زنگ زدم پارس انلاین گفت اصلا نمی تونن
اسیا ست هم زنگ می زنم پس
در ضمن من دنبال سرعت خوب هستم،۵۱۲ نامحدود دانلود حدود چند سرعت می ده؟
یکیم این که شبانه به چه صورت هست؟
کلا من با مخابرات اشنایی ندارم!پشتیبانیش در چه حدی هست؟!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اسیا ست هم زنگ می زنم پس
اسیا ست هم زنگ می زنم پس
ذر ضمن فرهنگ شهر فکر کنم رو ولیعصر باشه مرکزش
سلام thread بسیار خوبی هستش دست دوستانی که زحمت آپدیت و ایجادش رو کشیدن درد نکنه.
اینم status مودم من برای 128 نامحدود مخابرات که تا 2 روز دیگه تموم میشه.
DSL mode T1.413 G.dmt ADSL2 ADSL2+ DSL Status ADSL2+, SHOWTIME.L0 Upstream Speed 509 kbps (Interleave) Downstream Speed 2048 kbps (Interleave) Upstream SNR 27.1dB Downstream SNR 21.9dB
Mode ADSL2+ Latency Interleave Trellis Coding Enable Status SHOWTIME.L0 Power Level L0
Downstream Upstream SNR Margin (dB) 21.9 27.1 Attenuation (dB) 14.5 6.5 Output Power (dBm) 11.0 9.0 Attainable Rate (Kbps) 10988 1170 Rate (Kbps) 2048 509 K (number of bytes in DMT frame) 33 56 R (number of check bytes in RS code word) 10 16 S (RS code word size in DMT frame) 0.50 13.81 D (interleaver depth) 96 4 Delay (msec) 12.00 13.81 FEC 0 0 CRC 0 0 Total ES 0 0 Total SES 0 0 Total UAS 0
دوستانی که واردن وضعیت چجوریه؟ روی 2 مگ بسته شده درسته؟ کاری برای بهتر شدنش میشه کرد؟
سرعتش حدود 50-70 هستش. شبانه محدود هم 7-1 ه
پشتیبانی هم بد نیست داره بهتر میشه
اتفاقا تو این تاپیک اکثرا مخابرات دارن مثل خودم
512 نامحدود سرعت همون 65 قیمت ماهی 38 تومن (فکر کنم)
شبانه از 1 تا 7 هم میشه مفت دانلود کرد با حداکثر سرعت
اگر خط شما خوب باشه که هست و فیبر هست اولترا بگیر احتمال زیاد 12 مگ ببندن برات یا اگر نشد همون 8 مگ هست و میشه شبی بالای 20 گیگ دانلود کرد
فکر کنم شما شهرستان هستید درسته ؟
خط شما بد نیست و تا 10 مگ رو میتونه سینک بکنه
ولی من نفهمیدم سرویس شما 128 نامحدود هست یا محدود؟
اگر نامحدود هست که سرعتش 30 هست ولی اگر محدود باشه میشه سریوس کلاسیک و تا جایی که خط شما توانایی داشته باشه و دان استریم شما سرعت میده و برای شما باید 230 تا سرعت بده
نظر شما اینه که محدود بگیرمو شبانه دانلود کنم؟
سرویس محدود شبا با چند می زنه؟
ممنون که جواب دادین
درسته شهرستان هستم ( از کجا فهمیدین؟) پست دوم در جواب جناب pouyacapitan بود
اینترنت خودم نامحدود هستش(30kb) ولی 2 روز دیگه برمیگردم به محدود، قبلا همون طور که گفتین سرعتم 230 بود. کاری هست که برای بالا رفتن سرعت بتونم انجام بدم چون دوستم با تنظیمات مشابه تا 430 دانلود میکنه
اگه مصرف روزانت خیلی زیاده نامحدود خیلی به صرفه تره ولی برای دانلود ادم رو پیر میکنه
سرویس های محدود روزانه و شبانشون یکیه
مگا 4 مگ بسته میشه و اولترا 8 مگ که روز و شب همون سرعت رو میدن و مگا شبی 8-9 گیگ دانلود میکنه و اولترا حدود 18 گیگ
من خودم چون مصرف روزانه ام زیاده (در روز بیشتر از 1 گیگ) 128 نامحدود دارم و وبگردیم رو جواب میده ولی برای دانلود شبانه از سرویس مگای دوستم استفاده میکنم
سلام
چند وقتیه هر موقع سرویسمو تمدید یا شارژ میکنم چند روز اول روی بعضی از لینکها که کلیک میکنم مودم ریست میشه! مثلا الان با آی پی 2 وصل بودم ریست شد رفت رو 5
به نظرتون مشکل از کجای مخابراته؟
-----------------------------------------------
همین الان که میخواستم پست رو ارسال کنم دیدم Log Out شدم . نگاه کردم دیدم بدون اینکه مودم رست بشه دوباره برگشته رو آی پی 2!!!!! مگه میشه همچین چیزی؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)