تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 196 از 312 اولاول ... 96146186192193194195196197198199200206246296 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,951 به 1,960 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

فکر کنم قرآن بهترین راهنما باشه تو قرآن درباره ی ماحیت جن و از آتش بودنش آیه هست پس بهتره به حرفای تنها خالقمون شک نکنیم
    در مورد این مسئله من بحث زیادی با افراد بسیار دانا و با تجربه انجام دادم و نتیجه ای که من و بیشتر مردم جهان ( البته یکم مبالغه کردم!!! ) بدست اوردیم اینه که مطالب قران سرشار از مفاهیم عمیقه که برای هر گروه از مردم یک معنی خاص میده مثلا برای مردم جاهل عرب 2000 سال یش معنی روح و عذاب اخرت کاملا بی معنیه ولی مردم این زمان می دونن که بعد هایی وجود داره و در هر بعد ماهیت خاصی یعنی نمیشه جن رو ماده تصور و نمیشه در بعد جن اتش رو تصور کرد چون هر کدوم ماله بعد خودشه و فقط زمانی جنها برای انسان ها قابل لمس و درک هستند که به بعد انسان ها منتقل شوند و بر اساس علم متافیزیک کنونی فرکانس و بعد اونها با فرکانس و بعد ما یکی بشه
    خداوند را نمی توان ماده تصور کرد جن رو هم همین طور
    اتش در اخرت بی معنیه اصلا اتش در بعد ارواح نمی تواند راه پیدا کند و بر عکس مواد موجود در بعد ارواح هم نمی توانند در بعد انسان ها راه یابد
    طبق گفته های ارواح در جهان انها درست مانند این جهان چیزهایی وجود دارد که ارواح ار انها بهره می برند ولی هیچ گاه انها را نمی توانند به زمین بیاورند و رابطه انها با بعد ما توسط اکتوپلاسم انجام می شود که ان هم ماله بعد ماست

خداوند در همین قران فرموده در ایات من بنگرید و بیاندیشید نه اینکه انها را چشم و گوش بسته قبول کنید تفاوت انسان ها در همین است برخی فقط می پذیرند و برخی هم تا زمانی که با عقل و منطق خود مطلبی را نسنجند قبول نمی کنند، حتی افرادی هم که توسط برون فکنی به جهنم رفته اند نیز گفته اند هیچ اتشی در انجا وجود ندارد در مورد ماهیت جهنم یک تاپیک در سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    وجود دارد علاقه مندان می تونن به اون مراجعه کنن
    هدف از این پست بیشتر معرفی بعد ها و ماهیت جن و انس بود امیدوارم دوستان نظرات خودشون رو ارسال کنند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

فکرتون رو منحرف کنید و حداکثر هم فقط چندتا سوره و بسم الله بگید نه بیشتر من خودم بارها جن رو توی خواب دیدم ولی همین طور که میبینید کاملا سالمم و مشکلی برام پیش نیومده پس خطری وجود نداره
    خوندن بسم الله و چندتا از سوره های قرآن
    فقط باغث میشه که باری دیگه به یاد خدا باشم
    همین به یاد بودن خودش ایجاد شجاعت میکنه .
    بله شما جن رو تو خواب دیدید منم دیدم ولی به یاد داشته باشید که
    خواب یه چیز جداست و نباید بگید که چون توخواب برام مشکلی پیش نیاورد در حالت عادی هم مشکلی پیش نمیاره.

فکر میکنم وسواس به خرج دادن تو این مورد بد نباشه چون خدا هم خیلی تاکید داره که این عمل دقیقا درست انجام شه حالا دلیلش رو کامل نمیدونم چیه اما حتما حکمتی توشه و این بزرگترین عشقه که انسان دقیقا همون کاری رو میکنه که خالقش میخواد بعد که این بهتر خوندن ها عادت شد و همیشگی اونوقت انسان میتونه به درک نماز برسه و احساس کنه داره با خالق حرف میزنه تا مرحله ی تسلیم نباشه چیز دیگه ای نداره
    با گفتتون موافق نیستم
    به یاد داشته باشید که
    « در این دنیا هر چه بیشتر سخت گیری کنید در اون دنیا بیشتر براتون سخت گیری میکنند »
    بهتره که این وسواس رو برای گفته هاو اعمال خود به کار بریم
    غیبت
    دروغ
    خبرچینی
    و...

پروفشنال winter+girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

در مورد این مسئله من بحث زیادی با افراد بسیار دانا و با تجربه انجام دادم و نتیجه ای که من و بیشتر مردم جهان ( البته یکم مبالغه کردم!!! ) .
    دوست عزیزم من که نگفتم تو قرآن نوشته جن از آتشه گفتم به قرآن نگاه کن اون تو نوشته یه لفظی بود که یادم نیست متاسفانه
    یجا خوندم الان اون کلمه یادم نمیاد که جن از اون نوع آتشه و اصلا هم این آتش که ما میگیم نیست حالا من یادم نمیاد هر کی یادشه بگه مثلا که خدا میگه ما از خاکیم یعنی باید بگیم نه ما کجامون خاکیه؟؟؟ یکم حالا توضیحش طولانیه وقتش رو ندارم شرمنده واسه همین گفتم برید تو قرآن پیدا کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamidak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

آیاتی جالب از قرآن درباره ی جن :

وَأَنَّا مِنَّا الصَّالِحُونَ وَمِنَّا دُونَ ذَلِكَ كُنَّا طَرَائِقَ قِدَدًا [72-11]
    و اينكه در ميان ما، افرادى صالح و افرادى غير صالحند؛ و ما گروه‏هاى متفاوتى هستيم! [72-11]

وَأَنَّا مِنَّا الْمُسْلِمُونَ وَمِنَّا الْقَاسِطُونَ فَمَنْ أَسْلَمَ فَأُوْلَئِكَ تَحَرَّوْا رَشَدًا [72-14]
    و اينكه گروهى از ما مسلمان و گروهى ظالمند؛ هر كس اسلام را اختيار كند راه راست را برگزيده است، [72-14]

در مورد استراق سمع جن ها و یا دخالت در کار انسان ها میشه به این آیه ها نگاهی کرد :

وَأَنَّا لَمَسْنَا السَّمَاء فَوَجَدْنَاهَا مُلِئَتْ حَرَسًا شَدِيدًا وَشُهُبًا [72-8]
    و اينكه ما آسمان را جستجو كرديم و همه را پر از محافظان قوّى و تيرهاى شهاب يافتيم! [72-8]

وَأَنَّا كُنَّا نَقْعُدُ مِنْهَا مَقَاعِدَ لِلسَّمْعِ فَمَن يَسْتَمِعِ الْآنَ يَجِدْ لَهُ شِهَابًا رَّصَدًا [72-9]
    و اينكه ما پيش از اين به استراق سمع در آسمانها مى‏نشستيم؛ امّا اكنون هر كس بخواهد استراق سمع كند، شهابى را در كمين خود مى‏يابد! [72-9]

البته من متاسفانه ( با اینکه می دونم هست ) نتونستم در مورد ماهیت جن مطلبی از قرآن پیدا کنم .
    در مورد بسم الله و قرائت سوره فکر نمی کنم بدون این چیز ها نشه به یاد خدا افتاد تازه اگه به زبون خودمون خدا رو یاد کنیم شاید بهتر بشه به یادش افتاد .

یه نکته ی دیگه هم تو نوشته های عزیزان دیدم این بود که از جهان های پست یا برتر یا موجودات اینگونه صحبت شده بود ( البته قصد جسارت ندارم ) ولی چیزی که من شنیده بودم و متوجه شده بودم این بود که جهانی پست تر از جهانی که انسان در آن زندگی می کند ( اسفل السافلین ) نیست و موجودی هم برتر از انسان وجود ندارد اگه کج فهمی برای من ایجاد شده ببخشید .

پیشنهاد می کنم بحث جن رو تموم کنیم و بیشتر به مباحث آموزشی این علم بی کران یعنی مابعدالطبیعه بپردازیم .
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه Niloofarak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یجا خوندم الان اون کلمه یادم نمیاد که جن از اون نوع آتشه و اصلا هم این آتش که ما میگیم نیست حالا من یادم نمیاد هر کی یادشه بگه مثلا که خدا میگه ما از خاکیم یعنی باید بگیم نه ما کجامون خاکیه؟؟؟ یکم حالا توضیحش طولانیه وقتش رو ندارم شرمنده واسه همین گفتم برید تو قرآن پیدا کنید
    ولی من یه تز دارم
    فک می کنم منظور از خاک باید حالت جامد ماده و آتش باید حالت پلاسما ی ماده باشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Internet

2

آقا درست شد
    دمت گرم
    امروز رفتم پیش استادم در مورد همین فرکانس هم پرسیدم
    گفت درسته ولی گوش کردنش بدون انجام بعضی کارها به آدم صدمه میزنه
    باید TM بلد باشی ؟!

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام عزیزان من فعلا تبریز زندگی می کنم به علت یه سری مسایل جابه جا شدم می خواستم ببینم کلاس یوگا تو این شهر سراغ دارین؟ هاتا یوگا
    ممنون

Niloofarak نمیدونم ولی فکر نمی کنم که بدن انسان کاملا جامد باشه حالت های دیگه البته فکر می کنم به جز گاز وجود داشته باشه .

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام
    من حدودا چند ماه هست که تجربه ی جدیدی پیدا کردم با کسی در میون نذاشتم چون کسی رو پیدا نکردم :
    وقتی به یک نقطه تمرکز می کنم و سعی می کنم هوا رو ببینم ( مخصوصا وقتی به آسمان نگاه می کنم ) ذراتی رو می بینم که یه حالت روشن و خاموش شدن دارند ذرات سفیدی هستند و به هیچ وجه حضور فیزیکی ندارند چون بارها خواستم بگیرمشون ولی موفق نشدم . می خواستم ببینم کسی میدونه چی هستن؟؟
    ممنون

پروفشنال winter+girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام
    من حدودا چند ماه هست که تجربه ی جدیدی پیدا کردم با کسی در میون نذاشتم چون کسی رو پیدا نکردم :
    وقتی به یک نقطه تمرکز می کنم و سعی می کنم هوا رو ببینم ( مخصوصا وقتی به آسمان نگاه می کنم ) ذراتی رو می بینم که یه حالت روشن و خاموش شدن دارند ذرات سفیدی هستند و به هیچ وجه حضور فیزیکی ندارند چون بارها خواستم بگیرمشون ولی موفق نشدم . می خواستم ببینم کسی میدونه چی هستن؟؟
    ممنون
    سلام علیکم منم این چیزا رو از بچگی میدیدم اما بعد ها فکر کردم لابد ملکول های هواست چون تو یه محیط های باز و طبیعی بیشتر میبینم چه بهتر که دمه ظهر هم باشه فکر کنم همون ملکول های هواست البته این استدلال منه حالا جدا اگه کسی چیزی میدونه بگه شاید ملکول هوا نباشه و من طبق معمول که جوابی پیدا نکردم واسه خودم توهم زدم

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

یه نکته ی دیگه هم تو نوشته های عزیزان دیدم این بود که از جهان های پست یا برتر یا موجودات اینگونه صحبت شده بود ( البته قصد جسارت ندارم ) ولی چیزی که من شنیده بودم و متوجه شده بودم این بود که جهانی پست تر از جهانی که انسان در آن زندگی می کند ( اسفل السافلین ) نیست و موجودی هم برتر از انسان وجود ندارد اگه کج فهمی برای من ایجاد شده ببخشید .
    این مطلب یک مقدار تناقض داره چطور انسان می تونه اشرف مخلوقات باشه ولی در پست ترین بعد زندگی کنه؟!!! باید تصحیح کنم که الان همه قبول دارند که غیر از بعد انسانی بعدهای پستری وجود دارند که گناهکاران و موجودات پست به ان راه میابند

پیشنهاد می کنم بحث جن رو تموم کنیم و بیشتر به مباحث آموزشی این علم بی کران یعنی مابعدالطبیعه بپردازیم .
    ممنون
    این تاپیک مربوط به مسائل ماورا و متافیزیکه و جن هم جز همین شاخه محسوب میشه، فکر نکنم بحث در مورد ماهیت جن و بعد های رفیع و پست مشکلی داشته باشه!

خواب یه چیز جداست و نباید بگید که چون توخواب برام مشکلی پیش نیاورد در حالت عادی هم مشکلی پیش نمیاره.
    ای بابا من هرچی می خوام ترس winter+girl بریزه باز شما بیشتر تحریکش می کنین!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •