با سلام یک مشکلی چند روزه برام اتفاق افتاده که سیستم بعد از یک مدت که روشنه یک دفعه خاموش میشهیا موقعی که خاموش میکنم دوباره روشن میکنم یه دفعه خاموش میشه دوباره روشن میشه
میشه راهنمایی کنید مشکل از کجاش میتونه باشه؟![]()
با سلام یک مشکلی چند روزه برام اتفاق افتاده که سیستم بعد از یک مدت که روشنه یک دفعه خاموش میشهیا موقعی که خاموش میکنم دوباره روشن میکنم یه دفعه خاموش میشه دوباره روشن میشه
میشه راهنمایی کنید مشکل از کجاش میتونه باشه؟![]()
سلام من هارد دومی در کنار هارد اصلی نصب کردم . بعد از بالا آمدن ویندوز با اینکه تو Device manager هر دو هارد رو نشون میده و با استفاده از برنامه Get Data back هم اطلاعات هارد دوم قابل دیدن و حتی کپی کردن هستند اما در فضای My Computer هارد دوم قابل دیدن نیست . تو قسمت disk management هم این دیسک رو به عنوان Active , Primery Partition میشناسه . البته تاکید میکنم هارد اول به درستی کا میکنه و سیستم از روی اون بوت میشه.
به نظر شما برای حل این مشکل چه باید کرد ؟ هر دو هارد ساتا هستند .
اون عکس از disk managment رو بزارین اینجا
سلام، کارت صوتیم اسیرم کرده، اقا من کارت صوتیم آن بورده اما درایورشو آنیستال کردم،الان دیگه کارت صوتیم توی device manager نیست،یادمه یه گزینه بود به اسم multimedia,game contoroler که این درایورو آنیستال کردم،یه گزینه دیگه رو هم آنیستال کردم توی device manager که اسم اونم توش audio بود،دقیقا اسمش یادم نیست،راستش این کارا رو کرده بودم تا کامپیوترم کارت صوتی که خودم خریده بودمو بشناسه،اسم شرکت این کارت صوتیم که آن برد نیست رو نمیدونم،اگه میشه بگین این کارت صدامم چطوری میتونم استفاده کنم،کلا صدای کامپیوترم چطوری در میاد،ممنوم
سلام
ویندوز من بعد از اجرا شدن پس از چند ثانیه کامل شبیه هنگ میشه موس تکون می خوره ولی اون چراغ سبز همش روشن میمونه که حتی توی بازی کردن اون چراغ روشن نمی مون
از msconfig تمام برنامه های استارت اپ رو بستم ولی بازم مشکل هست
چیکار کنم نمی دونم این system idle process همش رو99 میمونه این طبیعیه ؟؟
ویندوز رو عوض کنید و سیستم رو اسکن ویروس بکنید چون پروسس ها زیاده این احتمال بیشتره
سلام
من ميخواستم رو سيستمم ويندوز نصب كنم ، وقتي ميخواد سي دي ويندوز رو بشناسه خاموش ميشه.
لطفا راهنمايي كنيد.
موقع نصب ویندوز سیستم خاموش میشه ؟
اگه درایو و سی دی ویندوز سالم باشه باید دمای قطعات پاور و مین چک بشه
من چند تا درايو و سي دي ويندوز رو تست كردم ولي باز هم اين مشكل رو داره.
پس مشکل از همون موارد میتونه باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)