تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 196 از 2403 اولاول ... 961461861921931941951961971981992002062462966961196 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,951 به 1,960 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بچه ها من یه فایل دانلودی از راپیدشر میخوام دانلود کنم 600 مگه روز دانلود کنم حجمم خیلی کم میشه میخوام بزارم رو ساعت شب دانلود کنه . میخوام بدونم سرعت شب از چه ساعتی به سرعت روز میرسه یا نزدیک میشه ؟؟؟؟؟
    اگه سحر خیز باشی بین 4 الی 6 صبح سرعت تقریبا مثل روزه و 600 مگ اگه سرعت بالا باشه حدود 1 ساعته میاد ... اگه هم سحر خیز نیستی میتونی از 1 شب بذاری دانلود و بگیری بخوابی تا صبح 100% دانلود شده ! البته حتما قبل از 6 صبح بیدار شو قطعش کن ! یه وقت می بینی یه ریز تا 9 صبح دانلود کردی و حجمت تموم شد !

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اگه تا 6 دانلود تموم شد من بدار نشم که دیگه مشکلی نیست دیگه دانلودی نمونده تا حجمم کم بشه درسته؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

اگه سحر خیز باشی بین 4 الی 6 صبح سرعت تقریبا مثل روزه و 600 مگ اگه سرعت بالا باشه حدود 1 ساعته میاد ... اگه هم سحر خیز نیستی میتونی از 1 شب بذاری دانلود و بگیری بخوابی تا صبح 100% دانلود شده ! البته حتما قبل از 6 صبح بیدار شو قطعش کن ! یه وقت می بینی یه ریز تا 9 صبح دانلود کردی و حجمت تموم شد !

دیگه واسه چی بیدار شه...
    شما با IDM میتونین لینک دانلودو بدین و زمان شروع و پایان دانلودو واسش مشخص کنین اینجوری نه لازمه تا ساعت 1 شب بیدار بمونین و نه لازمه 6 صبح پاشین. حتی میتونین چن تا لینک بدین تا بعد از پیان هر دانلود فایله بعدی رو دانلود کنه

آخر فروم باز Navid.H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

دیگه واسه چی بیدار شه...
    شما با IDM میتونین لینک دانلودو بدین و زمان شروع و پایان دانلودو واسش مشخص کنین اینجوری نه لازمه تا ساعت 1 شب بیدار بمونین و نه لازمه 6 صبح پاشین. حتی میتونین چن تا لینک بدین تا بعد از پیان هر دانلود فایله بعدی رو دانلود کنه
    لینک رپیدشر..
    چه جوری بده به IDM?
    اگه تک لینک باشه میشه..

پروفشنال karkan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    TeHraN

پيش فرض

سلام دوستان
    صبح بخير
    الان ساعت 4:35 صبح است و سرعت همچنان بين 30-40 كيلو بايت..دوستمون گفت كه اين موقع سرعت خوب ميشه...واسه شما چنده؟واسه من كه خوب نيست//الان فايل 350 مگي من 45% رفته time left نوشته 1 ساعت و 20 دقيقه ....بعد دوستمون گفتن 600 مگ تو يه ساعت////يعني شما شبا با سرعت بالاي 200 دان ميكنيد؟ديگه خسته شدم.......فكر كنم اينجوري ماهي يدونه فيلم دانلود كنم..

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من دیشب یه فیلم 500 مگی و یه فایل 200 مگی دان کردم نمیدونم کی تموم شد از 1:30 گذاشتم تا 6 که دیدم تموم شده بود فکر کنم زود تر تموم شد . فیلمو 1 ساعته دانلود کرد با سرعت 90 تا 120 کیلو بایت از 1:30 تا 2:30

راستی اگه من بخوام 128 نامحدود بگیرم سرعتم 16 کیلو بالا تر میره مثل 128 محدود یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by pedram9; 29-12-2009 at 10:05.

آخر فروم باز Navid.H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

من دیشب یه فیلم 500 مگی و یه فایل 200 مگی دان کردم نمیدونم کی تموم شد از 1:30 گذاشتم تا 6 که دیدم تموم شده بود فکر کنم زود تر تموم شد . فیلمو 1 ساعته دانلود کرد با سرعت 90 تا 120 کیلو بایت از 1:30 تا 2:30

راستی اگه من بخوام 128 نامحدود بگیرم سرعتم 16 کیلو بالا تر میره مثل 128 محدود یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اگه بخوای نا محدود بگیری نه
    بالا نمیره

داره خودمونی میشه cleverchild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من تا شبی 2GB تا 2.5GB دانلود نکنم که روز شارژ نیستم(البته الان یک ماه هست که اینجور شده قبلش شبی 3GB تا 4GB دانلود میکردم)

بعدشم نیازی نیست که بخواین بیدار بمونین که دانلود بزنین من لینک دانلود رو تو صف میذارم خودش سر ساعت 1 شروع میکنه به دانلود ،سر ساعت 6 هم خودش دانلود رو قطع میکنه بعدشم سیستم رو خاموش(IDM)

بله لینک راپید هم میشه بهش داد فقط باید تو IDM یوزر پس راپید رو ذخیره کنی. بعد گروهی هم میتونی ازش دانلود کنی(و هر سایت دیگه ای که برای دانلود یوزر پس میخواد(VIP))

من حتی سیستم رو هم خودم روشن نمیکنم خودش 5 دقیقه قبل از ساعت 1 اگه خاموش باشه روشن میشه و خودش کانکت ،سر ساعت 1 هم که IDM شروع میکنه به دانلود(من حتی خونه هم نباشم باز شبا دانلود میزنم،البته باید صف دانلود پر باشه که بیکار نمونه)
    Last edited by cleverchild; 29-12-2009 at 19:21.

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

آقا من تا شبی 2GB تا 2.5GB دانلود نکنم که روز شارژ نیستم(البته الان یک ماه هست که اینجور شده قبلش شبی 3GB تا 4GB دانلود میکردم)

بعدشم نیازی نیست که بخواین بیدار بمونین که دانلود بزنین من لینک دانلود رو تو صف میذارم خودش سر ساعت 1 شروع میکنه به دانلود ،سر ساعت 6 هم خودش دانلود رو قطع میکنه بعدشم سیستم رو خاموش(IDM)

بله لینک راپید هم میشه بهش داد فقط باید تو IDM یوزر پس راپید رو ذخیره کنی. بعد گروهی هم میتونی ازش دانلود کنی(و هر سایت دیگه ای که برای دانلود یوزر پس میخواد(VIP))

من حتی سیستم رو هم خودم روشن نمیکنم خودش 5 دقیقه قبل از ساعت 1 اگه خاموش باشه روشن میشه و خودش کانکت ،سر ساعت 1 هم که IDM شروع میکنه به دانلود(من حتی خونه هم نباشم باز شبا دانلود میزنم،البته باید صف دانلود پر باشه که بیکار نمونه)
    دوست عزیز شما درست می گید . من هم با اشتراک 128 اگه یه ریز از 1 شب تا 6 صبح دانلود بذارم بین 2 الی 2.5 گیگ داون میشه البته با برنامه تورنت و سید خوب ... البته بجز بعضی شبا که سرعت پایینه ...
    اما در مورد IDM شما در صورتی می تونید این کار رو بکنید که اکانت پولی راپید داشته باشین و با حالت free user اصلا امکان استفاده از دانلود منیجر و resume وجود نداره ...
    فکر می کنم اکثر دوستانی که اینجا دانلود می کنن و تازه اشتراک ADSL گرفتن اکانت راپید نداشته باشن بنابراین نمی تونن با این روش از راپید دانلود کنن ... حتی اگه کامپیوتر رو طوری تنظیم کنن که سر ساعت 6 دیسکانکت یا حتی خاموش شه باز هم اگه دانلودشون کامل نشده باشه همه فایلشون می پره ... در نتیجه اگه کسی بخواد مثل شما با خیال راحت و حرفه ای هر شب بدون بیخوابی داونلود کنه یا باید از لینکایی استفاده کنه که دانلود منیجرها رو پشتیبانی می کنن یا تورنت یا باید سر کیسه رو شل کنه و اکانت راپید بخره و یا اینکه یه اکانت 1 مگا بیت نامحدود بگیره و ککش هم نگزه واسه دانلود روزانه و شبانه ! ... از قدیم گفتن دارندگی و برازندگی ... ببخشید !! دارندگی و عدم بیخوابی شبانه واسه دانلود !

پروفشنال karkan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    TeHraN

پيش فرض

سلام..
    آقاي بيرك لطفا شبايي كه سرعت پايينه بيا ينجا بنويس ببينم واسه همه كنده يا فقط واسه منه

الان ساعت 1:15 شب و سرعت من 40 كيلوبايته (128)..امشب سرعت پايينه يا بالاس؟

فايل 200 مگي رو آي دي ام نوشته 1 ساعت و 30 دقيقه////

يه سوال؟

چطوري ميشه با idm طوري گذاشت كه وقتي دانلود يه فايل تموم شد پشتش اونيكي شروع بشه؟يعني ساعت نزاريم كه اونيكي سر اين ساعت شروع به دانلود كنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •