يدالله اكبري: ديگر تحمل اين شرايط برايم سخت است
هافبك خلاق آبي پوشان پس از مدت زمان زيادي كه نيمكت نشيني را تحمل كرد بالاخره نسبت به اين وضعيت واكنش نشان داد.
يداله اكبري در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: از ابتداي فصل با اين كه تقريبا در اكثر مسابقات آماده بودم و شرايط بازي كردن را داشتم هيچ گاه به طور مستمر و مداوم به بازي گرفته نشدم.
وي افزود: من بازيكني نيستم كه بتوانم اينقدر نيمكت نشيني را تحمل كنم و قطعا از اين شرايط نمي توانم راضي باشم من تمام فصل در تلاشم تا جزو بهترين نفرات استقلال باشم اما در ميدان....
اكبري در ادامه مي افزايد من شرايط حساس استقلال را كاملا درك مي كنم و به خاطر همين مساله است كه ترجيح مي دهم فعلآً حرف خاصي نزنم و ايجاد حاشيه نكنم تا تيم بتواند به هدفي كه يكسال براي آن زحمت كشيده برسد.اما واقعا ديگر تحمل ندارم و فكر مي كنم نيمكت نشنيي من توجيح فني ندارد.
وي در پايان يادآور شد: امسال يك سال خوب فوتبالي را به خاطر اعمال سليقه هاي قلعه نوعي از دست دادم و مجبورم تا پايان فصل با اين شرايط كنار بيايم و فقط اميدارم كه اگر من در اين تيم متضرر شدم حداقل استقلال بتواند در سه جام موفق عمل كند تا كسي آرام شدم و دل به موفقيت و حضور در تيم قهرمان ببندم