3888 تومان با مالیات![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
3888 تومان با مالیات![]()
3880![]()
بلخره چند
امروز یعنی دیروز نزدیک 1گیگ الکی از حجمم رفته بود زنگ زدم پشتیبانی میگه مودمتون روشن بوده یکی دیگه مصرف کردهشیوه جدید دزدی...
حالا من عادت دارم بعد کارم همیشه مودمو خاموش میکنم،بهش گفتم قبول نمیکرد 1ساعت کلنجار رفتم تا آخر الکی گفت الان چک کردیم مشکل داشته حجمتون برمیگرده که برگشت![]()
هر گیگ 3600 تومان هست که 8 درصدش به عنوان مالیات بهش اضافه میشه و یک گیگ با مالیاتش میشه 3888 تومان. 3600*8%=288
3600+288=3888
دوستان از وقتی سایت اسیا تک قالبش عوض کرده ماه اول1 گیگ موند ماه دوم1 گیگ شارژ کردم در صورتی که قبلاً از حجم 10 گیگ 5 تا 6 نا گیگ واسم میموندش 2 روز آخر تموم میکردم
اخه به قران به کی قسم بخورم من ماه قبل شارژ تمدید کردم 44500 تومن بعد هفت روز صفحه شارژ تموم اومد اقا هنگ کردم من تو این یه ماه هر سه روز 38880 تومن هر گیگ حرومشون شارژ میکردم یعنی چی مصرف قدیم همون الانم همون تازه دانلودم اصلاًنمیکنمنه تو روز نه شب رایگان عکس میزارم نگید حرف الکی زد
فاکتورهای ترافیک
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فاکتورهای سرویس
ریز مصرف
گزارش از تاریخ: 1393/05/31
تا تاریخ: 1393/06/31
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدرس سایت گزارش گیری آسیاتک عوض شده ؟
دوستان وضعیت سرعت تک کانکشن و پینگ تو آسیاتک به چه صورته؟ اگه امکان داره پهنای باند سرویستون رو هم ذکر کنید.
دوستان من الان از مخابرات استفاده می کنم و مدتی هست که متاسفانه سرویس نامحدود رو برداشتن و دیگه برای کسی مثل من که دانلود زیاد داره مناسب نیست
من الان میخوام مخابرات رو تخلیه کنم و از جایی سرویس بگیرم که شبانه رایگان و سرعت نسبی بالایی داشته باشه
شما به من سرویس 10 مگابایت آسیاتک رو پیشنهاد می کنید یا از جای دیگه بگیرم ؟
اسیا تک از شارژ میزنه اول همیشه چند گیگ روزای اخر میموند از وقتی سایتش عوض شد شارژم نابود میکنه حلال نیست به خدا 3880 هر گیگ این درک شارژم چطور محاسبه کردن واسم 2 روز 1 گیگ نه دانلود دارم نه چیزی حلال نباشه اگه ناحق از شارژ میزنید کمتون مگه پول اصلی از سر ته میزنن
فاکتور ترافیک و سرویس
ریز مصرف ار 1 شهریور تا 31 شهریورکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by m.reza7; 25-09-2014 at 02:17.
سلام دوستان من الان اینترنت مخابرات دارم و متاسفانه به علت این که برای کسی مثل من که دانلود زیاد داره از وقتی که سرویس نامحدود مخابرات برداشته شده دیگه به صرفه نیست و کارم رو راه نمیندازه
خواستم بدونم شما سرویس 10 مگ آسیاتک رو پیشنهاد می کنید برای دانلود شبانه ؟ راضی هستید ؟ قطعی که نداره؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)