نظر شما در رابطه با گوشی های جدید motorola چیه ؟
نظر شما در رابطه با گوشی های جدید motorola چیه ؟
1. کیفیت ساخت فوق العاده
2. تعادل مناسب بین دیزاین کلاسیک و مدرن
3. امکانات مناسب
4. خساست در به کارگیری پردازشگرهای قوی تر!
سلام:
دوستان من میخوام یکی از این دوتا گوشی رو انتخاب کنم
1-S8500 Wave
2-امنیا2
ولی واقعا" سردرگم شدم
لطف" یکی از دوستان که اشراف کامل به این گوشی ها داره راهنمایی کنه
درضمن ساپورت زبان فارسی بدون درد سر خیلی برام مهمه
لطفا" درضمینه وجود نرم افزارهای لازم برای هردو مورد هم راهنمایی کنید باتشکر
Last edited by behnamfatemi; 01-08-2010 at 21:12.
سلام
1- دوستان گل از بين آندرويد و ويندوز موبايل كدوم يكي بهتر آفيس و پي دي اف رو ساپورت ميكنه؟
يعني با كيفيت بهتر و راحت تر در اختيار كاربر قرار ميده؟
2- كدوم يكي فرمت هاي صوتي و تصويري بيشتري رو پخش ميكنه؟
3- براي كدومشون برنامه هاي بيشتري هست؟
4- ويندوز موبايل چقدر به ويندوز كامپيوتر شبيه؟
ممنون ميشم جواب بدين
سلام.
جواب سوال 1 تا 3 فعلا" در حال حاضر ویندوز موبایل اما به این نکته توجه داشته باشید که آندروید هم با سرعت قابل ملاحظه ای در حال پیشرفته و با توجه به مدت زمانی که اومده سهم قابل توجهی از بازار رو به خودش اختصاص داده.(در مقایسه با مدت زمان ظهورش).
اما جواب سوال 4: شباهت از چه نظر اگر از نظر برنامه هاشون و....میشه بگی اکثر برنامه هایی که رو پی سی اجرا میشن و کاربردی هستن برای پاکت پی سی هم موجود هست.اما اگر از نظر برنامه نویسی و فایلهایی که رو پی سی اجرا میشن مد نظرتون باشه تفاوتهایی دارن یعنی برنامه هایی که رو پی سی اجرا میشن رو پاکت پی سی اجرا نمیشن مثلا" فایل EXE ای که رو پی سی اجرا میشه رو پاکت پی سی اجرا نمیشه و فایل EXE پاکت پی سی رو پی سی اجرا نمیشه.![]()
مرسي دوست من
خيلي ممنون بابت جوابت
سلام
برتری های امنیا2:
صفحه نمایش بزرگتر
عمر باتری بیشتر
سیستم عامل بهتر
صدای بلندتر
برتری های wave:
کیفیت صفحه نمایش بهتر
سرعت خیلی خیلی بالاتر
تاچ فوق العاده
زیبایی بیشتر
دوربین فوق العاده
بلوتوث 3
به نظر من اگه با برنامه جاوا کارت حل میشه wave بگیر
عمر باتری WAVE هم خیلی خوبه .. شاید بهتر از امنیا 2 در ضمن برنامه های بادا زیادی براش نوشته شده
ممنون عزيزم. ولي قيمتش كه بد نيست، 370 قيمت دارم، لق شدن درشم يه فكري به حالش ميشه كرد، زياد بازو بستش نميكنيم.
دوست عزیز به نظر من شما میتونین به جای این دو گوشی گوی برتری رو انتخاب کنین
شما میتونین یک دستگاه htc touch hdبخرین گوشی واقعا زیبا و دارای باتری خوب و سرعت بالا با سیستم ویندوز موبایل خریداری کنین اگه یه سری به برنامه های اندروید بزنین متوجه میشین که کیفیت انها کم است و سریع نسخه ی جدیدش معرفی میشه ولی در پاکت پی سی چند برنامه درست و حسابی از هر بخش معرفی شده که واقعا پایدار و کار امد هستش و شما رو واقعا میسازه(از نظر گوشی)
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)