من اکو 512 هستم ، صفحه پیش هم گفتم دانلود شبانش چطوریه
چه کاری از دستم بر میاد؟؟
شما خودت فکر کنم آرت 1 بودی ، اگه سرعتت رو بیارن دقیقا روی 16 ، اعتراضی نداری که؟![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من اکو 512 هستم ، صفحه پیش هم گفتم دانلود شبانش چطوریه
چه کاری از دستم بر میاد؟؟
شما خودت فکر کنم آرت 1 بودی ، اگه سرعتت رو بیارن دقیقا روی 16 ، اعتراضی نداری که؟![]()
ایول
قربون آدم چیز فهم .
متاسفانه آدم های زیادی مثل این دوستمون جناب Amin_0913 هستن که فقط خودشون براشون مهم هست .
امیدوارم این شاتل سرعت ها رو واقعی کنه تا حال افرادی مثل ایشون ( Amin_0913 ) رو بگیره .
باید خدمتتون عرض کنم که : وقتی شما فرق بین پیاز و لواشک رو نمیدونستید ( Amin_0913 ) ، من اینترنتم 512 بود .
اگر اون متنی که نوشتم رو یه بار درست و حسابی میخوندی ، میفهمیدی که من تا هفته ی پیش سرعتم 512 بوده ، ولی این دوره ( از هفته پیش ) رفتم 128 اکو گرفتم .
زمانی هم که 512 داشتم زیاد راضی نبودم .
حالا دوستان عزیز لطف کنید و یه شرکت درست و حسابی بگید تا ما این اینترنت زاقارتمون رو از اونجا بگیریم .
من خودم فکر کنم صبانت خوب باشه . البته فن آوا هم هست . ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن که از کدوم یکی بگبرم که بهتر باشه .
کارم هم فقط دانلود فیلم هست .
با تشکر
راستی یه پیشنهاد به دوست گلم Amin_0913
از این به بعد قبل از ارسال پاسخ ، به متن نوشتت توجه کن و اونو از لحاظ بار انسانیت یه چک کوچیک بکن.
اون که قضیش جدا و مربوط مائل کشوره که منم مثله شما اعتراض دارم ولی کاری نمیشه کرد
آفرین من همینو میگم شما الان باید بری اعتراض کنی که سرعت من اینطوری نه اینکه سرعت 128 باشی بگی چرا سرعت من 512 نیست
آره اگه سرعت من که آرت 1 هستم رو واقعی کنند هیچی نمیتونم بگم تا سرویسم تموم شه برم مثلا 512 بگیرم چون کاره دیگه ایی نمیتونم بکنم
من زیاد اهل بحث و اینا نیستم و جواب شما رو دیگه نمیدم
شما خودت گفتی که از سرعت اکو 128 ناراضی هستید اونم توی شبا منم به خاطر همین اون حرفها رو زدم
در مورد پیشنهادتم فکر کنم بیشتر به درد خودت بخوره
امیدوارم این شاتل سرعت ها رو واقعی کنه تا حال افرادی مثل ایشون ( Amin_0913 ) رو بگیره .
باید خدمتتون عرض کنم که : وقتی شما فرق بین پیاز و لواشک رو نمیدونستید ( Amin_0913 ) ، من اینترنتم 512 بود .![]()
Last edited by Amin_0913; 05-05-2010 at 17:28.
اتفاقا مربوط به مسائل کشور نیست درسته که گفتن 128 بالاتر به خانگی نمیدیم ولی اینا هم میتونن همین 128 رو به اسم 128 ولی در واقع 512 بفروشن اونم نامحدود و با قیمت کمتر ولی این کارو نمیکنن چون اگر بکنن سود های کلان خودشون کم میشه هیچ کس هم بهشون گیر نمیده مگه الان که 128 ها رو رو 512 میبندن کسی بهشون گیر میده؟ نه , مثلا الان 512 نامحدود رو شاتل داره میده ماهی 220 تومن (ART7) در حالی که اگر هزینه اون سرویس برای خودش نصف اون هم دراومده باشه من همین فردا میرم همین سرویس رو میگیرم
Last edited by Electronic-Arts; 05-05-2010 at 19:41.
ببخشید دوستان چون دیدم تاپیکای دیگه سوتو کوره اومدم اینجا من از مخابرات 128 دارم اینم سرعتمه خوبه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وا اسفــــــــــــــــــــــ ــا!!!!!!!!!!!!!! . 4 shared م که فیلتر شده
!!
شوخي داري ميكني؟
اين كه 1 مگ هست![]()
من که شخصا به کشک بودن تست های اسیید تست ایمان ییدا کردم :
اما با 25 دانلود میکنم !.
برای اطمینان پشت سر هم باید چند بار تست بگیرید....
هم اکنون 64 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 64 مهمان)