فکر کنم قرآن بهترین راهنما باشه تو قرآن درباره ی ماحیت جن و از آتش بودنش آیه هست پس بهتره به حرفای تنها خالقمون شک نکنیم
در مورد این مسئله من بحث زیادی با افراد بسیار دانا و با تجربه انجام دادم و نتیجه ای که من و بیشتر مردم جهان ( البته یکم مبالغه کردم!!! ) بدست اوردیم اینه که مطالب قران سرشار از مفاهیم عمیقه که برای هر گروه از مردم یک معنی خاص میده مثلا برای مردم جاهل عرب 2000 سال یش معنی روح و عذاب اخرت کاملا بی معنیه ولی مردم این زمان می دونن که بعد هایی وجود داره و در هر بعد ماهیت خاصی یعنی نمیشه جن رو ماده تصور و نمیشه در بعد جن اتش رو تصور کرد چون هر کدوم ماله بعد خودشه و فقط زمانی جنها برای انسان ها قابل لمس و درک هستند که به بعد انسان ها منتقل شوند و بر اساس علم متافیزیک کنونی فرکانس و بعد اونها با فرکانس و بعد ما یکی بشه
خداوند را نمی توان ماده تصور کرد جن رو هم همین طور
اتش در اخرت بی معنیه اصلا اتش در بعد ارواح نمی تواند راه پیدا کند و بر عکس مواد موجود در بعد ارواح هم نمی توانند در بعد انسان ها راه یابد
طبق گفته های ارواح در جهان انها درست مانند این جهان چیزهایی وجود دارد که ارواح ار انها بهره می برند ولی هیچ گاه انها را نمی توانند به زمین بیاورند و رابطه انها با بعد ما توسط اکتوپلاسم انجام می شود که ان هم ماله بعد ماست
خداوند در همین قران فرموده در ایات من بنگرید و بیاندیشید نه اینکه انها را چشم و گوش بسته قبول کنید تفاوت انسان ها در همین است برخی فقط می پذیرند و برخی هم تا زمانی که با عقل و منطق خود مطلبی را نسنجند قبول نمی کنند، حتی افرادی هم که توسط برون فکنی به جهنم رفته اند نیز گفته اند هیچ اتشی در انجا وجود ندارد در مورد ماهیت جهنم یک تاپیک در سایت
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وجود دارد علاقه مندان می تونن به اون مراجعه کنن
هدف از این پست بیشتر معرفی بعد ها و ماهیت جن و انس بود امیدوارم دوستان نظرات خودشون رو ارسال کنند.