نرسيدم.فقط ميمونه جايگزين كردن برد هارد كه گمون نكنم يه هارد با همين مشخصات به پستم بخوره بهرحال ممنون ازت.

داره خودمونی میشه asadifarshad7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من پارتیشن مجیکو دانلود کردم .
    میخواستم بپرسم چجوری این دوتا پارتیشنو که الان شدن یه پارتیشن ، دقیقاً جدا کنم بدون حذف اطلاعات.
    لظفاً راهنمایی کنید

آخر فروم باز meisam317's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

برد هارد من سوخته . یه شرکت بازیابی اطلاعات تو تهران گفته احتمال زیاد درست بشع و اطلاعات برمی گیردن
    نظر شما چیه ؟ درسته یا نه ؟

آخر فروم باز mjzaret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Http://UserPass.TK

13

برد هارد من سوخته . یه شرکت بازیابی اطلاعات تو تهران گفته احتمال زیاد درست بشع و اطلاعات برمی گیردن
    نظر شما چیه ؟ درسته یا نه ؟
    ببینید اگه شما از سوخته بودن برد هارد مطمئن هستید بله با تعویض برد هاردتون تمامی اطلاعاتتون قابل برگشت هست.

حتی با تعویض برد هارد، هاردتون مثل روز اول کار می‌کنه و مشکلی هم باهاش نخواهید داشت.

به سیستمتون یه نگاهی بندازید و ببینید دلیل سوخته شدن برد هاردتون چی بوده؟

آیا پاورتون دچار مشکل شده؟ یا اینکه کابل برقی که به هارد وصل می‌شده دچار عیب بوده؟

بعد هارد جدیدتون رو وصل کنید.

شاد باشید

---------- Post added at 11:59 PM ---------- Previous post was at 11:55 PM ----------

مهندس جان اگه مشكل از كابل برق يا ديتا بود كه ديگه مزاحم شما نميشدم دليل اينكه اينجا مطرح كردم اينه كه اين تستها رو انجام دادم و به جواب نرسيدم.فقط ميمونه جايگزين كردن برد هارد كه گمون نكنم يه هارد با همين مشخصات به پستم بخوره بهرحال ممنون ازت.
    من تمامی احتمالات رو در نظر گرفتم و نظراتم رو بیان نمودم.

هیچ نکته‌ی دیگه باقی نمونده که نگفته باشم. شما اگه می‌تونید برد هاردتون رو عوض کنید و ببینید مشکلتون برطرف میشه یا نه.

انشاالله که مشکلتون حل میشه و به اطلاعاتتون دست پیدا می‌کنید.

من شما رو درک می‌کنم آخه این بلا هم سر من اومده بود.

شاد باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان یه چند روز پیش سوکت مادربرد(قسمت زیر سی پی یو)مشکل داشت دادم گارانتی درستش کرد الان که آوردم 5 دقیقه ای یک بار برای چند ثانیه سیستم هنگ میکنه و یه صدایی از تو هارد میاد(تتتتتتتتتتتتتتتتتت) و بعد از چند ثانیه درست میشه دوباره علت چیه؟مخصوصا وقتی بخوام چیزی رو کپی کنم دیگه شدید تر میشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    مرند

پيش فرض

بهترین مرکز آموزش تعمیرات لپ تاپ کجاست با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    مرند

پيش فرض آموزش

بهترین محل آموزش تعمیرات لپتاپ کجاست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •