اقا ميشه چند بازي مثل اويل ها /داينو كرايسس ها / سايلنت هيل ها / وسري بازي هاي وحشتناك معرفي كنيد ممنون
اقا ميشه چند بازي مثل اويل ها /داينو كرايسس ها / سايلنت هيل ها / وسري بازي هاي وحشتناك معرفي كنيد ممنون
سلام
كسي بازي تو مايه هاي گيتار هيرو به غير از خود گيتار هيرو و اون fist of fire بود يا يه همچين چيزي بود به غير از اين دو تا تو اين سبك چيزي مي شناسين
كه ترجيحا 3 بعدي هم نباشه 2 بعدي باشه
یک بازی استراتژیک ولی بهتر از جنگهای صلیبی میخوام.خیلی باحال باشه لطفا.![]()
ببین داااشی اگه با نظر شخصیم موافق بودی این چندتا بازی که میگمو حتمی امتحان کن. انسافا ارزش بازی کردنو دارنو وزن آدمو تو مدت کوتاهی 10 20 کیلو پایین میارن چون وقتی شرو کنی بازیو زلزله ام بشه از جات بلند نمیشی مگه اینکه کامپیوتره به غلط کردن بیوفته!!!
با قدیمو جدیدش کاری نریم فقط اونایی که قبولش داشتیمو گفتیم. خارجیش میشه TOP آشو
1.Stronghold 1
2.age of empires 1,2,3
3.age of mithology
4.Rise of Nations Thrones and Patriots
5.Company of Heroes
راسی اگه واست نظر گیم اسپات مهمه پیشنهاد میکنم حتما Company of Heroes رو بازی کنی که بازیه سالم انتخاب شده...یه عکسشم میزارم...![]()
شما اگه گرافیکت میکشه حتمی بازیه dead space رو بازی کن. اونایی رو که گفتیو میزاره تو جیبش... ته ترسو گرافیکه... بازی Alone in the Dark میگن خوبه خودم بازی نکردم...
یکیم تو صفحات قبل بازی ای تو مایه های GTA میخواس به نظر من
just cause 2 بد نیس...
من یه بازی میخوام دقیقا تو مایه های Assassins Creed چون انسافا خیلی حال داد حتی بیشتر از GTA میخوامش...
چنتا بازیم تو مایه های HARVEST MOON اگه هس یکی لطفی خرج کنه و به مام بگه...
راسی کسی میدونه جدیدترین سیمزی که اومده چیه و چطوره؟؟؟
شما میتونی بازی Empire : Total War رو بازی کنی .
تا الآن شده بهترین بازی استراتژیک سال 2009 .![]()
سلام ،
برای تست این سیستم چه بازی ای رو پیشنهاد می کنید که از حداکثر توان سیستم استفاده کنه !!!
vga : GTX 285
CPU : iCore 920
ram : 6 gb
من یک بازی استراتژیک توپ میخوام حتی بهتر از جنگهای صلیبی.
آقا پستاي من نميرسه يا بين اعضا فرق ميزارين؟
ميگم ميشه ي سري اطلاعات از بازي star wars the old republic كه داره مياد بزارين؟!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)