اره دیگه انگلیسی و ترجمش سخته ولی گقتم چون جدیده بزارمش
اره دیگه انگلیسی و ترجمش سخته ولی گقتم چون جدیده بزارمش
خوب زود تر میگفتی که به تو مبفروختمش...
اگه اینجوری باشه که خیلی بد میشه
بابا دیگه همه گوشی ها بعد از مدت استندبای به طور کامل همه چیزش خاموش میشه چون لزومی نداره باز بمونه
باطری کمتر استفاده میشه
فکر نکنم اینجوری باشه
یعنی فکر اینجاش نبودن![]()
خوب من قبلا نوکیا نداشتم ولی تو سونی اریکشون همیشه ساعت رو صفحه بود و باتریشم زود خالی نمیشد. در ضمن میتونن این آپشن رو بهش اضافه کنن تا هرکسی خواست ساعتش رو برای همیشه روی صفحه ببینه اونو فعال کنه و کسی هم که عمر باتری براش مهمتره اونرو فعال نکنه.
نه آقا بان نشدم همیطور عشقس یه کاربر دیگه ساختم چون از اسمش خوشم میاد !!!
![]()
بابا همون سونی اریکسون هم بعد از مدتی بطور کامل خاموش میشد
راستش من مشکل با باطری ندارم
ولی اونا باید همچین چیزی رو یه عیب حساب کنن
چون گوشی های قدیمی (مثل 6600) ساعتشون برا همیشه روشنه ولی الان این رو حذف کردن![]()
ممنون از جوابتون ولی پروداکت کدش باید چوری باشه؟
لطفا" بیشتر راهنمایی کنید.
تایید میشه ولی علیرضا جان فکر نکنم منظور اون دوستمون به ساعت و این مشکل مربوط میشد... حالا اگه خودش بیاد میگه منظورش چی بوده...
گوشیت چی بوده که بعد مدتی خاموش میشده؟؟؟ منم گوشیه سونیم هیچ وقت ساعتش نمی رفت میتونستی غیر فعالش کنی ولی وقتی فعال بود هیچوقت نمیرفت... این یه باگ محسوب میشه و به احتمال خیلی زیاد رفع میشه چیزه خاصی نیست....
آقایون سایت symbiansigned باز شده میتونید برید اکانت بسازید... من خودم یدونه ساختم... برید تو سایت metalmail .net یه میل بسازید و برید تو سایت بدید واستون کد فعال سازی میاد و بعد هم ثبت نام کنید...
اینجا برید توضیح داده... با ایمیل های مختلف امتحان کنید اگه با این ایمیل جواب نداد...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)