تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 196 از 1635 اولاول ... 961461861921931941951961971981992002062462966961196 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,951 به 1,960 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.ایننجا هر کی ساز خودش رو میزنه.اگه بگم ریویوها قابل اعتماد نیستن جناب prowler میگه حرفت رو قبول ندارم و متهم میشم به دری وری گفتن.اگه استناد کنم چند نفر دیگه میان میگن این ریویوها قابل اعتماد نیستن.
    حالا آخرش چی شد؟قابل اعتمادن یا قابل اعتماد نیستن؟
    در ضمن من فقط ریویوها رو نخوندم بلکه با این اینترنت دیال آپ حوصله به خرج داده و تک تک عکسهاش رو دیدم.
    چیزی که من از عکس ها دیدم این بود که sx10 از بقیه بهتر بود .با عکس های شارپ و واضح.
    جناب unforgiven مگه شما تا دیروز نمیگفتی که فوجی 2000 در عکس به پای fz28 نمیرسه؟حالا چی شده که میگی تفاوت چندانی ندارن؟اگه ریویو رو قبول هم نداشته باشم چشم که دارم.درسته؟
    در فیلمبرداری هیچ دوربینی به پای فوجی 2000 نمیرسه و در عکاسی هیچ دوربینی به پای sx10 نمیرسه.
    عکس هایی که من در همون سایت معروف که مدام اسمش رو بردید دیدم به نظرم واقعی بودن.
    علتش هم این که از سایت های دیگه هم عکس جمع کرده بودم و با مقایسه به این سایت میفهمم که عکس ها واقعی هستن.
    در فوجی 2000 عکسها رو شنتر از مدل هایی که ما بحث کردیم هست.
    دوستان بهتره به جای تعصب واقعی حرف بزنند....حداقل تکلیف خودتون رو مشخص کنید.فکر کنم چند نفر در این تاپیک هستن که مغرضانه اظهار نظر میکنن.من در پست های قبلی گفتم به این ریویوها نمیشه اعتماد کرد که جناب prowler با توپ و تشر اومد که حرفت غلطه.حالا که استناد میکنم چند نفر دیگه میگن قابل اعتماد نیست و چرا استناد میکنی به اون ها.
    فقط اینقدر میدونم که هرکدام از این دوربین ها عیب های خودشون رو دارن و هیچ کدوم بی عیب نیستن.
    من این همه در مورد باتری سوال کردم که خیلی ها گفتن باتری قلمی بهتره و هر جایی پیدا میشه ولی الان جناب senator به من H50 رو پیشنهاد داده و گفته باطری قلمی مشکل به وجود میاره.
    حالا شما فعلا مشکل خودتون رو با هم دیگه رفع کنید و بعد با من دچار مشکل بشید.
    فکر کنم اینکه گفتم در اصفهان هستم بعضی ها ...... .
    دوستان چون حوصله ندارن و میخوان سریع یه چیزی بگن که کم نیارن سریع بشون بر میخوره و......
    ولی من دیشب تا صبح عکس دیدم و در پایان گفتم نظرات شخصی من بود.ولی بعضی دوستان مثل unforgiven فقط خودش رو قبول داره و فقط fz28 رو قبول داره و هر کی اسم مدل های دیگه رو بیاره به ایشون جسارت کرده.
    فکر میکردم اینجا یک محیط دوستانه هست و نمیدونستم که اینقدر بعضی ها بی جنبه باشن.
    جناب unforgiven اگه شما به یاد داشته باشید من حدود 2 هفته قبل در مورد فیلمبرداری این دوربین از شما پرسیدم که گفتی در پیام خصوصی آدرس بدم و یه فیلم برای من ارسال کنی(که من در دلم گفتم چه آدم خوبی هستی ولی اون موقعه نمیدونستی اصفهانی هستم).حالا چرا ما هر چیزی میگیم شما سریع جبهه میگیری؟
    اگه fz28 دوربین خوبیه پس شما چرا همه رو متهم به ندانستن میکنی؟؟؟؟خوب اگه خوبه که مبارکت باشه و خیرش رو ببینی.
    آقای unforgiven شما فراموش کار شدی.مگه شما برای من از همین سایت ریوریو نذاشتی و خوشحال بودی که این سایت fz28
    رو عالی تعریف کرده؟خوب عزیز جان من هم که به همون سایت مراجعه کردم.
    این سایت فوجی 2000 رو آخر همه گذاشته در قسمت دسته پائین تر ازهمه.شما اینش رو قبول داری ولی چیزای دیگش رو نه.
    به نظر خودت کمی عجولانه صحبت نمیکنی؟؟؟؟؟حداقل پست های قبلی خودت رو ببین که چی گفتی.
    بعضی از دوستان به جای کمک کردن قصد خراب کردن طرف مقابل رو دارن.حداقل اگه خیرمون به هم نمیرسه احترام همدیگه رو داشته باشیم.اینجا همه نظرشون رو میگن و لی به محض این که من نظرم رو میگم همه ناراحت میشن.
    این که نمیشه که فقط حرف خودتون رو قبول داشته باشید.من اگه وقت داشتم صحبت های بعضی از دوستان رو مثل خودشون میزاشتم تا حداقل خوشون یادشون بیاد که چه حرفی زدن.
    ممنون از همه.اگه قصد کمک دارید کمک کنید نه اینکه هر چی من میگم سریع موضع بگیرید.یعنی نمیشه نظر داد اینجا؟
    بهتر کمی ظرقیت داشته باشیم تا اینکه بخواهیم کسی رو خراب یا متهم به ندانستن کنیم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بازسلام.من در همون پستی که زدم گفتم آیا ارزش داره به خاطر اختلاف جزیی 150تومن اضافه خرج کرد؟و گفتم sx10 از همه بهتر هست.باز هم میگم نباید با سوپر زوم ها دیگه مقایسش کرد چون :
    1.fz28 و فوجی 2000 فیلمبرداری اچ دی دارن که این نداره.
    2.قیمت sx10 خیلی بیشتر از مدل های دیگه یعنی با شارژر 450 تومن(که به نظرم خیلی گرونه)
    3.ورزن خیلی زیاد بالای 550 گرم.
    4.قدرت فلاش که نسبت به بقیه کمتر هست.
    5.ولی با این همه عکس های شارپ و خوشگلی میگیره.
    به همین علت ها حسابش از دوربین های دیگه جداست.من هم قبلا گفتم اگه کسی پول زیاد داره بره سراغش.
    حالا این حرف من چه ناراحتی داره که سریع دلخور میشید؟
    من خودم دلم نمیاد این همه پول بدم ولی خوب خیلی ها قیمتش براشون مهم نیست .حالا این حرف من مشکل داره؟
    حالا تا 300 چی بخرم بچه ها.به نظرتون؟؟؟با رم و شارژر منظورمه از 300 بیشتر نشه.
    senator جان H50 مگه 350 تومن نیست؟
    با سپاس از همه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

11

بازسلام.من در همون پستی که زدم گفتم آیا ارزش داره به خاطر اختلاف جزیی 150تومن اضافه خرج کرد؟و گفتم sx10 از همه بهتر هست.باز هم میگم نباید با سوپر زوم ها دیگه مقایسش کرد چون :
    1.fz28 و فوجی 2000 فیلمبرداری اچ دی دارن که این نداره.
    2.قیمت sx10 خیلی بیشتر از مدل های دیگه یعنی با شارژر 450 تومن(که به نظرم خیلی گرونه)
    3.ورزن خیلی زیاد بالای 550 گرم.
    4.قدرت فلاش که نسبت به بقیه کمتر هست.
    5.ولی با این همه عکس های شارپ و خوشگلی میگیره.
    به همین علت ها حسابش از دوربین های دیگه جداست.من هم قبلا گفتم اگه کسی پول زیاد داره بره سراغش.
    حالا این حرف من چه ناراحتی داره که سریع دلخور میشید؟
    من خودم دلم نمیاد این همه پول بدم ولی خوب خیلی ها قیمتش براشون مهم نیست .حالا این حرف من مشکل داره؟
    حالا تا 300 چی بخرم بچه ها.به نظرتون؟؟؟با رم و شارژر منظورمه از 300 بیشتر نشه.
    senator جان H50 مگه 350 تومن نیست؟
    با سپاس از همه.
    دوستان سلام

با عرض تشکر ار مطالب جالبتون در مورد دوربینهاب دیجیتال

دوست عزیز در مقام مقایسه باید اینو بعرض شما برسونم که بدلیل شغل بنده ( آتلیه و چاپ عکس دیجیتال) و تجربه تقریبا بیست ساله در این امر باید به عرض شما سرور گرامی برسونم درسته دوربین sx10 کمی گرون به نظر میرسه اما توانایی بالا و تصویر قابل قبول در چاپ این مورد رو بخوبی پوشش میده

شما میتونید دوربین نیکون p80 رو در نظر بگیرید با قیمتی حدود 330 تومان ( به همراه گارانتی و بیمه بدنه و سرقت سامان و چاپ 50 قطعه عکس رایگان ) در صورتی که تمایل بیشتری به اطلاعات بیشتر داشتید به این لینک مراجعه کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. این کاربر از ayaran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.امروز عصر رفتم قیمت گرفتم : (در اصفهان)
    sx10 =415
    fz28=410
    H50=360
    فوجی 2000=یا نداشتن یا میگفتن تموم شده.
    مثل همیشه سونی و پاناسونیک پول اسمشون رو میخورند و تبلیغات زیادشون.
    موفق و پایدار باشین.

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

با کمال احترام به نظر حضرتعالی اما لازمه اینم بگم این سایت در این قسمت عکسهای رو از s2000hd فوجی قرار داده که من با این همه بی تجربه گیم در عکاسی هنوز نتونستم عکسی به اون بی کیفیتی بگیریم!!!!

1-در همون ریو در صفحه اولش گفته بین خروجی این مجموعه دوربینها تفاوت قابل ملاحضه ای نیست
    2-دوست عزیز مقایسه دوربینهای کامپکت با سوپر زومها اشتباه محضه
    باورکنید این چیزهای که در بیشتر این رویوها به عنوان نقطه ضعف گفته می شه اصلا به چشم نمیاد
    خودتون رو زیاد معطل این ریوها نکنید

میشه بگین منظورتون کدوم عکسه؟ شاید اونی رو میگین که 10 برابر زوم کرده بود.

خب بله این که معلومه. کسی که دوربین سوپرزوم میخره یعنی دنبال زومه. که کامپکتی مثل lx-3 نداره.
    منظورتون اینه که خیلی موشکافانه مورد بررسی قرار داده؟ خب اگه این کار رو نکنه که به قول خودتون هیچ تفاوتی نمیکنن با هم. از همین نکات ریز تفاوت ها معلوم میشه.

7. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

سلام.ایننجا هر کی ساز خودش رو میزنه.اگه بگم ریویوها قابل اعتماد نیستن جناب prowler میگه حرفت رو قبول ندارم و متهم میشم به دری وری گفتن.اگه استناد کنم چند نفر دیگه میان میگن این ریویوها قابل اعتماد نیستن.

دوستان بهتره به جای تعصب واقعی حرف بزنند....حداقل تکلیف خودتون رو مشخص کنید.فکر کنم چند نفر در این تاپیک هستن که مغرضانه اظهار نظر میکنن.من در پست های قبلی گفتم به این ریویوها نمیشه اعتماد کرد که جناب prowler با توپ و تشر اومد که حرفت غلطه.حالا که استناد میکنم چند نفر دیگه میگن قابل اعتماد نیست و چرا استناد میکنی به اون ها.

فقط اینقدر میدونم که هرکدام از این دوربین ها عیب های خودشون رو دارن و هیچ کدوم بی عیب نیستن.

من این همه در مورد باتری سوال کردم که خیلی ها گفتن باتری قلمی بهتره و هر جایی پیدا میشه ولی الان جناب senator به من h50 رو پیشنهاد داده و گفته باطری قلمی مشکل به وجود میاره.

بعضی از دوستان به جای کمک کردن قصد خراب کردن طرف مقابل رو دارن.حداقل اگه خیرمون به هم نمیرسه احترام همدیگه رو داشته باشیم.اینجا همه نظرشون رو میگن و لی به محض این که من نظرم رو میگم همه ناراحت میشن.
    اولا بنده کی شما رو به دری وری گفتن متهم کردم؟ خیلی دوستانه نظرمو گفتم.

آقا من کی توپ و تشر زدم. من فقط گفتم الان دو ساله که تمام ریویو های این سایت رو میخونم و به نظرم حرفه ای ترین سایت دوربین عکاسیه.

آفرین دقیقا قضیه همینه. اگه بخوای دنبال یه دوربین بی عیب بگردی هیچ وقت پیدا نمیکنیش. انتخاب صحیح به نظر من انتخابیه که ایراد های اون جنسی که میخوای بخری زیاد برات مهم نباشه.

سعی کن بیشتر روی خود دوربین تمرکز کنی تا مدل باتریش. به نظر من زیاد مهم نیست.

من نمیخوام از کسی طرفداری کنم چون هیچ کسی رو از نزدیک ندیدم و نمیشناسم. ولی مطمئن باش یکی مثل من یا هرکس دیگه نمیاد تو یه همچین محیطی طرف مقابلش رو خراب کنه چون اصلا مساله ی مهمی نیست. حالا شما اگه فوجی بگیری یا پاناسونیک چه فرقی به حال من میکنه. مگه من از پاناسونیک پول گرفتم که بیام جنسش رو تبلیغ کنم؟ یا مثلا اگه فلان دوربین رو نخری من نوعی ضرر میکنم؟ نه اصلا این حرفا نیست ما یه عده ایم اینجا جمع شدیم از تجربیات و آگاهی های همدیگه استفاده میکنیم. خود من هم خیلی از بچه ها چیز یاد گرفتم.

ضمنا من خودم به بچه های اصفهان خیلی ارادت دارم تا حالا اونجا نیومدم ولی چند تا از دوستام رفته بودن میگفتن مردم خوبی داره.
    Last edited by prowler88; 10-03-2009 at 02:46.

9. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.prowler جان با شما کاملا موافقم و منظوری نداشتم.ولی خدایی شما قضاوت کن.من هر چیزی بگم یه عده دیگه ناراحت میشن.اتفاقا لینک مقایسه ای که برای من دادی خیلی عالی بود و به نظرم قابل اعتماد.من هم شما رو خیلی قبولت دارم.
    من دیشب تا صبح عکس های مختلف سوپر زوم ها رو دیدم و به نظرم عکس های sx10 از بقیه بهتر بودن.ولی من خودم دنبال همون فوجی هستم و ای کاش تهران بودم و چیزی رو که میخواستم پیدا میکردم.
    اگه عکس ها رو دانلود کنید و دونه دونه ببینید تفاوت ها مشخص هست.حالا نمیدونم در چاپ چقدر فرق دارن.
    اگه کسی عکس ها رو فقط در کامپیوتر یا تلوزیون بخواد تماشا کنه شاید خیلی مهم نباشه.ولی من به فکر چاپ عکس هم هستم.خدایی همه هم کمکم کردن.
    در سوپر زوم ها گزینه های زیادی نیست.فوجی رو که پیدا نکردم.پانا رو نمیخوام چون روی فیلمش نباید حساب کرد و کنون هم برای من گرون هست.سونی رو هم که نمیخوام.دیگه هم که چیز قابل ذکری نیست.
    کامپکت ها هم که نه زوم دارن نه قدرت فلاش.موندم چکار کنم.
    میتونی یه ریویو از fuji s1000 برای من بزاری؟؟؟
    حالا دنبال دوربینی هستم که زومش کمتر از 10 برابر نباشه و با همه چیزاش بیشتر از 300 در نیاد.
    میگم بیشتر از 300 نباشه چون بالای 300 که همون ها میشن.
    در پایان اگه باعث ناراحتی شما یا دوستان دیگه شدم معذرت میخوام.من دنبال گزینه مناسب هستم نه ناراحتی دوستان.
    امیدوارم موفق باشین.اگه این فوجی 2000 رو پیدا میکردم حداقل دیگه مزاحم دوستان نمیشدم.
    از این به بعد هم دیگه نظر نمیدم و فکر میکنم روی گزینه مناسبم.و نظر هام رو برای خودم میزارم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

حالا آخرش چی شد؟قابل اعتمادن یا قابل اعتماد نیستن؟
    در ضمن من فقط ریویوها رو نخوندم بلکه با این اینترنت دیال آپ حوصله به خرج داده و تک تک عکسهاش رو دیدم.
    چیزی که من از عکس ها دیدم این بود که sx10 از بقیه بهتر بود .با عکس های شارپ و واضح.
    جناب unforgiven مگه شما تا دیروز نمیگفتی که فوجی 2000 در عکس به پای fz28 نمیرسه؟حالا چی شده که میگی تفاوت چندانی ندارن؟اگه ریویو رو قبول هم نداشته باشم چشم که دارم.درسته؟
    در فیلمبرداری هیچ دوربینی به پای فوجی 2000 نمیرسه و در عکاسی هیچ دوربینی به پای sx10 نمیرسه.
    عکس هایی که من در همون سایت معروف که مدام اسمش رو بردید دیدم به نظرم واقعی بودن.
    علتش هم این که از سایت های دیگه هم عکس جمع کرده بودم و با مقایسه به این سایت میفهمم که عکس ها واقعی هستن.
    در فوجی 2000 عکسها رو شنتر از مدل هایی که ما بحث کردیم هست.
    من این همه در مورد باتری سوال کردم که خیلی ها گفتن باتری قلمی بهتره و هر جایی پیدا میشه ولی الان جناب senator به من h50 رو پیشنهاد داده و گفته باطری قلمی مشکل به وجود میاره.
    حالا شما فعلا مشکل خودتون رو با هم دیگه رفع کنید و بعد با من دچار مشکل بشید.
    فکر کنم اینکه گفتم در اصفهان هستم بعضی ها ...... .
    دوستان چون حوصله ندارن و میخوان سریع یه چیزی بگن که کم نیارن سریع بشون بر میخوره و......
    ولی من دیشب تا صبح عکس دیدم و در پایان گفتم نظرات شخصی من بود.ولی بعضی دوستان مثل unforgiven فقط خودش رو قبول داره و فقط fz28 رو قبول داره و هر کی اسم مدل های دیگه رو بیاره به ایشون جسارت کرده.
    فکر میکردم اینجا یک محیط دوستانه هست و نمیدونستم که اینقدر بعضی ها بی جنبه باشن.
    جناب unforgiven اگه شما به یاد داشته باشید من حدود 2 هفته قبل در مورد فیلمبرداری این دوربین از شما پرسیدم که گفتی در پیام خصوصی آدرس بدم و یه فیلم برای من ارسال کنی(که من در دلم گفتم چه آدم خوبی هستی ولی اون موقعه نمیدونستی اصفهانی هستم).حالا چرا ما هر چیزی میگیم شما سریع جبهه میگیری؟
    اگه fz28 دوربین خوبیه پس شما چرا همه رو متهم به ندانستن میکنی؟؟؟؟خوب اگه خوبه که مبارکت باشه و خیرش رو ببینی.
    آقای unforgiven شما فراموش کار شدی.مگه شما برای من از همین سایت ریوریو نذاشتی و خوشحال بودی که این سایت fz28
    رو عالی تعریف کرده؟خوب عزیز جان من هم که به همون سایت مراجعه کردم.
    این سایت فوجی 2000 رو آخر همه گذاشته در قسمت دسته پائین تر ازهمه.شما اینش رو قبول داری ولی چیزای دیگش رو نه.
    به نظر خودت کمی عجولانه صحبت نمیکنی؟؟؟؟؟حداقل پست های قبلی خودت رو ببین که چی گفتی.
    این که نمیشه که فقط حرف خودتون رو قبول داشته باشید.من اگه وقت داشتم صحبت های بعضی از دوستان رو مثل خودشون میزاشتم تا حداقل خوشون یادشون بیاد که چه حرفی زدن.
    ممنون از همه.اگه قصد کمک دارید کمک کنید نه اینکه هر چی من میگم سریع موضع بگیرید.یعنی نمیشه نظر داد اینجا؟
    بهتر کمی ظرقیت داشته باشیم تا اینکه بخواهیم کسی رو خراب یا متهم به ندانستن کنیم.

دوست عزيز شما يكم داري تند ميري بنده قصد خراب كردن شما را نداشتم همانطور كه مييان و راحت نظر مي دهيد ظرفيت انتقاد كردن را هم داشته باشيد و همه چيز را با هم قاطي نكنيد .اصلا براي بنده مهم نيست كه قبلا فكر مي كرديد بنده ادم خوبي بودم يا بدي وخوب و بد بودن من هم ربطي به تعصب نصبت به قوم يا قبيله خاصي نداره و ظاهرا شما با تهراني ها رابطه اي خوبي نداريد كه دليلش را نمي دانم. بنظره شخص بنده حرفاي شما چه در مورد مقايسه دوربين با موبايل چه در مورد sx10 منطقي به نظر نمي رسه و مشاهدات خود را بنا به نتيجه گيري شخصي خود بيان مي كنيد در صورتي كه در مورد حرفايتان دليل و سنديت خاصي نداريد. منم ميتوانم بيام اينجا بگم sx10 مزخرفترين كيفيت را دارد و حرف خود را بدون منطق خاصي به كرسي بشونم و ظرفيت انتقاد را هم نداشته باشم.
    شما پست هاي قبلي بنده را نخونديد من بارها تاكيد كردم كه اين دوربين ها در اين رده از لحاظ خروجي اختلاف چنداني با هم ندارند و هيچ گاه قاطعانه در مورد برند خاصي نظر ندادم مگر با آوردن دليل و آوردن مرجع.
    کد:
    اينكه مي گوييد فلان برند را بايد كلا حسابشو از بقيه جدا كرد به عنوان يك نظر به آن احترام مي گذارم ولي با منطق بنده جور در نمي ياد چون اولين بار هست كه اين مطلب را مي شنوم و در هيچ سايت معتبري نظير گفته شما را نيافتم. و با خلاف گفته هاي شما هم مواجه شدم. كافي است سري به فروم عكاسي و تاپيكهاي sx10 بزنيد. مي بينيد نظرها متفاوت در مورد اين دوربين بيان شده است .چه در مورد اين برند چه در مورد هر برند ديگه مثل fz28
    ظاهرا شما دقت كافي در خواندن پستها نمي كنيد من در پست قبلي هيچ گونه جبهه گيري در مورد برند خاصي نكردم گفتم تمام اين دوربينها در يك رده اند و اللخصوص از fz28 مثال زدم كه اين ذهنيت بوجود نيايد كه دارم از برند خاصي طرفداري مي كنم .پست قبلي را با دقت بخوانييد .
    اينكه خيلي ها اين گونه سايت ها را دليل بر مستند قرار دادن حرفهاي خود مي دانند اين است كه از تجربه افرادي استفاده مي كنند كه عكاسي جزء حرفه و شغل آنها است و مسلما ديدي كه‌آنها نسبت به كيفيت دارند نصبت به ديد شما زمين تا آسمان فرق مي كند و اينكه ميبينيد مثلا به فوجي رتبه پايين ميدهند پدر كشتگي با اين برند خاص ندارند و تمام حرفهايشان با آوردن دليل و مستندات بيان ميكنند و ديد حرفه اي و ريز بينانه نصبت به قضيه دارند نه يك ديد سطحي كه ناشي از بيتجربگي است. بخاطر همينه كه امثال نزير من كم تجربه يا حتي حرفه اي به اين گونه سايت ها مراجعه ميكنند و همين موضوع دليل قاطعي براي اعتبار چنين سايت هايي است .
    گذاشتن ريويو از آن سايت براي به رخ كشيدن دوربين خودم نبود دليل بر مستند قرار دادن حرفام و همچنين بيان ملاك هاي مقايسه دوربين ها بود نه چيز ديگر حالا شما هر طوري برداشت كرديد به خودتان مربوط است.
    شما هنوز دوربين نخرديد و با آن كار نكرديد و با چنين قاطعيتي در مورد هر كدام نظر مي دهيد واي به حال زماني كه دوربين مورد نظر خود را بخريد.
    ... جناب unforgiven مگه شما تا دیروز نمیگفتی که فوجی 2000 در عکس به پای fz28 نمیرسه؟حالا چی شده که میگی تفاوت چندانی ندارن؟اگه ریویو رو قبول هم نداشته باشم چشم که دارم.درسته؟ ...
    [COLOR="Black"]
    بسیاری از سایتها در ریوها شون چیزهای می گن که با واقعیت فاصله داره یقینا fz28 که از تکنولوژی دیجیتال پاناسونیک استفاده می کنه و به یمن استفاده از لنز لایکا از اونجای که پانا سونیک در دنیای دیجیتال یکی از بهترینهاست و لایکا هم در لنز یکی از بهترینها پس fz28 چاره ای نداره جز اینکه دوربین عالی باشه
    هر دوربینی برتی خاصی نسبت به سایر دوربینها داره این چیزی که به سیاستهای شرکت سازنده اون بستگی داره من روی هیچ برندی تعصب ندارم چون معنقدم که این دوربینهارو من که نمی سازم من فقط پول دادم و گرفتم اگه خوب باشه که چه بهتر و اگه بد باشه ضرر کردم و این بین چشم بادامیها از نوع چینی و ژاپنی و تایوانی و ویتنامیشن که نفع کردن نه من.
    پس بهتره زیاد خدمونو ناراحت نکنیم
    من طبق ائنچه که در سایتها و ریوهای مختلف می دیم انتظار داشتم که عکسهای پاناسونیک پر نویز باشه در حالی که الان دادشم بالای 500 تا عکس گرفت همشون تو رنج ایزوی 100 تا 300 که واقعا fz28 در این رنج کارهای بسیار عالیه ارائه می ده مگه قراره من چند تا عکس با ایزوی بالا بگیرم یا تو همون سایت به قول شما معروف چنان عکسای از این فوجی بیچاره گذاشته که آدم فکر می کنم با یه دوربین آشغال طرفه در حالی که نه این طوریام نیست و عکساشم تو مود اتوماتیک عالی هستن
    اصل کار را دریابید که همان عکاسی ست
    با سپاس
    شما کاملا درست می فرمایید . حرف شماکاملا منطقی است. اگه به همون سایت هم دقت کنید می بینید که نویسنده بیان می کنه که این دوربین ها با هم اختلاف ناچیزی دارند و ملاک گزاری بر اساس یک سر ی اختلافات جزئی است که شاید به چشم من شما هیچ گاه نمود نکنه. من خودم عکس هایم رادرگراپ100درصد نگاه نمی کنم و ملاک گزاری نمیکنم ولی خیلی ها این وضوع برایشان اهمیت داره. کلا خیلی از موارد به سلیقه و نوع کاربری و انتظارات شخص بر میگرده.
    اینکه گفتم این دوربین یک سرو گردن از رقبای خود بالاتر است منظور تنها به خروجی عکس دوربین نیست چون بین این دو ربین های این رده اختلاف ناچیز است. مواردی چون سبکی راحتی کار با دوربین وحتی منو فارسی و دفترچه فارسی دوربین می باشد. و این یک نظر کاملا شخصی است
    با کمال تشکر
    باز هم تاكييد ميكنم در خواندن پستها دقت بيشتري كنيد
    مشكل اينجاست شما پست هاي قبلي اين تاپيك را برسي نمي كنيد و حتي زحمت مطالعه ديگر سايت ها را به خود نميدهيد و اصولا نياز ها و كاربرد خودتونو در اين مورد خاص مشخص نمي كنيد.در پستهاي قبلي همين تاپيك گفته شده قلمي يا شار‍زي ( li-ion ) تا حدود زيادي بر ميگرده به نوع كاربرد شخص و نظر ها متفاوت و سليقه اي است مطمئنا براي مسافرت چند روزه خارج از شهر كه به برق دستري نداريد قلمي شارژي به صرفه تر است و بر عكس مواردي همچون سبكي و تعداد شاتهاي بيشتر در مواردي در مورد LI-ION وجود دارد
    شما انتظار داريد ديگران در مورد سليقه تان هم تصميم گيري كنند.
    Last edited by unforgiven2009; 10-03-2009 at 11:01.

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

در مورد مقايسه قدرت فلاش sx10 با H50 به مطلب جالبي در سايت عكاسي برخوردم, بد نيست ببينيد.
    پست شماره 36
    کد:
    Last edited by unforgiven2009; 10-03-2009 at 10:03.

کـاربـر بـاسـابـقـه Vallio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    اصفهـــان

پيش فرض

سلام دوستان من در مورد این دوربین خیلی تحقیق کردم ولی میخام بازم نظر شما رو هم بدونم همرا با قیمت عید و بعد از عید !

Sony HDR-SR12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •