تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 196 از 222 اولاول ... 96146186192193194195196197198199200206 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,951 به 1,960 از 2220

نام تاپيک: [آموزش] هـک بازی جنرال به صورت کامل!

آخر فروم باز ufo-alien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

تورو خدا يکی بگه مد قبلی رو چجوری ميشه پاک کرد،،،من مد کنترا 007 رو نصب کردم اما اجرا نميشه نميدونم چجوری بايد مد قبلی رو پاک کنم،،اصلاً فايل مد قبلی کدوماست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    عزیز جان شما بفر ماید چه مدی قبلا نصب کردید؟ یا یک تصویر از پوشه نصب بازی با فایل هاش بر امون بزارید ببینم کدام فایل اضافه است .
    ولی به هر صورت مدها یا به صورت فایل های با فر مت بیگ (big) هستند یا در پو شه های به نام های ata-Art- Maps- Window هستند که شما اگر پوشه :Art یا Window و یا Maps را دارید حذف بفر ماید ولی اگر پوشه ata دارید وارد اون بشید و در درون اون پو شه اگر پو شه ای به نام :INI بود اون را حذف کنید کلیه فایل های مد ها در درون اون پو شه است .
    تذکر کمهم : قبل از نصب مد ، نقشه ،....یا هر تعقییر ی در بازی از کل پو شه نصب بازی جنرال زرو یک کپی بگیر ید ..
    اگه این کار ها را کمردید و در ست نشد باید بازی را آنیستال کنید و دو باره نصب کنید
    اگه بازی را نصب نداردی و در دسترستون نیست می تونید با حجم بسیار کم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در یافت کنید
    بر ای در افت آموزش نصب مد به صورت مصور و آپد یتهای لازم بر ید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    موفق باشید

2. این کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

با سلام
    آقای منصوری لطفاً بفرمائید چطور می تونم since یک تیم رو برای یک تیم دیگه هم قرار بدم.کار کردن با برنامه های Final big و iniedite رو بلدم.
    با تشکر

4. این کاربر از amniat110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

[/COLOR]
    ,,عزیز جان شما بفر ماید چه مدی قبلا نصب کردید؟ یا یک تصویر از پوشه نصب بازی با فایل هاش بر امون بزارید ببینم کدام فایل اضافه است
    من بازی war Armagedon از محصولات afm-rayan رو خريدم و نصب کردم و هيچ چيز جديدی روش نريختم حالا ميخوام مد contra 007 رو بريزم،اما نميدونم تو war Armagedon فايلهای مد کدوماست

6. این کاربر از aliziaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

[/COLOR]

من بازی war Armagedon از محصولات afm-rayan رو خريدم و نصب کردم و هيچ چيز جديدی روش نريختم حالا ميخوام مد contra 007 رو بريزم،اما نميدونم تو war Armagedon فايلهای مد کدوماست
    فایل های بازی در درون :پو شه ای به نام :INI در پوشه ata است فقط کافیه اسم :INI را بکنی مثلا:INI war Armagedon و بعد فایل های کنترا را کپی کنی در درون پوشه نصب بازی اگر ارور داد اسم پو شه : Window را هم عوض کنید به این علت میگم عوض کنید که بتونید بازی را دو باره بدون نصب مجدد بازی کنید .
    موفق باشید :

8. 2 کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

با تشکر از اينکه با حوصله جواب داديد..مرسی

10. 2 کاربر از aliziaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

اين براي بار سومه كه دارم سوال مي كنم.لطفاً جواب منو بديد.
    من scince يك تيم رو براي يك تيم ديگه گذاشتم و در داخل بازي هم جواب ميده ولي وقتي بازي رو save ميكنم ديگه اونو لود نمي كنه. خواهشاً اينبار جوابمو بديد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

عزیز جان شما بفر ماید چه مدی قبلا نصب کردید؟ یا یک تصویر از پوشه نصب بازی با فایل هاش بر امون بزارید ببینم کدام فایل اضافه است .
    سلام دوباره،،آقا من تمام اون فايل ها رو پاک کردم اما جواب نداد بازم،،مد کنترا 007 رو هم از اين سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کردم،،،،به پيشنهاد خودت از محيط نصب بازی چند تا عکس گرفتم،،لطف کن ببين و بگو کدوم فايل ها رو بايد پاک کنم،،مرسی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by aliziaei; 10-05-2012 at 10:26.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

آقای منصوری عزيز ديديد عکس ها رو ،،،کسی هست که بگه من کدوم فايلها رو بايد پاک کنم ؟؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

آقای منصوری عزيز ديديد عکس ها رو ،،،کسی هست که بگه من کدوم فايلها رو بايد پاک کنم ؟؟
    سلام
    نام فایل :INI را بکنید INI2 و سپس پوشه :Window بکنید Window2 و بعد به کمک نرم افزار FinalBIG فایل WindowZH.big را در داخل پو شه بازی استخراج کنید پوشه :Scripts را هم در پو شه دیتا نامش را عوض کنید . قبل از نصب مد امتحان کنید بازی جنرال زرو باید ران بشه اگه شد مد مورد نظر تون را روی بازی کپی یا نصب کنید ... انشا الله در ست میشه
    موفق باشید

---------- Post added at 01:37 AM ---------- Previous post was at 01:35 AM ----------

اين براي بار سومه كه دارم سوال مي كنم.لطفاً جواب منو بديد.
    من scince يك تيم رو براي يك تيم ديگه گذاشتم و در داخل بازي هم جواب ميده ولي وقتي بازي رو save ميكنم ديگه اونو لود نمي كنه. خواهشاً اينبار جوابمو بديد.
    این مشکل را در بازی وار آر ماگدون بر روی بعضی از ما مور یتها و نقشه ها ما هم داریم ولی بر اش هنوز راه حلی پیدا نکردیم

15. این کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

با سلام
    یک خواهشی داشتم در مورد مد 480_CWC_Inst می خواستم ببینم به روز رسانیش را از کجا می توانم دانلود کنم داخل سایت مرجع نتوانستم چیزی بفهم!
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •