سلام.ایننجا هر کی ساز خودش رو میزنه.اگه بگم ریویوها قابل اعتماد نیستن جناب prowler میگه حرفت رو قبول ندارم و متهم میشم به دری وری گفتن.اگه استناد کنم چند نفر دیگه میان میگن این ریویوها قابل اعتماد نیستن.
حالا آخرش چی شد؟قابل اعتمادن یا قابل اعتماد نیستن؟
در ضمن من فقط ریویوها رو نخوندم بلکه با این اینترنت دیال آپ حوصله به خرج داده و تک تک عکسهاش رو دیدم.
چیزی که من از عکس ها دیدم این بود که sx10 از بقیه بهتر بود .با عکس های شارپ و واضح.
جناب unforgiven مگه شما تا دیروز نمیگفتی که فوجی 2000 در عکس به پای fz28 نمیرسه؟حالا چی شده که میگی تفاوت چندانی ندارن؟اگه ریویو رو قبول هم نداشته باشم چشم که دارم.درسته؟
در فیلمبرداری هیچ دوربینی به پای فوجی 2000 نمیرسه و در عکاسی هیچ دوربینی به پای sx10 نمیرسه.
عکس هایی که من در همون سایت معروف که مدام اسمش رو بردید دیدم به نظرم واقعی بودن.
علتش هم این که از سایت های دیگه هم عکس جمع کرده بودم و با مقایسه به این سایت میفهمم که عکس ها واقعی هستن.
در فوجی 2000 عکسها رو شنتر از مدل هایی که ما بحث کردیم هست.
دوستان بهتره به جای تعصب واقعی حرف بزنند....حداقل تکلیف خودتون رو مشخص کنید.فکر کنم چند نفر در این تاپیک هستن که مغرضانه اظهار نظر میکنن.من در پست های قبلی گفتم به این ریویوها نمیشه اعتماد کرد که جناب prowler با توپ و تشر اومد که حرفت غلطه.حالا که استناد میکنم چند نفر دیگه میگن قابل اعتماد نیست و چرا استناد میکنی به اون ها.
فقط اینقدر میدونم که هرکدام از این دوربین ها عیب های خودشون رو دارن و هیچ کدوم بی عیب نیستن.
من این همه در مورد باتری سوال کردم که خیلی ها گفتن باتری قلمی بهتره و هر جایی پیدا میشه ولی الان جناب senator به من H50 رو پیشنهاد داده و گفته باطری قلمی مشکل به وجود میاره.
حالا شما فعلا مشکل خودتون رو با هم دیگه رفع کنید و بعد با من دچار مشکل بشید.
فکر کنم اینکه گفتم در اصفهان هستم بعضی ها ...... .
دوستان چون حوصله ندارن و میخوان سریع یه چیزی بگن که کم نیارن سریع بشون بر میخوره و......
ولی من دیشب تا صبح عکس دیدم و در پایان گفتم نظرات شخصی من بود.ولی بعضی دوستان مثل unforgiven فقط خودش رو قبول داره و فقط fz28 رو قبول داره و هر کی اسم مدل های دیگه رو بیاره به ایشون جسارت کرده.
فکر میکردم اینجا یک محیط دوستانه هست و نمیدونستم که اینقدر بعضی ها بی جنبه باشن.
جناب unforgiven اگه شما به یاد داشته باشید من حدود 2 هفته قبل در مورد فیلمبرداری این دوربین از شما پرسیدم که گفتی در پیام خصوصی آدرس بدم و یه فیلم برای من ارسال کنی(که من در دلم گفتم چه آدم خوبی هستی ولی اون موقعه نمیدونستی اصفهانی هستم).حالا چرا ما هر چیزی میگیم شما سریع جبهه میگیری؟
اگه fz28 دوربین خوبیه پس شما چرا همه رو متهم به ندانستن میکنی؟؟؟؟خوب اگه خوبه که مبارکت باشه و خیرش رو ببینی.
آقای unforgiven شما فراموش کار شدی.مگه شما برای من از همین سایت ریوریو نذاشتی و خوشحال بودی که این سایت fz28
رو عالی تعریف کرده؟خوب عزیز جان من هم که به همون سایت مراجعه کردم.
این سایت فوجی 2000 رو آخر همه گذاشته در قسمت دسته پائین تر ازهمه.شما اینش رو قبول داری ولی چیزای دیگش رو نه.
به نظر خودت کمی عجولانه صحبت نمیکنی؟؟؟؟؟حداقل پست های قبلی خودت رو ببین که چی گفتی.
بعضی از دوستان به جای کمک کردن قصد خراب کردن طرف مقابل رو دارن.حداقل اگه خیرمون به هم نمیرسه احترام همدیگه رو داشته باشیم.اینجا همه نظرشون رو میگن و لی به محض این که من نظرم رو میگم همه ناراحت میشن.
این که نمیشه که فقط حرف خودتون رو قبول داشته باشید.من اگه وقت داشتم صحبت های بعضی از دوستان رو مثل خودشون میزاشتم تا حداقل خوشون یادشون بیاد که چه حرفی زدن.
ممنون از همه.اگه قصد کمک دارید کمک کنید نه اینکه هر چی من میگم سریع موضع بگیرید.یعنی نمیشه نظر داد اینجا؟
بهتر کمی ظرقیت داشته باشیم تا اینکه بخواهیم کسی رو خراب یا متهم به ندانستن کنیم.