تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1959 از 2199 اولاول ... 9591459185919091949195519561957195819591960196119621963196920092059 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,581 به 19,590 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

از پشت خنجر زدن به کاربر تو خون مبین نت هست مبین کلا با کاربرانش صادق نیست

این وضیعت شما هم شاید نشه کاریش کرد

شما تست کنید با 2 یا 3 یا 4 دانلود همزمان میتونتید 150 یا 200 رو بگیرید برای من قبلا جواب میداد
    بله درست میگن واسه منم جواب داده

الان سرعت پیج باز کردن واسه من افتضاح شده . خیلیم قطع و وصل میشه

مخابرات که گرفتم 4 روزدیگه وصله . مشتریهم واسه مودم مبین نت پیدا کردم ردش میکنم بره دیگه راحت بشم از دستش
    1 سال مبین نت داشتم . بجز ماه اول که 2مگ گرفتم برام 4 مگ بود و .. دیگه بقیش خوب نبود .
    اون از نامحدود ، اون از قطع کردن ، اون از تعرفه های گرون ،اون از آنتن دهی ... خداحافظ مبین نت
    فقط 4 روز دیگه

2. این کاربر از zi behzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام .دوستان یه سوالی داشتم ممنون میشم حداقل منو هم قانع کنید که چه جوری که من طرح یک ساله 512 با سرعت دانلود تقریبی 95 -102 که حالا نمیدونم خوب بود یا بد الان طرح 6ماه512 رو گرفتم با سرعت دانلود 60-تا 70 .مگه قراره سرعت دانلود با تغییر طرح اونم طرح مشابه (512) سرعت دانلود باید تا این حد کم بشه؟یه جواب قانع کننده یا یه راهنمایی که چه باید کرد ؟ با تشکر

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام .دوستان یه سوالی داشتم ممنون میشم حداقل منو هم قانع کنید که چه جوری که من طرح یک ساله 512 با سرعت دانلود تقریبی 95 -102 که حالا نمیدونم خوب بود یا بد الان طرح 6ماه512 رو گرفتم با سرعت دانلود 60-تا 70 .مگه قراره سرعت دانلود با تغییر طرح اونم طرح مشابه (512) سرعت دانلود باید تا این حد کم بشه؟یه جواب قانع کننده یا یه راهنمایی که چه باید کرد ؟ با تشکر
    قبلن سرویس 512 رو بالاتر از حد معمول میبستن. اما دیگه چند وقتی میشه که سرویس ها رو روی سرعت واقعی بستن. سرعت 60 تا 70 برای 512 حداکثر محسوب میشه.

5. این کاربر از Joaquin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

سلام
    شما قبلا طرح یکساله داشتی که طبق گفته دوستان با تجربه تر روی مودهایی که از ابتدا طرح یکساله و دوساله هست سرعت بالاتر از حد اسمی هست و به عبارتی بالاتر بسته میشه.

اما در مورد طرح 6 ماهه که گرفتین باید بگم که من خودم یکماهه 512 گرفتم و سرعت دقیقا بین 65 تا 70 هست بدون نوسان در روز و در دانلود شبانه بین 55 تا 65 بود برای من .

به نظرم طرح دو مگ 6 ماهه بهتر هست تا 512. حدود 60 تومن گرونتر در میاد ولی سرعت دانلود 3 برابر 512 هست.
    من سه روز هست 6 ماهه دو مگ گرفتم و سرعت دانلود شبانه من بین 210 تا 230 هست. البته گاهی در طول نیمه شب به 150 تا هم افت میکنه ولی اکثرا برمیگرده تا همون 210 تا.

کلا بین 4 تا 4.5 گیگ شب تا صبح میتونم دانلود کنم.

7. 2 کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

سلام . من بحثای قبلی رو نخوندم فقط عنوان تاپیکو دیدم اومدم تو که یه جمله رو بگم: متقلب ترین شرکت ارائه دهنده اینترنت توی ایران شرکت مبین نت هست. با ترفند اومد و تعداد زیادی مودم رو با طرح های نسبتا مناسب(مثلا طرح یکساله) داد به مردم بیچاره، بعد که طرح تموم شد میری شارژ کنی میبینی هر گیگ اضافش 6000 تا 12000 تومن قیمتشه! خدایا اینترنت 128 دو گیگ ماهی 19800!!!!!!!!!!!!!!!!!! ظلم بالاتر از این؟
    من حرف شما رو قبول میکنم ولی باید بگم دزدهای دیگری هم هستند.

تصویر کنید من 9 سال چیزی به نام واقعی اینترنت نداشتم. 7 سال دیال اپ بودم و دو سال gprs ایرانسل.

سه ماه اخری که gprs داشتم خدا شاهد هست ماهی 11 تومن میدادم و سرعت دانلودم از 4 کیلوبایت رد نمیشد ، ولی چاره نداشتم .

رفتم نمایندگی مبین نت بیعانه دادم بعد 10 روز سر کار گذاشتن حاظر نشدن بیان تست بزنن از نظر پوشش ! رفتم بیعانم رو گرفتم.

نهایتا مودم کارکرده خریدم از یکی از کاربران ... درسته مبین نت خیلی گرون هست ولی برای منی که اینهمه سال محروم بودم از اینترنت مناسب و اینهمه پول اینترنت و کارت اینترنت دادم الان گرون بودن غیر طبیعی نیست ، همین که میتونم راحت کار کنم خدا رو شکر میکنم.

حساب کردم توی اون 7 سال اول ( اگه ارزش پول قدیم رو حساب کنیم ) نزدیک 10 ملیون تومن پول اینترنت دادم!

سال 1385 رو که یادم هست هر دو ماه 30 تومن قبض به خاطر اینترنت میومد به غیر از کارت اینترنت و با این توضیح که من صبر میکردم ساعت 2 نصف شب بشه تا از ساعت رایگان کارت اینترنت رنگین کمان اصفهان استفاده کنم و قبض کمتر بیاد!

الان دو مگ مبین نت گرفتم 6 ماهه که ماهی 30 تومن واسم در اومده. ولی انصافا سرعتش خوب بوده ، بین 210 تا 230 سرعت دارم حتی شبانه.

در کل به نظر من اینترنت در ایران گرون و بی کیفیت هست. من adsl شاتل رو هم که میدیدم خیلی ارزونتر نیست و اون هم آش دهن سوزی نبود.

باید خلاصه بگم : خدا پدر ارزونی رو بیامرزه ! یه عده فکر میکردن چون فلانی شده ر . ج همه چیز گل و بلبل میشه میشه تو این مملکت .

خانه از پای بست ویران است ---- خواجه در بند نقش ایوان است

9. 5 کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

با سلام
    من امسال اشتباه کردم که دوباره اومدم و اینترنت مبین نت رو گرفتم واقعا این طرح ، باسرعت 512که خیلی مذخرفه نمی دونم واسه چی ، همه ش اینترنت قطع میشه و مجبورمیشم که مودم رو هی روشن وخاموش کنم ،به شرکت مذخرفشون هم نمیشه که تماس گرفت همه ش باید پشت خط باشی اخرش هم پشیمان میشی ، کسی با این مشکل که من مواجه شدم که هر ده دقیقه اینترنت قطع بشه مواجه شده ، اگه راهگاری واسه ش میدنید به من هم اطلاع بدین ببینم باید چی کار کنم .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

تشکر از دوستان که جواب دادند. منم متوجه این قضیه شدم که نوسان سرعت دانلود کمتر شده .چون تو طرح قبلی حدود 95-105 بود ولی خیلی نوسان داشت یه موقع تا 140 هم میرفت بعد یهو تا 35 هم پایین میومد اما توی این طرح جدید نوسان کمتر شده . . گفتم اگه در حد همون طرح قبلیم 100 باشه کارمو راه میندازه ولی حالا میبینم 60-70 هست خیلی توذوقم خورد کاش طبق فرمایش دوستمون همون 2 مگ رو میگرفتم. اینم شد عبرتی برای من ..

در آغاز فعالیت trapper's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    ShemRoOn

پيش فرض

شما اگر سرعتتون زیر 64 KB زنگ بزنید پشتیبانی پوستشون را بکنید، 2 مگ نباید سرعتش از 64 کیلو کمتر باشه.
    جناب ارس میدونی نکته ی جالب چیه ؟! این ِ که 2 بار زنگ زدم و هر دو دفعه گفتن : نه ... عادیه خود ِ مودم .. مشکل شاید از سیستم باشه .... در صورتی که با موبایل هم افتضاحه !

از پشت خنجر زدن به کاربر تو خون مبین نت هست مبین کلا با کاربرانش صادق نیست

این وضیعت شما هم شاید نشه کاریش کرد

شما تست کنید با 2 یا 3 یا 4 دانلود همزمان میتونتید 150 یا 200 رو بگیرید برای من قبلا جواب میداد
    - دقیقا هم هزینه های هنگفت و ...
    والا من دیشب 5-6 فایل 200 مگی (تقریبا) گذاشتم دانلود توی 3 ساعت اینطورا دانلود کرد ولی قبلنا خیلی کمتر ...
    + نه تعییری نکرد
    یه دنیا سپاس
    Last edited by trapper; 01-01-2014 at 01:17.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

از طرح قبلی من حدود 2 گیگ مصرف نکردم زمان یک ماهش تموم شد.
    حالا 512 گرفتم یک ماه گرفتم باید 4 گیگ داشته باشه اما توی حساب مودمم زده حجم باقی مانده همون 2 گیگ .

10 دقیقه بعد پرداخت هم مودمم خاموش کردم که اینجوری نشه اما شد .
    حالا باید چیکار کنم ؟؟!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

از طرح قبلی من حدود 2 گیگ مصرف نکردم زمان یک ماهش تموم شد.
    حالا 512 گرفتم یک ماه گرفتم باید 4 گیگ داشته باشه اما توی حساب مودمم زده حجم باقی مانده همون 2 گیگ .

10 دقیقه بعد پرداخت هم مودمم خاموش کردم که اینجوری نشه اما شد .
    حالا باید چیکار کنم ؟؟!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
    معمولا خودش بعد از یکی دو روز درست میشه

اگه نشد زنگ بزن به پشتیبانی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •