دوستان میشه ps3 هم عین xbox360 با مانیتور بازی کرد یا dvi همان tv های ساده یا فقط باید hdmi باشه و lcd
دوستان میشه ps3 هم عین xbox360 با مانیتور بازی کرد یا dvi همان tv های ساده یا فقط باید hdmi باشه و lcd
خوب منم همین کارو کردم.با کابل LAN از مودم وصل کردم به ps3
ببین دوست عزیز نمیدونم چرا شما گوش نمیدی.
شما تنظیمات کانکت شدنتون به چه صورت هست؟
وقتی مودم را روشن میکنی خودش خود به خود کانکت میشه یا باید از داخل pc کانکت کنی؟
شما باید تنظیمات را داخل مودم انجام بدی که وقتی مودم را روشن کردی خود به خود کانکت بشه.
سلام دوستان من ACT1 بازی METAL GEAR رو تموم کردم رفتم ACT2 اونجایی که تو شب هست
من چن نفر رو اوسکل می کنم می رم جلو بعد می رسم یه جایی همه می ریزن سرم و میکشنم نمیدونم چی کار کنم کمکم کنید؟
در ضمن هر کی بازی رو تموم کرده بگه کلا چن تا act داره بازی
TANX
Last edited by محمد ه ف; 12-06-2009 at 23:48.
مودم رو که روشن میکنم بعد باید از طریق کامپیوتر کانکت بشم.
به آن تاپیک که دادم سر بزنید.مدل مدم خود را بگید تا دوستان راهنمایی کنند.
شما باید تنظیمات برای کانکت شدن را داخل مودم تعریف کنی که وقتی مودم را روشن کردی اتوماتیک کانکت بشه و نیازی به کامپیوتر نباشه.
سلام به همه دوستان.میخواستم یکم اطلاعات در رابطه با PS3 160gb و PS3 80gb و مقایسه این دو هم از نظر قیمت و هم از نظر سخت افزار و محل خرید (جایی که بشه بهش اطمینان کرد) از شما دوستان بگیرم.با تشکر.محل سکونت: تهران
اگر جواب این سوالات در پست های قبلی میباشد لطفا آدرس ان را بدهید چون من صفحات زیادی رو دیدم اما به جواب نرسیدم.
هيچ تفاوتي در سختو نرم اين 2 مدل نيستش بجز هاردش
هردو مال 2008 به بعد هستند(تاريخ ساخت)
از نظر قیمت و محل خرید چطور؟
اینو تو پست قبلی یادم رفت بگم که هرچی هارد تو این کنسول بیشتر باشه چه مزیتی داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)