تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 196 از 3195 اولاول ... 961461861921931941951961971981992002062462966961196 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,951 به 1,960 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

agha man farda mikham xbox360 begiram ta 600 toman pool daram
    che model begiram ? REGION chi ? az koja begiram behtare?
    tehran ham hastam ???
    mamnoon misham zood javab bedin
    sory engelish typidam
    سلام
    اگه 600 داري و ميخواي همش رو خرج كني و بهترين انتخاب رو داشته باشي
    XBOX360 ELITE بگير كه الان پرتو REGION پال اون رو ميده 530 تومان
    كاملترين و گرونترين مدل XBOX360
    حتما دقت كن كه MOTHERBOARD اون FALCON باشه
    كه اين كنسول هايي كه PARTO داره همش FALCON هست

اينم سايتش
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مبارك باشه

پروفشنال amaranth_silent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام به همه دوستان باز هم مثل همیشه سوالاتی داشتم که ممنون میشم از دوستان که راهنماییم کنن
    1_اقا امروز من از یه جایی تو کرج رفتم بازی بگیرم که وقتی فروشنده بازیارو نشونم داد اولا پک نداشت ثانیا رنگ کف دیسک سفید بود چون من قبلا از نکست جن بازی میگرفتم کف دسک ها بنفش بود بر همین از خریدنش منصرف شدم اخه قبلا یه چیزایی درباره این cd های مالزیی شنیده بودم که ممکنه به لنز اسیب بزنه برا همین گفتم شاید اینم از اونا باشه ....حالا از دوستان خوبم خواهش میکنم درباره این cd های بازی توضیحات بیشتری بدن مخصوصا درباره تشخیص اینکه کدوماشون از این cd ها خوبن و کدوماشون خوب نیست...راستی این cd مالزیا چه شکلی هست؟؟(رنگ_مارک) تازه این بنفشا هم که مارک ندارن
    2-سوالم درباره اقایون فعال تو این تایپیک هست (2 ستاره به بالا)که چرا دیگه از دوستان دیگرتون که فعا لیت تو این تایپیک میکردن خبری نیست ایا بخاطر امتحاناته؟؟ ممنون

داره خودمونی میشه bmwm3gtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ناکجاباد

پيش فرض

دوستان ممنون از تبریک همتون. ببخشید که نمیتونم همه ی پیام هاتون رو نقل قول کنم ولی سعی میکنم که به سوالاتون پاسخ بدم . آره مادر بردش فالکونه چون سال ساختش 2008 هستش. من تقریبا روزی 6 ، 7 ساعت بازی میکنم بدون مشکل و هنگ و کندی ، کنسولمم تو اتاقمه و فکر نکنم اتاق هیچکدوم از شما به گرمی اتاق من باشه !! جدی میگم فکر کنم واسه اتاقمم یه اینتر کول باید بخرم !! اینتر کول رو به نظر شخصی من حتما تهیه کنید چون به راحتی میشه با یه دست زدن پشت کنسول فهمید چه خبره ( اگه حرارت فن مثل دور کند یه سشوار معمولی بود کم کم داره خطری میشه ) ، راه دیگه تشخیص بدون اینتر کول اینه که چون xbox360 کنسول خیلی قدرت مندی ، بازی ها رو به سرعت لود میکنه به همین دلیل گاهی اوقات که لود یه ذره زیاد از حد طول بکشه کاملا محسوسه و موقع استراحت دادن به دستگاه ( با کنسول دوستم داشتیم بازی میکردیم یه لحظه احساس کردم لود یه مقداری طولانی شد و افت فریم پیدا کرد ، همین که گفتم دستگاه داغ کرده خاموشش کن یهو سه چراغ رو روشن کرد و خاموش شد البته همونطور که قبلا گفتم چیزی نشد بعد نیم ساعت دوباره روشن کردیم و بازی کردیم ) پس با دستگاهتون راه بیایید و از چراغ قرمز نترسید چون قبلا گفتم معنیش چیه . من از دنیای دمو تو توپ خونه خریدم خیلی خوش برخورد بود و تخفیف هم داد به نظر من اگر قصد خرید دارید حتما از اون بگیرید و مثل من به حرف آقا p3yman گوش کنید و ریجن J بخرید چون تا حالا هر بازی گذاشتم خونده و نه نگفته . آدرسشم که میدان امام خمینی پاساژ لباف طبقه هم کف پلاک 12 ( اصلا یه تابلو گنده زده DEMO WORLD ) شماره تلفن :33938691 _ 09355341522 . تازه کلی باهاش رفیق شدم !!
    Last edited by bmwm3gtr; 21-06-2008 at 23:22.

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

سلام به همه دوستان باز هم مثل همیشه سوالاتی داشتم که ممنون میشم از دوستان که راهنماییم کنن
    1_اقا امروز من از یه جایی تو کرج رفتم بازی بگیرم که وقتی فروشنده بازیارو نشونم داد اولا پک نداشت ثانیا رنگ کف دیسک سفید بود چون من قبلا از نکست جن بازی میگرفتم کف دسک ها بنفش بود بر همین از خریدنش منصرف شدم اخه قبلا یه چیزایی درباره این cd های مالزیی شنیده بودم که ممکنه به لنز اسیب بزنه برا همین گفتم شاید اینم از اونا باشه ....حالا از دوستان خوبم خواهش میکنم درباره این cd های بازی توضیحات بیشتری بدن مخصوصا درباره تشخیص اینکه کدوماشون از این cd ها خوبن و کدوماشون خوب نیست...راستی این cd مالزیا چه شکلی هست؟؟(رنگ_مارک) تازه این بنفشا هم که مارک ندارن
    2-سوالم درباره اقایون فعال تو این تایپیک هست (2 ستاره به بالا)که چرا دیگه از دوستان دیگرتون که فعا لیت تو این تایپیک میکردن خبری نیست ایا بخاطر امتحاناته؟؟ ممنون
    سوال اولت رو جوابي براش ندارم
    چون اطلاعاتي زيادي در اين مورد ندارم
    و اصولا هم به اين چيز ها توجه نميكنم
    و فقط بازي برام مهمه

سوال دومت
    حتما الان ميگي تو چرا جواب دادي
    تو كه 2 ستاره داري و 2 ستاره به بالا نيستي
    ولي بايد بگم بقيه دوستان رو نميدونم ولي خود من از امروز امتحانام شروع شده تا 13 تير
    و امروز هم رياضي داشتم
    دوستان ديگه هم مشكلات خاص خودشون رو دارن
    و احتمالا اصلي ترين اون همين امتحاناست
    انشا الله پبداشون ميشه

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اقا پدرام جسارت نکردیم خیلی اقایی حالا تو که دو تا ستاره داری من که باید برم جلو بوغ بزنم

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

دوستان ممنون از تبریک همتون. ببخشید که نمیتونم همه ی پیام هاتون رو نقل قول کنم ولی سعی میکنم که به سوالاتون پاسخ بدم . آره مادر بردش فالکونه چون سال ساختش 2008 هستش. من تقریبا روزی 6 ، 7 ساعت بازی میکنم بدون مشکل و هنگ و کندی ، اینتر کول رو به نظر شخصی من حتما تهیه کنید چون به راحتی میشه با یه دست زدن پشت کنسول فهمید چه خبره ( اگه حرارت فن مثل دور کند یه سشوار معمولی بود کم کم داره خطری میشه ) ، راه دیگه تشخیص بدون اینتر کول اینه که چون xbox360 کنسول خیلی قدرت مندی ، بازی ها رو به سرعت لود میکنه به همین دلیل گاهی اوقات که لود یه ذره زیاد از حد طول بکشه کاملا محسوسه و موقع استراحت دادن به دستگاه ( با کنسول دوستم داشتیم بازی میکردیم یه لحظه احساس کردم لود یه مقداری طولانی شد و افت فریم پیدا کرد ، همین که گفتم دستگاه داغ کرده خاموشش کن یهو سه چراغ رو روشن کرد و خاموش شد البته همونطور که قبلا گفتم چیزی نشد بعد نیم ساعت دوباره روشن کردیم و بازی کردیم ) پس با دستگاهتون راه بیایید و از چراغ قرمز نترسید چون قبلا گفتم معنیش چیه . من از دنیای دمو تو توپ خونه خریدم خیلی خوش برخورد بود و تخفیف هم داد به نظر من اگر قصد خرید دارید حتما از اون بگیرید و مثل من به حرف آقا p3yman گوش کنید و ریجن J بخرید چون تا حالا هر بازی گذاشتم خونده و نه نگفته . آدرسشم که میدان امام خمینی پاساژ لباف طبقه هم کف پلاک 12 ( اصلا یه تابلو گنده زده DEMO WORLD ) شماره تلفن :33938691 _ 09355341522 . تازه کلی باهاش رفیق شدم !!
    دوست عزيز مرسي از توضيحات كاملت
    چند تا سوال داشتم
    اولي اين كه واقعا روزي 6 تا 7 ساعت بازي ميكني ؟

دومي اين كه محيطي كه دستگاهت رو گذاستي كجاست ؟
    تو ميز تلويزيونه ؟ يعني دورش بستس يا بازه ؟

سوال سوم اين كه اين REGIN كه گرفتي يعني J
    من از دبي دارم ميگيرم گفتن PAL نيست و J موجوده
    همه جا ميگفتن PAL بهتره نه براي اين كه دستگاه بخونه يا نه
    براي اين كه بازي هاش هم سريعتر مياد هم تعداد بازي هاش بيشتره
    حالا اين J كه گرفتي ميتوني بازي هايي كه ميخواي رو با اين REGION پيدا كني ؟

اخرين سوال هم اين بود كه دستگاه دوستت مدلش جيه ؟
    MOTHER BOARD اون جيه ؟
    و اين كه 3 چراغ بشه چند ثانيه ميمونه ؟
    يعني خودش بلافاصله خاموش ميكنه دستگاه رو يا اخطار ميده؟

ببخش كه طولاني شد
    وسواسه قبل از خريده ديگه
    خودت كه اين دوره رو طي كردي ميدوني چي ميگم
    در كل
    مباركت باشه
    و انشا الله سال ها كار كنه

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

پدرام جان یعنی تا بحال با این cd سفیدا بازی کردی؟؟مشکلی نداشته؟؟ قیمت بازی هایی هم که میگریو میگی ؟؟از کجا؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

پدرام جان یعنی تا بحال با این cd سفیدا بازی کردی؟؟مشکلی نداشته؟؟ قیمت بازی هایی هم که میگریو میگی ؟؟از کجا؟؟
    عزيز
    من هنوز 360 به دستم نرسيده
    سفارش دادم
    اما تو كنسول قبليم يعني PS2 و همچنين PC بوده از اين ها كه ميگي
    ولي من مشكلي باهاشون نداشتم

در مورد قيمت هم
    خدا رو شكر كه الان شده 4 تومان
    تا چند وقت پيش 7 و حتي 8 تومان هم ميدادن

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ببخ شین اشتباه شد نمی دونستم فعلا کنسول تهیه نکردین ولی اگه ارکید میگری 400 به بالا نده مثل من نشی450بدی به یان یارو بی انصافه که تو نکست جن هست موفق باشی

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

ببخ شین اشتباه شد نمی دونستم فعلا کنسول تهیه نکردین ولی اگه ارکید میگری 400 به بالا نده مثل من نشی450بدی به یان یارو بی انصافه که تو نکست جن هست موفق باشی
    من arcade رو با region پال و كپي خور شده با بازي GTA 4 دارم ميگيرم 365 تومان
    ار دبي گفتم برام بيارن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •