تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1959 از 2376 اولاول ... 9591459185919091949195519561957195819591960196119621963196920092059 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,581 به 19,590 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

يدالله اكبري: ديگر تحمل اين شرايط برايم سخت است
    هافبك خلاق آبي پوشان پس از مدت زمان زيادي كه نيمكت نشيني را تحمل كرد بالاخره نسبت به اين وضعيت واكنش نشان داد.

يداله اكبري در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: از ابتداي فصل با اين كه تقريبا در اكثر مسابقات آماده بودم و شرايط بازي كردن را داشتم هيچ گاه به طور مستمر و مداوم به بازي گرفته نشدم.
    وي افزود: من بازيكني نيستم كه بتوانم اينقدر نيمكت نشيني را تحمل كنم و قطعا از اين شرايط نمي توانم راضي باشم من تمام فصل در تلاشم تا جزو بهترين نفرات استقلال باشم اما در ميدان....

اكبري در ادامه مي افزايد من شرايط حساس استقلال را كاملا درك مي كنم و به خاطر همين مساله است كه ترجيح مي دهم فعلآً حرف خاصي نزنم و ايجاد حاشيه نكنم تا تيم بتواند به هدفي كه يكسال براي آن زحمت كشيده برسد.اما واقعا ديگر تحمل ندارم و فكر مي كنم نيمكت نشنيي من توجيح فني ندارد.
    وي در پايان يادآور شد: امسال يك سال خوب فوتبالي را به خاطر اعمال سليقه هاي قلعه نوعي از دست دادم و مجبورم تا پايان فصل با اين شرايط كنار بيايم و فقط اميدارم كه اگر من در اين تيم متضرر شدم حداقل استقلال بتواند در سه جام موفق عمل كند تا كسي آرام شدم و دل به موفقيت و حضور در تيم قهرمان ببندم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

در گفتگو با ایسکانیوز
    بیگ زاده: هیچ بحرانی در استقلال نیست

تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: هافبک تیم استقلال تهران در آستانه بازی با ذوب آهن گفت: با شکست ذوب آهن ثابت می کنیم که هیچ بحرانی در استقلال وجود ندارد.
    هاشم بیگ زاده روز دوشنبه در گفتگو با خبرگزاری ایسکانیوز، خاطرنشان کرد: بعد از شکست مقابل مقاومت فشارها بر روی تیم زیاد شد اما با تلاش بازیکنان توانستیم دوباره به شرایط اولیه بازگردیم.
    وی ادامه داد: با توجه به اینکه لیگ در شرف اتمام است بازی ها حساس تر شده و رقبای ما با انگیزه بیشتری بازی می کنند اما استقلال هیچ بحرانی را احساس نمی کند و با پیروزی در مقابل ذوب آهن این گفته را اثبات می کنیم.
    وی در خصوص بازی ذوب آهن افزود: بازی با ذوب آهن برای ما بسیار مهم است و سه امتیار این مسابقه حیاتی است زیرا این تیم نیز به دنبال پیروزی در مقابل ما است و ما نباید به آنان چنین اجازه ای بدهیم.
    هافبک تیم استقلال با اشاره به این مطلب به ایسکانیوز گفت: در این فصل زحمات بسیار زیادی از سوی تمام عوامل تیم کشیده شده تا توانسته ایم صدرنشین جدول باشیم و این تلاش ها فقط با قهرمان شدن استقلال ثمر خواهد داد.
    بیگ زاده در پایان درخصوص بازی با پیکان اظهار داشت: بازی پر تنشی را انجام دادیم و پیکانی ها فقط دفاع می کردند اما ما چندین موقعیت مسلم گل زنی را از دست دادیم و می توانستیم با گل های زیاد پیکان را شکست دهیم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

هیچ استرسی در استقلال وجود ندارد
    شکوری: با دست پر از اصفهان بازمی گردیم

تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: مدافع تیم استقلال تهران در آستانه دیدار این تیم با ذوب آهن اصفهان گفت: مطمئن باشید با دست پر به تهران باز خواهیم شد.
    هادی شکوری روز دوشنبه در گفتگو با خبرگزاری ایسکانیوز، خاطرنشان کرد: بازی بسیار حساس و دشواری را در اصفهان مقابل تیم ذوب آهن خواهیم داشت و باید تلاش کنیم تا در این دیدار پیروز شویم.
    وی ادامه داد: بازی با ذوب آهن بسیار مهم است اما نباید این نکته را فراموش کنیم که ما به غیر از این دیدار چهار بازی دیگر نیز داریم که باید در آن مسابقات نیز با تمام قوا به میدان برویم.
    وی درخصوص بازی با پیکان افزود: بازی پربرخوردی بود و ما می توانستیم حتی در این دیدار برنده این بازی باشیم و موقعیت های بسیاری برای گلزنی از دست دادیم و بازی با تساوی به پایان رسید.
    مدافع تیم استقلال عنوان کرد: پیکان در این بازی با وجود اینکه از امتیاز میزبانی بهره می برد اما هیچ برنامه ای برای حمله به سمت دروازه ما نداشتند و فقط روی ضد حمله ها امید بسته بودند.
    شکوری در پاسخ به سوالی مبنی بر وجود استرس پس از بازی با مقاومت در استقلال به ایسکانیوز گفت: چنین چیزی اصلا صحت ندارد و هیچ استرسی در استقلال وجود نداشته و نخواهد داشت

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

داور بازی استقلال - ذوب آهن کیه ؟؟؟ هنوز معلوم نیست ؟

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

شماره پستامون 21000 بود الان شده 20000
    پاک کردن بعضی از پستهارو...

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

پاک کردن بعضی از پستهارو...

بعضیاشو؟؟؟ خیلی هاشو پاک کردن؟

-=================-

كشتن مرغ مقلد
    مأموریت شماره یك ژنرال برای بازگرداندن استقلال . .

۱- استقلال حالا می رود كه سرنوشت خود و لیگ را در اصفهان رقم بزند. تساوی مقابل پیكان در قزوین هرچند برای ذوب آهن - و حتی پرسپولیس و سپاهان- نتیجه خوشایندی بود اما امیر قلعه نویی را هم چندان ناراضی روانه منزل نكرد. سرمربی استقلال خوب می داند كه تیمش از بازی دربی به این سمت، هم نتایج را از دست داده و هم فوتبال زیبا را. استقلال از لحظه ای كه سوت آغاز دربی به صدا درآمد، بازی زیبا را فراموش كرد و تبدیل شد به یك تیم متوسط و معمولی كه هیچ بخت و اقبالی برای تكرار نتایج جادویی ۵ بر صفر و ۶ بر صفر سابق ندارد. استقلال در بازی دربی چنان ضربه ای خورد كه تا اینجای لیگ، گیج و منگ نگهش داشته. با این شرایط استقلال هنوز می كوشد تا خودش را حداقل تا بازی چهارشنبه روی فرم حفظ كند و بعد با توجه به هیجان آغاز بازی های آسیایی و از همه مهمتر زیارت خانه خدا، شوك مثبتی به تیم خود تزریق كند.
    ۲- در قزوین، رینالدو را خیلی كم دیدیم. او فقط ۹ دقیقه فرصت پیدا كرد تا جو بازی كردن در ورزشگاه های ایرانی را تجربه كند و قضاوت در مورد كارآیی او هنوز زود است. مشكل امیر هم دقیقاً همین ناتوانی در قضاوت كردن است. او به میثم منیعی، یدالله اكبری، میلاد نوری و احمد خذیراوی اعتماد ندارد و به آنها میدان نمی دهد. او همچنین به شیوه ای كاملاً غیر قابل درك با علیرضا عباسفردی لج كرده كه حداقل آمار گل های زده از علی علیزاده بالاتر است. در حقیقت امیر قلعه نویی این فصل به شیوه آگاهانه ای تلاش كرده تا نیمكت ذخیره های خود را از عناصر كارآمد و تأثیرگذار خالی كند! تنها ذخیره طلایی امیر در طول فصل فرهاد مجیدی بود كه او هم خیلی زود به تركیب اصلی اضافه شد تا نیمكت استقلال فاقد حتی یك ذخیره اثرگذار و مؤثر باشد. هر كدام از دیگر آبی پوشان روی نیمكت در طول دقایق بازی كوتاهی كه به شیوه قطره چكانی به آنها رسید، عملكرد خوبی از خود به نمایش گذاشتند اما امیر به هیچ كدام اجازه تداوم درخشش را نداد. چه منیعی كه در طول فصل هر وقت در جناح چپ به میدان رفت عمدتاً در كارهای تهاجمی اثرگذاری بهتری نسبت به رقیبانش داشت، چه عباسفردی كه یكدفعه پایش به گلزنی باز شد و امیدها را برای تبدیل شدن به ذخیره طلایی استقلال زنده كرد و چه دیگر نفراتی كه روی نیمكت ذخیره ها كپك زدند!
    ۳- امیر اگر می خواهد تیمش را در آستانه بازی های آسیایی دوباره زنده كند، اول از همه باید كار خود را با «كشتن مرغ مقلد» آغاز كند. همان مرغ مقلدی كه در گوشه ذهن او لانه كرده و هر روز در گوش او همان حرف های تكراری همیشگی را تكرار می كند. امیر باید از كارهای تكراری، تصمیمات تكراری و اشتباهات تكراری دست بردارد. علی علیزاده شاید ۲ یا ۳ برابر علیرضا عباسفرد به میدان آمده اما حتی به اندازه نصف او نیز مفید واقع نشده. منیعی همین وضعیت را نسبت به امیرآبادی دارد. خذیراوی و نوری هم مثل مهرداد پولادی شایسته مورد اعتماد قرار گرفتن هستند و می توانند بیشتر و بیشتر برای تیم به میدان بروند. امیر اگر آن مرغ مقلد ذهنی را كه هر روز به او حرف های تكراری می زند را ساكت كند و كمی با دقت بیشتر به اوضاع و احوال تیم خود دقت نماید، اگر الگوهای ذهنی یا به قول خودش پازل تاكتیكی تكراری خود را كنار بگذارد و سعی كند نفرات لیست سیاه را دوباره به این پازل وارد كند آن وقت اوضاع و احوال استقلال خیلی بهتر از این می شود كه می بینیم.

هومن جعفری

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مهدی امیرآبادی: تیم موفقی هستیم چون قلعه نویی را داریم

مهدی امیرآبادی این روزها در استقلال بسیار خوب و موثر بازی می كند، او با اینكه پُست تخصصی اش بازی در جناح راست است اما برای استقلال مدت هاست كه دارد در پست دفاع و هافبك چپ انجام وظیفه می كند اما هیچ كدام از اینها باعث نشده تا او اندكی از انگیزه اش برای بازی در تیم بزرگی چون استقلال كم شود

مهدی امیرآبادی این روزها در استقلال بسیار خوب و موثر بازی می كند، او با اینكه پُست تخصصی اش بازی در جناح راست است اما برای استقلال مدت هاست كه دارد در پست دفاع و هافبك چپ انجام وظیفه می كند اما هیچ كدام از اینها باعث نشده تا او اندكی از انگیزه اش برای بازی در تیم بزرگی چون استقلال كم شود.
    امیرآبادی در لیگ هشتم مدتی را بدون دلیل مشخص نیمكت نشین بود اما این مسأله هیچ تاثیری در روحیه او نگذاشت و مهدی آنقدر خوب تمرین كرد كه در نهایت امیر قلعه نویی را مجبور به استفاده از خود در جناح چپ استقلال كرد.امیرآبادی در خصوص دلایل موفقیت این روزهای تیم استقلال عقیده دارد كه مسائل بسیاری عامل این موفقیت هستند. عامل اول دلیل وجود شخص امیر قلعه نویی در كادر رهبری تیم استقلال است چرا كه او استقلال و فضای آن را خوب می شناسد و قلق كار كردن در این تیم بزرگ را خوب بلد است.
    عامل دوم موفقیت مدیریت تیم است، به طوری كه آقای آشتیانی از همان روز اول مسئولیت با صداقت تمام با بچه ها مواجه شد و همین مسأله باعث گشت تا بچه ها با تمام وجود به او اعتماد كنند. عامل سوم تماشاگران و هواداران هستند. عامل اول تماشاگران و هوادارانی كه در سرما و گرما به كمك استقلال آمده و اجازه نداده اند تا ما مقابل حریفان احساس تنهایی كنیم.دلیل چهارم وجود خود بازیكنان متعصب استقلال و وفاداری آنها به تیمشان است. آنها در طول لیگ هشتم ثابت كرده اند كه تنها هدف آنها موفقیت و قهرمانی استقلال در لیگ است و از هیچ كوششی برای رسیدن به این موفقیت دریغ نخواهند كرد و دلایل دیگری كه همه آنها در كنار هم باعث شده تا استقلال در لیگ هشتم به عنوان شانس اول قهرمانی به حساب آید.امیرآبادی درباره فراز و نشیب های این روزهای تیم استقلال گفت: همه تیم های بزرگ دنیا نیز گاهاً با چنین مسائلی روبه رو می شوند و تیم استقلال نیز مستثنی از این قاعده نیست اما اینها دلیل نمی شود كه مشكلی در راه قهرمانی ما به وجود بیاید.
    امیرآبادی در خصوص بازی با ذوب آهن در اصفهان گفت: این بازی به همان اندازه كه برای ما سخت و دشوار است، برای ذوب آ هنی ها سخت تر از ماست. آنها برای آنكه در اصفهان مقابل ما بازنده نباشند به آب و آتش خواهند زد و همین مسأله باعث خواهد شد كه ما با دغدغه كمتری بازی كرده و به موفقیت هم دست پیدا كنیم. ما خوب می دانیم كه ۳ امتیاز بازی اصفهان و ذوب آهن برای ما بسیار مهم است و به نوعی حكم قهرمانی ما در گروه همان ۳ امتیاز خواهد بود، ۳ امتیازی كه بدون شك از آن استقلال خواهد بود.مدافع چپ تیم استقلال درباره ۳ تیم اول تا سوم لیگ هشتم گفت: من پیش بینی می كنم كه تیم های استقلال، ذوب آهن و پرسپولیس عناوین اول تا سوم لیگ را از آن خود خواهند كرد و بقیه تیم ها برای كسب چهارم به بعد باید بازی كنند.امیرآبادی درباره شرایط تیم استقلال برای حضور در لیگ قهرمانان آسیا گفت: تیم ما در بهترین شرایط ممكن راهی این مسابقات خواهد شد و در حال حاضر نیز در بین ۴ نماینده فوتبال ایران، تیم استقلال آماده ترین تیم به حساب می آید و ما نهایت تلاش خود را خواهیم كرد كه به مقام قهرمانی رقابت های لیگ قهرمانان آسیا دست پیدا كنیم، ضمن اینكه من نیز در كارنامه افتخاراتم در فوتبال تنها قهرمانی لیگ قهرمانان آسیا را كم دارم كه امیدوارم آن را نیز امسال با تیم استقلال به دست بیاورم.
    امیرآبادی در مورد آینده اش در فوتبال و استقلال گفت: اگر چه من در پایان این فصل قراردادم با استقلال به پایان می رسد اما من در حال حاضر اصلاً نمی خواهم به این مسائل فكر كنم چرا كه موفقیت استقلال برایم مهم تر از هر چیز دیگری است.بازیكن خوب استقلال در خصوص پیشنهاداتی كه این روزها به او می شود گفت: من همانطور كه پیش از این گفتم، اصلاً به این چیزها فكر نمی كنم چرا كه اولویت اول و آخر من در فوتبال ایران استقلال بوده و هست، مگر اینكه اتفاقات دیگری بیفتد.بازیكن جناح چپ تیم استقلال درباره احتمال حضورش در لیگ فوتبال امارات گفت: چند سالی است كه بحث حضور من در فوتبال امارات می شود و من هم خودم بدم نمی آید كه بازی در آن فوتبال را نیز تجربه كنم اما الان بهتر می بینم فقط به استقلال و موفقیت این تیم فكر كنم.امیرآبادی در خصوص احتمال خداحافظی اش از فوتبال گفت: در حال حاضر به سن ۳۰ سالگی رسیده ام اما هنوز درباره خداحافظی فكر نكرده ام اما مطمئن باشید تا روزی كه بدنم اجازه دهد برای استقلال بازی خواهم كرد و پس از آن به خداحافظی فكر می كنم. امیرآبادی گفت: یك روز در باشگاه سایپا به همراه بهزاد غلامپور در صف آخر تمرینات این تیم می دویدم كه بهزاد به من گفت: مهدی هر وقت به ردیف های جلو رسیدی بدان كه وقت خداحافظی فرا رسیده است و من هم در حال حاضر به ردیف دوم و سوم صف تمرینات استقلال رسیده ام كه این مسأله برایم معانی زیادی دارد.
    امیرآبادی درخصوص شانس حضورش در تیم ملی گفت: امسال یكی از بهترین سال های حضورم در فوتبال را پشت سر گذاشتم و خیلی امیدوارم كه بتوانم به تیم ملی كمك كنم اما علی دایی هم اعتقاداتی دارد و باید در تیمش از نفراتی استفاده كند كه به تركیب تیمش می خورند و می توانند در سیستم او پاسخگو باشند. بازیكن جناح چپ تیم استقلال گفت: من از زمان آقای طالبی چیزی در حدود ۶ سال در كنار بازیكنان بزرگی چون علی دایی، كریم باقری، جواد نكونام و... بازی كرده ام و حالا یك بار دیگر می خواهم شانس خودم را برای پوشیدن پیراهن تیم ملی امتحان كنم. امیرآبادی درباره احتمال حضورش در فوتبال بعد از دوران بازنشستگی گفت: راستش را بخواهید من كار مربیگری را اصلاً دوست ندارم و فكر می كنم كه بعد از فوتبال به كار تجارت مشغول شوم.بازیكن جناح چپ تیم استقلال درباره ارتباطات خود با بازیكنان استقلال گفت: راستش را بخواهید با جوانان استقلال راحت ترم و از اینكه می توانم تجارب خود را به آنها منتقل كنم خوشحالم.
    امیرآبادی درباره نقش سایپا در سازندگی اش در فوتبال گفت: سایپا و مایلی كهن سهم بسزایی در رشد من در فوتبال داشته اند كه من هیچ گاه محبت های آنها را فراموش نمی كنم. امیرآبادی درباره اینكه استقلال را خودش انتخاب كرده یا دیگران برایش انتخاب كرده اند، گفت: راستش را بخواهید هم استقلال را خودم انتخاب كردم و هم دیگران این تیم را برای من انتخاب كردند كه من هم اصلاً از این انتخاب پشیمان نیستم و شاید اگر الان یك بار دیگر فرصت انتخاب داشته باشم، انتخابم استقلال خواهد بود. مدافع چپ تیم استقلال درباره مشاورانش در فوتبال گفت: همه مربیانی كه در ساختن من نقش داشته اند، در زمره مشاوران من به حساب می آیند. چرا كه من گاه و بیگاه با آنها تماس گرفته و مشورت هایی را از آنها می گیرم مشورت هایی كه تا به امروز از كنار آنها به منافع بزرگ معنوی در فوتبال رسیده ام.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

قلعه نويي خطاب به بازيكنان:
    با شكست ذوب آهن مي توانيم قهرمان شويم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران خطاب به بازيكنان گفت: نتيجه ديدار با ذوب آهن بسيار تعيين كننده است و مي توانيم با شكست حريف قهرمان شويم.
    به گزارش خبرگزاري فارس، تيم استقلال از ساعت 16:30 در ورزشگاه دستگردي تهران تمرين خود را آغاز كرد.
    در ابتداي تمرين امير قلعه نويي چند دقيقه براي بازيكنان صحبت كرد و از اهميت ديدار با ذوب آهن سخن گفت. قلعه نويي خطاب به بازيكنان گفت: بايد اين ديدار را جدي بگيريد و به هيچ جيز جز كسب 3 امتياز فكر نكنيد. با پيروزي در اين مسابقه مي توانيم قهرمان شويم.
    *در تمرين امروز پرويز برومند دروازه بان سابق استقلال به همراه 50 شاگرد مدرسه فوتبالش حضور داشتند. آنها با بازيكنان استقلال عكس يادگاري دسته جمعي گرفتند.
    * بازيكني غايب نبود. جانواريو نيز همراه ساير نفرات تمرين كرد.
    *حدود 100 تماشاگر در ورزشگاه حضور داشتند اما خبري از ليدرهاي باشگاه نبود. اين مسئله بي ارتباط با درگيري يكي از ليدرها با گزارشگر تلويزيوني نبود.
    *قلعه نويي چند دقيقه با علي نظري جويباري سرپرست تيم جلسه برگزار كرد.
    *استقلال ساعت 10:30 روز آينده آخرين تمرين خود را قبل از سفر به اصفهان انجام مي دهند. اين تيم ساعت 17 راهي اصفهان خواهد شد.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

پولادي: قهرمان ليگ از دل بازي چهارشنبه بيرون مي‌آيد

خبرگزاري فارس: هافبك فوتبال تيم استقلال تهران گفت: قهرمان ليگ برتر از دل ديدار روز چهارشنبه با ذوب آهن بيرون مي آيد.

مهرداد پولادي در گفت و گو با خبرگزاري فارس تصريح كرد: خوشبختانه در شرايط خوبي قرار داريم. اعتقاد دارم اين بازي فينال ليگ برتر خواهد بود و برنده اين ديدار مي‌تواند قهرماني خود را در ليگ مسجل كند.
    وي در خصوص آخرين شرايط خودش گفت: از لحاظ روحي و بدني در شرايط بسيار ايده آلي هستم و خوشبختانه توانستم بعد از مدت‌ها در چندين مسابقه به ميدان بروم. البته منتظر هستم تا بينيم در ديدار مقابل ذوب آهن مي توانم بازي كنم يا خير. در صورتي كه در تركيب باشم نهايت تلاش خود را مي كنم و در صورتي كه در تركيب اصلي حضور نداشته باشم براي پيروزي تيمم دعا مي‌كنم.
    پولادي در خصوص اينكه آيا تيم استقلال در هفته هاي اخير افت فني داشته يا خير عنوان كرد: به نظر من تيم ما افت نكرده است. توقع از تيم استقلال بالا رفته و شرايط سخت تر شده است. تيم هاي كه در دور برگشت مقابل ما قرار مي‌گيرند بسته بازي مي‌كنند و با توجه به اينكه همه انتظار دارند مثل نيم فصل اول با 3، 4 گل از حريف خود پيش باشيم به بازيكنان تيم ما استرس وارد شده است.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بيک زاده پس از مدت‌ها در ترکيب اصلي استقلال قرار مي گيرد

هورا اسپرت : جناح چپ استقلال تهران تبديل به يکي از دغدغه‌هاي امير قلعه نويي براي ديدار مقابل ذوب آهن اصفهان شده است.

مهدي اميرآبادي با کارت زردي که در بازي با پيکان دريافت کرد،سه کارته شد تا مقابل ذوب آهن محروم باشد.

از سوي ديگر ميثم منيعي هم از ناحيه کشاله ران دچار کشيدگي شده تا او هم در بازي با ذوب‌آهن غايب باشد.

با اين حساب تنها گزينه قلعه نويي براي جناح چپ هاشم بيک زاده است تا او پس از مدتها در ترکيب اصلي استقلال قرار بگيرد.

حساسيت ديدار استقلال مقابل ذوب آهن بسيار بالاست؛تا جايي که از اين ديدار به عنوان فينال ليگ برتر ياد مي‌شود. اين ديدار چهارشنبه هفته جاري در ورزشگاه فولادشهر برگزار خواهد شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •