تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 196 از 1404 اولاول ... 961461861921931941951961971981992002062462966961196 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,951 به 1,960 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

داره خودمونی میشه marilyn manson beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بچه ها یه خبر بد...
    امروز که با دقت به صفحه نگاه میکردم با یه بک گراند مشکی دیدم یه پیکسل خراب داره البته نمیدونم خرابه یا سوخته یا از کار افتاده. البته بگم رنگ پیکسل خاکستری رنگه...خواهشاً راهنمایی کنید بعدشم نرم افزاری چیزی معرفی کنید .دوست دار همه شما بهنام....

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

بچه ها یه خبر بد...
    امروز که با دقت به صفحه نگاه میکردم با یه بک گراند مشکی دیدم یه پیکسل خراب داره البته نمیدونم خرابه یا سوخته یا از کار افتاده. البته بگم رنگ پیکسل خاکستری رنگه...خواهشاً راهنمایی کنید بعدشم نرم افزاری چیزی معرفی کنید .دوست دار همه شما بهنام....
    اوه اوه . گفتم چی شده؟! يک پيکسل که مهم نيست. اصلا به چشم نمياد . بزار به بالای 3 تا که رسيد اون موقع يک کاری بکن
    من چند تا بازی Ps دارم که میخوام تو کامپیوتر هم اجرا بشه فهمیدم که با انی نرم افزار میشه ولی بلد نیستم میشه راهنمایی کنید
    سلام دوست عزيز. به اینجا مربوط نميشه.
    تو همين انجمن چندتا تاپيک هست که شبيه ساز های کنسول های مختلف رو دارن. بهتره مشکلت رو اونجا مطرح کنی

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirrasa kateb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام به همه دوستان.خیلی خوشحالم بخاطر 2 تا موضوع اولیش که مروز تولدم بود.
    بعدشم slim رو گرفتم با وسایل زیر:
    رم 4GB صفحه ضد خش کیف و بند و فریمور 3.71- m33-2
    و البته به همراه 4 تا بازی خفن و رم هم الان پر فایل کردمش هیچ مشکلی از لحاظ سرعت هم ندارم و بقیه و کلاً خیلی راضیم . حالا بگید همه اینا چند هزار تومان تمام شد؟
    240 هزار تومان... ما اینیم دیگه... مخ فروشنده رو خوردم....
    یعنی چی ؟ (صفحه ضد خش)

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

بچه ها یه خبر بد...
    تا هفت پيكسل سوخته به گفته سايت سوني طبيعيه ! ولي به گفته من غير طبيعي پيكسل هاي سوخته عموما سفيدن خاكستري يا آبي يا رنگ هاي ديگه پيكسل هاي تغيير رنگ يافتن يه فايل تصويري گذاشته بودم واسه فيكس كردن اين پيكسل ها تو همين تاپيك يه نگا بنداز پيداش بكن تست كن شايد كارت را افتاد ...

یعنی چی ؟ (صفحه ضد خش)
    فكر كنم اين برچسب ها منظورشونه چون به اينا هم صفحه ضد خشم مي گن !!!!!!!

داره خودمونی میشه bmwm3gtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ناکجاباد

پيش فرض

پوشه filer رو توي game150 كپي كن براي نوع psp نميدونم ولي روي ورژن 3.52و3.71كار ميكنه .
    برنامه XviD4PSP هم براي تبديل فايلهاي تصويري به فرمت قابل اجرا در psp هست كلا برنامه خوبي هست يه كم بهش ور بري همه چيز دستت مياد قابليت تمام صفحه كردن تصوير روهم داره .
    دوتا ورژنش در اين سايت هست ورژن 4 كه فول هست و ورژن5 كه بتا هست هركدوم رو ميدوني دانلود كن من ورژن 4 اون رو دارم.
    اينم لينك
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آقا رسول دستت درد نکنه . یه دنیا ممنون .

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ناکجاباد

پيش فرض

سلام به همه دوستان.خیلی خوشحالم بخاطر 2 تا موضوع اولیش که مروز تولدم بود.
    بعدشم slim رو گرفتم با وسایل زیر:
    رم 4GB صفحه ضد خش کیف و بند و فریمور 3.71- m33-2
    و البته به همراه 4 تا بازی خفن و رم هم الان پر فایل کردمش هیچ مشکلی از لحاظ سرعت هم ندارم و بقیه و کلاً خیلی راضیم . حالا بگید همه اینا چند هزار تومان تمام شد؟
    240 هزار تومان... ما اینیم دیگه... مخ فروشنده رو خوردم....
    هر دو تا مناسبتو بهت تبریک میگم . ایشالا باهاش حال کنی

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ناکجاباد

پيش فرض

آقا رسول برنامه هرو دانلود کردم وقتی اجرا میکنم ارور میده میگه net framework 2 رو باید داشته باشم چیکار کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirrasa kateb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من دارم از بی پی اس پی دق می کنم (مموریم سوخته) این آقایی که قرار بود مموری بیاره هروز بهش زنگ می زنم هی امروز فردا می کنه

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

من دارم از بی پی اس پی دق می کنم (مموریم سوخته) این آقایی که قرار بود مموری بیاره هروز بهش زنگ می زنم هی امروز فردا می کنه
    امير جان به این آدرسی که ميگم بورو حتما. از اونجا بخر با ضمانت. نميخواد بگی کی فرستادت اما بهش بگو يکی از دوستام اومده از شما خريده رازيه به من گفت از شما بخرم رازی ميشم
    آدرس : سعدی- پاساژ بهزاد- زير پله ها- مغازه سمت چپ- فروشگاه وحيد. آدمه خوبيه. بگو با آقا وحيد کار دارم. يک آدم تقريبا تپل و ميان سال. مموری های خوبی ميده. از اون بخری ضرر نميکنی
    فكر كنم اين برچسب ها منظورشونه چون به اينا هم صفحه ضد خشم مي گن !!!!!!!
    درست فکر ميکنی. همون ScreenGourdديگه
    (درست نوشتم؟)

================================
    bmwm3gtr
    صد بار نگفتم که پست هاتون رو يکی کنين؟ بابا يکم رعايت کنين ديگه

Last edited by mazi_z_PSP; 07-11-2007 at 22:08.

داره خودمونی میشه phrshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بچه ها یه خبر بد...
    من که خواستم بگیرم یارو گفت بیا اینو ببر گفتم نه بعد من یکی رو از بین 10 تا انتخاب کردم تازه بعدش منصرف شدم "و گفتم اون یکی مونده به آخری رو بده خودمم خندم گرفته بود اما چیز خوبی در اومد
    یک tip خوب موقع خرید اینه که بگذاریند طرف اونی رو که میخواد بهتون رد کنه رو بیاره بعد بگین اون یکی که اونجاست رو می خوام ... اگر نداد یا گفت آقا همشون یکیند بدون که .....
    اما اگر می تونی برو بهش ÷س بده ... اگر هم زیاد برات مهم نیست که بیخیال شو باهاش بازی کن
    نگفتی رم رو چند و از کجا گرفتی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by phrshad; 07-11-2007 at 23:45. دليل: معلوم نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •