دوست عزیز به کررات تو این کلوپ گفته شده که واسه فارسی خوندن میتونین از فونت ها و واسه فارسی نوشتن از یه فایل html استفاده کنین . اگه یکم دنبالش بگردین راحت پیداش می کنین
دوست عزیز به کررات تو این کلوپ گفته شده که واسه فارسی خوندن میتونین از فونت ها و واسه فارسی نوشتن از یه فایل html استفاده کنین . اگه یکم دنبالش بگردین راحت پیداش می کنین
Last edited by Mahyar25; 15-08-2007 at 19:10.
مرثی از همگی
در ضمن اینی که دوستمون دبیپلمات گفته کاملا درسته البته من توی موبایلستانم تونستم جواب سوالم رو پیدا کنم
بازم ممنون.
اینجا مقاله های آموزشی جالبی درباره P900 پیدا می کنید(اتصال به اینترنت با بلوتوث و...)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرثی متاپکس
P990دارها بهت مدیونن
اره من هم همشون رو امتحان كردم كه فقط crystal arabic به درد بخور بود اون هم كه خودت ميدوني چه ميشكلاتي رو برام درست كرد .دوست عزیز به کررات تو این کلوپ گفته شده که واسه فارسی خوندن میتونین از فونت ها و واسه فارسی نوشتن از یه فایل html استفاده کنین . اگه یکم دنبالش بگردین راحت پیداش می کنین
حالا همون برنامه تریال اربیکو لینکوشو اینجا واسم بزار می خوام امتحانش کنم /آخه من قبلا استفاده می کردم خیلی عالی بودش اون موقع !!!!!!!!!!!منتظر لینکش هستم ممنونم
سلام دوستان من گوشی رو از طریق adsl آپدیت کردم ولی ورژن گوشی برگشت به حالت اول حالا هر کاری هم میکنم میگه گوشی آپدیت و دیگه آپدیتش نمی کنه
برگشت به حالت اول يعني چه؟ يعني تغيير نكرد؟
ورژنش رو كامل بنويس اساتيد ديگه راهنماييت ميكنن
اين برنامه رو نصب نكن.
من اين برنامه رو نصب كردم و گوشيم سر تا پا مشكل شد برنامه رو پاك كردم و گوشي رو ريست كردم و گوشي ديگه بالا نيومد و مجبور شدم بدم گوشي رو فلش كنن.
برگشت به همون موقه که تازه گرفته بودم
Phone:
CXC162037 R9F011
عجيبه
من آخرين آپديت رو هفته پيش انجام دادم شد R9GA001
... يه بار ديگه امتحان كن ببين چي ميشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)