عزیز جان تجربه ی چی؟ خب قانون مشخصه دیگه تجربه نمی خواد اگر در شمول این بند هستید معافید
عزیز جان تجربه ی چی؟ خب قانون مشخصه دیگه تجربه نمی خواد اگر در شمول این بند هستید معافید
آره محصل حساب میشم اما گواهی اشتغال به تحصیل نمیدن :| !
اقا ما بلاخره با کلی دردسر سپاه پذیرش شدیم!!!!!!! اونم با معاینه پزشکی و کلی مصیبت![]()
ممنونم ازت ولی فکر کنم منظورم رو بد فهمیدی منظور من اموزشی 45 سپاهه که برای اعضای بسیج می ذاره؟ مکارت سبز بهش میگن.می خوام بدونم به چه درد می خوره و تو چی تاثیر داره؟!
جواب بقیه سوالای منو اگه کسی بهم بگه ممنون میشم:
یه سوالی دارم اینکه برای هر سال عضو فعال بسیج چقدر کسری میدند؟ دوما اینکه این اموزش 45 روزه دقیقا به چه کاری میاد؟؟ سوم اینکه اگه تو بهمن یا اسفند برگه اعزام به خدمت رو بفرستم معلوم نیست که کی اعزام بشم ؟؟ چون می خوام اینور سال باشم تا 24ما ه خدمت نشم!
درود
دوستان من 2 سال پیش از دانشگاه فارغ التحصیل شدم اما بنا به دلایلی نتونستم خدمت بروم
اما الان می خوام برم به نظرتون چند ماه اضاف میخورم؟
اوگی! شما اگه خدمتتون بیفته سپاه دیگه نیازی نیست برید آموزشی و مستقیم یگان و 21 یا 24 ماه خدمت البته در مورد کسری های مربوط به همین آموزشی قانون عوض شده اطلاع ندارم![]()
دوره کارت سبز یه دوره 45 روزه از آموزشه که شما باید یه کتابچه آموزش نظامی رو بخونید و ازتون سوال میشه و آموزش های عقیدتی سیاسی و رزم هم داره
بعد یه اردوی 4 یا 5 روزس داخل یکی از پادگانای سپاه میگذرونید و اون آموزش ها رو به صورت عملی یاد میگیرد!خشم شب میزنن و میفهمی لحظه قیامت چه آشوبی به پا میشه!
تاثیرش اینه که با گذروندن این دوره پذیرش شما در سپاه با احتمال بیشتری برخورداره و در صورت پذیرش در سپاه دیگه لازم نیست دوماه دوره آموزشی رو طی کنی
اگه در ارتش یا نیروی انتظامی پذیرش شدی آموزشی باید بری ولی دوماه کسر خدمت برات لحاظ میشه
شما چون یک سال وقت دارید به صورت قانونی دفترچه پست نکنید و الآن یک ساله از آخرین مهلت ارسال صرف نظر کردی 6 ماه اضافه خدمت داری
یعنی اگه الآن پست کنی و اردیبهشت بری آموزشی 30 ماه باید خدمت کنی
Last edited by ali_kasper; 13-01-2014 at 13:23.
یا علی! ۳۰ماه! هین
Sent from my ME173X
سلام دوستان کرج چندتا جا برای اموزشی داره و اینکه اموزشی بی افتم کرج خوبه ؟
ویرایش: پیداش کردم کد 89
اینم تجربه یک بنده خدا دی: فکر کنم اینجا برم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by pedram_01; 13-01-2014 at 20:35.
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)