از حرفات اصلا چیزی متوجه نشدم !! بخصوص اون قسمت قرمز رو![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
از حرفات اصلا چیزی متوجه نشدم !! بخصوص اون قسمت قرمز رو![]()
مثلا الان اینترنت وصله و همه چیز درسته میخوام برم گوگل ، آدرسو تایپ میکنم به محض اینکه اینترو میزنم مودم ریست میشه! توشدی؟![]()
توشدی گئدی آشایه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا تا حالا همچین چیزی ندیده بودم !!
اخه اوستوراخ دان گولونجا نه ربطی![]()
انگار با بعضی لینکا مشکل داره که هی ریست میشه!
به پشتیبانی هم زنگ بزنم میگن نویز خطتون زیاده ، مشکل سراسریه ، زیرساخت سیچیپدی و از این جور حرفا.خلاصه چند روز اول تمدید واقعا عذاب آوره!
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو سیستمت spyware نداری؟ (گرچه بعید میدونم اونا مشکل ایجاد کنن) ولی محض احتیاط یه اسکن بکن)
تعرفه سرویس هاش رو از کجا می تونم پیدا کنم؟
۱۲۸ نامحدود با سرعت ۳۰اصلا به دردم نمی خوره
۵۱۲ نامحدود هم ماهی حدود ۴۰ تومن درمیاد و ۶۰ تا سرعت می ده که به نظرم یکم گرونه و اگه ۲۴ ساعت دانلود کنم جمعا می شه ۵۱۸۴ مگ یعنی حدود ۵ گیگ،اگه سرویسی هست که شبانه ۸-۹ گیگ بده تو ۳-۴ شب کار منو به خوبی راه می ندازه![]()
برای شما مگا ماهی 8 گیگ 29700 تومن هر شب هم 9 گیگ برات دانلود میکنه
این سرویس واسم عالیه
با اون ۸ گیگ عالی می شه
شبا هم فوق العادس
فقط اگه ممکن یدونه لینک از سایت و تعرفه هاشون بدین من که اصلا سر درنیاوردم از سایتشون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هنوز سایتش تکمیل نشده برای همین تعرفه ها رو شما نمیتونی ببینی
توربو هم ماهی 4 گیگ 16500
اولترا 8 مگ ماهی 8 گیگ 33500
همون مگا برای شما خیلی عالیه
درسته شهرستان هستم ( از کجا فهمیدین؟)
اینترنت خودم نامحدود هستش(30kb) ولی 2 روز دیگه برمیگردم به محدود، قبلا همون طور که گفتین سرعتم 230 بود. کاری هست که برای بالا رفتن سرعت بتونم انجام بدم چون دوستم با تنظیمات مشابه تا 430 دانلود میکنه.
راستی این دکمهی تشکر کجاست من پیدا نمیکنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)