تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1958 از 4105 اولاول ... 958145818581908194819541955195619571958195919601961196219682008205824582958 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,571 به 19,580 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اقا اینا رو میدونم میخوام بدونم کسی تجربه داشته
    عزیز جان تجربه ی چی؟ خب قانون مشخصه دیگه تجربه نمی خواد اگر در شمول این بند هستید معافید

2. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

به نظر من شما خیلی راحت دوام میاری چون تنها مشکلت همینه و به نظر من خیلی راحت و با گذشت زمان مشکلت حل میشه ولی خیلی ها هستن که به قول خودشون دلایل محکم تری برای خدمت نرفتن دارن ، مشکل شما که چیزی نیس.

همون طور که دوستان گفتن به خودت برمیگرده ولی به نظر من اول درس بعد خدمت هر چند خودم برعکس عمل کردم. من خودم با دیپلم رفتم خدمت قشنگ پوست انداختم ، این درحالی بود که همونجا طرف فوقش دیپلم داشت پادشاهی میکرد برا خودش.

یه چیز دیگه ، مطمئنی تو بزرگسالان محصل حساب میشی ؟
    آره محصل حساب میشم اما گواهی اشتغال به تحصیل نمیدن :| !

داره خودمونی میشه ali_santoz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اقا ما بلاخره با کلی دردسر سپاه پذیرش شدیم!!!!!!! اونم با معاینه پزشکی و کلی مصیبت

اگه نباشه جاش خالی می مونه mk367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

آموزشی قانونا" 8 هفتس یعنی 56 روز.
    فایدشم برای اینه که همه تو یگانای اداری نمیفتن که ، یکی میفته لب مرز باید هرچی یاد گرفته استفاده کنه و بتونه با سختیا کنار بیاد. دوما" این تازه خدمت اولیه هست اگه یه روزی جنگ بشه مستقیم میری خط مقدم دیگه آموزش نداره که
    ممنونم ازت ولی فکر کنم منظورم رو بد فهمیدی منظور من اموزشی 45 سپاهه که برای اعضای بسیج می ذاره؟ مکارت سبز بهش میگن.می خوام بدونم به چه درد می خوره و تو چی تاثیر داره؟!
    جواب بقیه سوالای منو اگه کسی بهم بگه ممنون میشم:

یه سوالی دارم اینکه برای هر سال عضو فعال بسیج چقدر کسری میدند؟ دوما اینکه این اموزش 45 روزه دقیقا به چه کاری میاد؟؟ سوم اینکه اگه تو بهمن یا اسفند برگه اعزام به خدمت رو بفرستم معلوم نیست که کی اعزام بشم ؟؟ چون می خوام اینور سال باشم تا 24ما ه خدمت نشم!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

درود

دوستان من 2 سال پیش از دانشگاه فارغ التحصیل شدم اما بنا به دلایلی نتونستم خدمت بروم

اما الان می خوام برم به نظرتون چند ماه اضاف میخورم؟

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

ممنونم ازت ولی فکر کنم منظورم رو بد فهمیدی منظور من اموزشی 45 سپاهه که برای اعضای بسیج می ذاره؟ مکارت سبز بهش میگن.می خوام بدونم به چه درد می خوره و تو چی تاثیر داره؟!

یه سوالی دارم اینکه برای هر سال عضو فعال بسیج چقدر کسری میدند؟ دوما اینکه این اموزش 45 روزه دقیقا به چه کاری میاد؟؟ سوم اینکه اگه تو بهمن یا اسفند برگه اعزام به خدمت رو بفرستم معلوم نیست که کی اعزام بشم ؟؟ چون می خوام اینور سال باشم تا 24ما ه خدمت نشم!
    اوگی! شما اگه خدمتتون بیفته سپاه دیگه نیازی نیست برید آموزشی و مستقیم یگان و 21 یا 24 ماه خدمت البته در مورد کسری های مربوط به همین آموزشی قانون عوض شده اطلاع ندارم

8. 2 کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_kasper's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوره کارت سبز یه دوره 45 روزه از آموزشه که شما باید یه کتابچه آموزش نظامی رو بخونید و ازتون سوال میشه و آموزش های عقیدتی سیاسی و رزم هم داره
    بعد یه اردوی 4 یا 5 روزس داخل یکی از پادگانای سپاه میگذرونید و اون آموزش ها رو به صورت عملی یاد میگیرد!خشم شب میزنن و میفهمی لحظه قیامت چه آشوبی به پا میشه!
    تاثیرش اینه که با گذروندن این دوره پذیرش شما در سپاه با احتمال بیشتری برخورداره و در صورت پذیرش در سپاه دیگه لازم نیست دوماه دوره آموزشی رو طی کنی
    اگه در ارتش یا نیروی انتظامی پذیرش شدی آموزشی باید بری ولی دوماه کسر خدمت برات لحاظ میشه

10. 2 کاربر از ali_kasper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_kasper's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

درود

دوستان من 2 سال پیش از دانشگاه فارغ التحصیل شدم اما بنا به دلایلی نتونستم خدمت بروم

اما الان می خوام برم به نظرتون چند ماه اضاف میخورم؟
    شما چون یک سال وقت دارید به صورت قانونی دفترچه پست نکنید و الآن یک ساله از آخرین مهلت ارسال صرف نظر کردی 6 ماه اضافه خدمت داری
    یعنی اگه الآن پست کنی و اردیبهشت بری آموزشی 30 ماه باید خدمت کنی
    Last edited by ali_kasper; 13-01-2014 at 13:23.

12. 2 کاربر از ali_kasper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

یا علی! ۳۰ماه! هین

Sent from my ME173X

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام دوستان کرج چندتا جا برای اموزشی داره و اینکه اموزشی بی افتم کرج خوبه ؟

ویرایش: پیداش کردم کد 89

اینم تجربه یک بنده خدا دی: فکر کنم اینجا برم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by pedram_01; 13-01-2014 at 20:35.

15. این کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •