تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1959 از 4751 اولاول ... 959145918591909194919551956195719581959196019611962196319692009205924592959 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,581 به 19,590 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

البته فکر کنم اشتها شما زیاده
    شما دارید پول 128 رو میدید بعد میخوای سرعتت 512 باشه
    خوب معلومه که دستت به هیچ جا بند نیست حالا شاتل اومده سرعت رو بالا برده برای جذب مشتری دلیل نمیشه که تموم ساعات شبانه روز سرعت بالاتر بده و هزینه کمتر بگیره
    شما برو روی همون اکو 512 اگه سرعت کمتر از 60 شد بعد بیا اعتراض کن
    من اکو 512 هستم ، صفحه پیش هم گفتم دانلود شبانش چطوریه
    چه کاری از دستم بر میاد؟؟
    شما خودت فکر کنم آرت 1 بودی ، اگه سرعتت رو بیارن دقیقا روی 16 ، اعتراضی نداری که؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

حتما شما هم میدونی که با این پولی که ما به اینا میدیم هر کشور دیگه ای که بریم (حتی افغانستان) اینترنت 24 مگ میدن اونم نامحدود نه؟؟
    ایول
    شما خودت فکر کنم آرت 1 بودی ، اگه سرعتت رو بیارن دقیقا روی 16 ، اعتراضی نداری که؟
    قربون آدم چیز فهم .
    متاسفانه آدم های زیادی مثل این دوستمون جناب Amin_0913 هستن که فقط خودشون براشون مهم هست .
    امیدوارم این شاتل سرعت ها رو واقعی کنه تا حال افرادی مثل ایشون ( Amin_0913 ) رو بگیره .
    باید خدمتتون عرض کنم که : وقتی شما فرق بین پیاز و لواشک رو نمیدونستید ( Amin_0913 ) ، من اینترنتم 512 بود .
    اگر اون متنی که نوشتم رو یه بار درست و حسابی میخوندی ، میفهمیدی که من تا هفته ی پیش سرعتم 512 بوده ، ولی این دوره ( از هفته پیش ) رفتم 128 اکو گرفتم .
    زمانی هم که 512 داشتم زیاد راضی نبودم .
    حالا دوستان عزیز لطف کنید و یه شرکت درست و حسابی بگید تا ما این اینترنت زاقارتمون رو از اونجا بگیریم .
    من خودم فکر کنم صبانت خوب باشه . البته فن آوا هم هست . ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن که از کدوم یکی بگبرم که بهتر باشه .
    کارم هم فقط دانلود فیلم هست .
    با تشکر
    راستی یه پیشنهاد به دوست گلم Amin_0913
    از این به بعد قبل از ارسال پاسخ ، به متن نوشتت توجه کن و اونو از لحاظ بار انسانیت یه چک کوچیک بکن .

آخر فروم باز Amin_0913's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ( اصفهان)

پيش فرض

حتما شما هم میدونی که با این پولی که ما به اینا میدیم هر کشور دیگه ای که بریم (حتی افغانستان) اینترنت 24 مگ میدن اونم نامحدود نه؟؟
    اون که قضیش جدا و مربوط مائل کشوره که منم مثله شما اعتراض دارم ولی کاری نمیشه کرد

آفرین من همینو میگم شما الان باید بری اعتراض کنی که سرعت من اینطوری نه اینکه سرعت 128 باشی بگی چرا سرعت من 512 نیست
    آره اگه سرعت من که آرت 1 هستم رو واقعی کنند هیچی نمیتونم بگم تا سرویسم تموم شه برم مثلا 512 بگیرم چون کاره دیگه ایی نمیتونم بکنم

ایول

قربون آدم چیز فهم .
    متاسفانه آدم های زیادی مثل این دوستمون جناب Amin_0913 هستن که فقط خودشون براشون مهم هست .
    امیدوارم این شاتل سرعت ها رو واقعی کنه تا حال افرادی مثل ایشون ( Amin_0913 ) رو بگیره .
    باید خدمتتون عرض کنم که : وقتی شما فرق بین پیاز و لواشک رو نمیدونستید ( Amin_0913 ) ، من اینترنتم 512 بود .

اگر اون متنی که نوشتم رو یه بار درست و حسابی میخوندی ، میفهمیدی که من تا هفته ی پیش سرعتم 512 بوده ، ولی این دوره ( از هفته پیش ) رفتم 128 اکو گرفتم .
    زمانی هم که 512 داشتم زیاد راضی نبودم .
    حالا دوستان عزیز لطف کنید و یه شرکت درست و حسابی بگید تا ما این اینترنت زاقارتمون رو از اونجا بگیریم .
    من خودم فکر کنم صبانت خوب باشه . البته فن آوا هم هست . ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن که از کدوم یکی بگبرم که بهتر باشه .
    کارم هم فقط دانلود فیلم هست .
    با تشکر
    راستی یه پیشنهاد به دوست گلم Amin_0913
    از این به بعد قبل از ارسال پاسخ ، به متن نوشتت توجه کن و اونو از لحاظ بار انسانیت یه چک کوچیک بکن .
    من زیاد اهل بحث و اینا نیستم و جواب شما رو دیگه نمیدم
    شما خودت گفتی که از سرعت اکو 128 ناراضی هستید اونم توی شبا منم به خاطر همین اون حرفها رو زدم

در مورد پیشنهادتم فکر کنم بیشتر به درد خودت بخوره
    Last edited by Amin_0913; 05-05-2010 at 17:28.

5. 3 کاربر از Amin_0913 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اون که قضیش جدا و مربوط مائل کشوره که منم مثله شما اعتراض دارم ولی کاری نمیشه کرد
    اتفاقا مربوط به مسائل کشور نیست درسته که گفتن 128 بالاتر به خانگی نمیدیم ولی اینا هم میتونن همین 128 رو به اسم 128 ولی در واقع 512 بفروشن اونم نامحدود و با قیمت کمتر ولی این کارو نمیکنن چون اگر بکنن سود های کلان خودشون کم میشه هیچ کس هم بهشون گیر نمیده مگه الان که 128 ها رو رو 512 میبندن کسی بهشون گیر میده؟ نه , مثلا الان 512 نامحدود رو شاتل داره میده ماهی 220 تومن (ART7) در حالی که اگر هزینه اون سرویس برای خودش نصف اون هم دراومده باشه من همین فردا میرم همین سرویس رو میگیرم
    Last edited by Electronic-Arts; 05-05-2010 at 19:41.

7. 2 کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

ببخشید دوستان چون دیدم تاپیکای دیگه سوتو کوره اومدم اینجا من از مخابرات 128 دارم اینم سرعتمه خوبه؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وا اسفــــــــــــــــــــــ ــا !!!!!!!!!!!!!! . 4 shared م که فیلتر شده !!

10. این کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ببخشید دوستان چون دیدم تاپیکای دیگه سوتو کوره اومدم اینجا من از مخابرات 128 دارم اینم سرعتمه خوبه؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شوخي داري ميكني؟

اين كه 1 مگ هست

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شوخي داري ميكني؟

اين كه 1 مگ هست
    من که شخصا به کشک بودن تست های اسیید تست ایمان ییدا کردم :

اما با 25 دانلود میکنم !.

13. این کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز parsa205's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

من که شخصا به کشک بودن تست های اسیید تست ایمان ییدا کردم :

اما با 25 دانلود میکنم !.
    برای اطمینان پشت سر هم باید چند بار تست بگیرید....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 64 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 64 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •