اگه از طریق سایت سرویس رو تمدید کنی و مثلا به نامحدود تمدید کنی و پرداخت آنلاین کنی، سرویس جدید بلافاصله فعال میشه ؟
اگه از طریق سایت سرویس رو تمدید کنی و مثلا به نامحدود تمدید کنی و پرداخت آنلاین کنی، سرویس جدید بلافاصله فعال میشه ؟
بله فعال میشه
تو صفحه ی قبل هم برا دوستمون توضیح دادم چطوری قطع و وصل کنه
میشه بگی HSS چی هست ؟
تو رو خدا کمک
من از ارومیه هستم.. الان 1 هفته است پیج باز کردنم افتضاحه...دیدن وقتی توو فایر فاکس یه سایتی را میخواد باز کنه علامت سبز دایره هی میچرخه؟ الان از وقتی من مشکل کندی سرعت دارم صفحه ها کامل لود نمشن... 5-4 بار باید رفرش زد تا یه چیزایی بیاد.. که باز صفحه کامل لود نمیشه..
رفتم سایت اسپید تست اصلا هیچی باز نشد...
اما وقتی از فیلتتر شکن استفاده میکنم درست میشه اما خب اونم یه افت سرعت مخصوص خودشو داره اما سایت ها کامل لود میشن.
همین باعث شده اصلا دانلود هم نتونم بکنم..
برای مثال میدونید چند دقیقه منتظر موندم تا همین صفحه که این مطلب را نوشتم لود بشه تا بتونم بنویسم...
چه کنم من؟
یاهو میل نمیره... انجمن های فارسی مثل همین سایت یا بعضی سایت های دیگه ... میشه راهنمایی کنید مشکل از کجاست و چطوری حلش کنم
مودمت چیه؟! من مودمم D-link هست که گاهی وقتا مشکل تورو پیدا میکنم ولی با اون یکی مودمم مشکلی نداره.
برا اطمینان یه مودم دیگه رو تست کن ببین نتیجه میده یا نه!؟
اگه درست نشد یه زنگ بزن پشتیبانی حتما
سلام دوستان ساکس درست شد یا پورت ها هنوز بسته مونده
یخورده واضح تر توضیح میدی؟idm منظورت داخل تنظیمات دیال اپ هست؟همرو تغییر دادم ولی عمل نکرد ..
اونوقت اگه بکنن حالا 4 مگ تو شبانه هم تاثیر داره یا فقط الکی سرعت روزانه رو میبره بالا که زودتر حجم تموم کنیم؟
بیین تو ترفند جدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستات برای طرح های نامحدود حتما باید بریم شرکت؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)