چقدر با این عکسا حال میکنم آخ یادش بخیرررررررر
![]()
چقدر با این عکسا حال میکنم آخ یادش بخیرررررررر
![]()
يادش بخير دستت دردنكنه اين عكس ها را گذاشتي
آه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه...................
یعنی بازم این صحنه ها تکرار میشه؟
یعنی بازم جام قهرمانی رو تو دستای جان تری می بینیم؟
یعنی بازم میشه رونی با اون حسادت و عصبانیت به بازیکنای چلسی نگاه کنه ولی نتونه هیچ کاری بکنه و منفجر بشه؟؟؟
ممنون عکس ها عالی بود
ممنون
میگم به یه چیزی توجه کردین
از وقتی لباسای چلسی رو adidas میزنه ما تو لیگ های معتبر بد شانسی میاریم!!!!!!!!!!!!
عجیبه
دم شما گرم![]()
چطور نمی دونستی ! تو هر برنامه ای که tv می آردش یه چیزی در مورد چلسی می پرونه. تو یکی از همین برنامه ها بود که رضا جاودانی ازش پرسید طرفدار کدوم تیمه اینم گفت طرفدار چلسی بودم تا قبل آبراموویچ و مورینیو !!!(یعنی می خواسته بگه از طرفدارای قدیمی چلسی بودم. موقه ای که کسی نمی دونست چلسی چیه من طرفدارش بودم ولی حالا که خز شده من دیگه نیستم!!
).
مورینیو بهترین مربی تاریخ چلسیه اون وقت چطور میشه یکی که طرفدار متعصب چلسی بوده باش حال نکنهکسی که به زعم خودش عاشق چلسی بوده !
کلاً به نظر من صدر یک انسان هوچی گر بیش نیست و همون بهتر که دیگه طرفدار چلسی نیست
بعضی موقه ها یک آمارای هچله هفتی میده در مورد چلسی آدم می مونه !! زیاد حرفاشو جدی نگیرید
آنتارس جان ممنون بابت مطالب![]()
اقتدار یعنی این :
جالبه خیلی تیما که به تعداد قهرمانیشون مینازن هنوز نتونستن اینقدر تو یه فصل امتیاز جمع کنن !!!
ضمنا یه سوال: من یادم نیست تو اون فصل به کدوم تیم باختیم . شما میدونین ؟ من فکر کنم به من سیتی باختیم اونم با گل آنلکا (مطمئن نیستم)
قربونت![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)