شما داری از وایمکس صحبت میکنی که کلا بدلیلی که من هیچ وقت نفهمیدم بیش از حد گران و از آن طرف بی کیفیت هست مبین نت و ایرانسل هم نداره. منهم مودم وایمکس ایرانسل رو به همین علت خیلی وقته دور انداختم اساسا وایمکس با این شرایط هیچ توجیهی نداره
شما داری از وایمکس صحبت میکنی که کلا بدلیلی که من هیچ وقت نفهمیدم بیش از حد گران و از آن طرف بی کیفیت هست مبین نت و ایرانسل هم نداره. منهم مودم وایمکس ایرانسل رو به همین علت خیلی وقته دور انداختم اساسا وایمکس با این شرایط هیچ توجیهی نداره
خوب ایرانسل همون کار وایمکس میکونه دیگه.همین الان تو خونه مون سه نفر دارند از اینترنت گوشیم استفاده میکنند بصورت وایفای
والا من چند بار تست کردم
همیشه دقیق بوده . احتمالا یک چیزی یا اتوماتیک داشته دانلود میکرده یا ...
شما با چی تست میکنی؟ با کدوم برنامه؟ رو گوشی چک میکنی یا رو کامپیوتر؟
دوستان با اینترنت 3g حداکثر سرعتی که معمولا ثابت بوده تجربه کردین چند مگ بوده
Sent from my LT26w using Tapatalk
امشب سرعت واسه من خوب نیست. بسته نامحدود 30 دقیقه ای خریدم سرعتم بیشتر از 1 مگ نرفت.
با گوشی هات اسپات میکنم و با کامپیوتر وصل میشم
من خیلی دانلود کردم ازش معمولا با idm یا لانچر های مختلف ولی خوب همیشه قبلش حساب میکنم چند گیگه مثلا با یک بسته 30 دقیقه ای 5 6 گیگ میشه دانلود کرد بازم بستگی داره ولی خوب اکثر اوقات که چک کردم از برنامه تو گوشی همون قدر مصرف کرده
یک چیز دیگه اینکه من فکر نکنم اگر شما بسته های زمانی بگیری (30دقیقه ای - 1 2 3 ساعته که البته شبانه هستن ) هیچوقت بتونی اون مقداری که گفته تموم کنی !
به هر شکل اگر چیز دیگه ای بود خوش حال میشم کمک کنم
24 ژانویه وضع خوب بود ملاک وضع فعلی افراده ( یه ماه گذشته)
- - - Updated - - -
فیتیله تشریف دارن. تازه ایران تشریف اوردید؟
سلام
دوستان عزیز نرم افزاری نمیشناسید معرفی کنید من بدونم منطقه ی ما 4G شده یا خیر ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)