رفتم مخابرات
گفت پیگیری می کنیم
بعد بهم گفت به آسیاتک هم بگو که به ما نامه خرابی خط بزنه
به نماینده گفتم
اول نمی خواست و می گفت فایده نداره ولی بعد گفت می زنم
حالا ببینم چی میشه
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
رفتم مخابرات
گفت پیگیری می کنیم
بعد بهم گفت به آسیاتک هم بگو که به ما نامه خرابی خط بزنه
به نماینده گفتم
اول نمی خواست و می گفت فایده نداره ولی بعد گفت می زنم
حالا ببینم چی میشه
دوستان دیروز یه فیلم از سایت آریاموو دانلود میکردم سرعتم 1.2 مگ بود
سرویسم 2 مگ محدود هست![]()
۲مگ دارم از سایت های داخلی مثل دانلودها 120 ولی دیشب 8گیگ با تورنت دانلود داشتم سرعت 400-500 میچرخه
سرعت 128 و 10 مگ در روز یکی هست؟
مثلا اگه 128 روی 10مگ بسته بشه در روز با همون سرعت 10مگ دانلود میکنه یا توسط اکانتینگ سرعتش محدود شده هست؟
شبانه رایگان هستی یا نیم بها؟
فقط از این سرور سرعت بالا بود؟
سلام دوستان..اشتباهی که من مرتکب شدم رو لطفا بقیه مرتکب نشن.
من سرویس 1 مگابایت 10 گیگ در ماه داشتم و در عرض 12 روز این حجم رو به علت نیاز بالام مصرف کردم. بعد رفتم داخل پنل و دیدم بخشی اضافه شده به اسم تغییر سرعت که میشه همین سرعت 1 مگابایت ولی با حجم 40 گیگ رو فقط با 40 تومن خریداری کرد. وقتی در موردش پرس و جو کردم به من گفته شد که اگر این تغییر سرعت رو انجام بدم 30 گیگابایت به حجم بنده اضافه میشه. من هم این سرویس رو خریدم. در حالی که باید 30 گیگ اضافه میشد در کمال تعجب دیدم که فقط 20 گیگ اضافه شده.
با پشتیبانی دو بار صحبت کردم و بعد از بحثی که باهاشون داشتم در نهایت گفتن چون که 18 روز از سرویس شما مونده به خاطر همین سرویس به صورت اتوماتیک بهتون 20 گیگ میده نه 30 گیگ. اگر 29 روز از سرویستون مونده بود بهتون 30 گیگ داده میشد!
شکایت خودم رو از سایت آسایتک امروز نوشتم و امیدوارم به نتیجه برسه در حالی که بعید می دونم. الان هم 8 گیگ گذاشتم دانلود شه و احتمالا همین 8 گیگ رو فردا بهانشون قرار میدن.
Last edited by rz21; 23-09-2014 at 16:16.
سلام دوستان
به تازگی قانونی تصویب شده برای محدودیت دانلود شبانه به نام قانون مصرف منصفانه که طبق این قانون فقط 2 برابر حجم روزانه حق دانلود شبانه دارید بنده هم اوایل فکر میکردم این قانون شایعه است یا مختص صبانت هست ولی طبق گفته وزیر این قانون سراسری هست و به زودی تمام شرکت های باید آن را اجرا کنند برای همین بنده این پیام رو تمام تایپک ها میدم و اگر از دوستان کسی اعتراض داره میتونه با مراجعه به صفحه کلوب وزیر اعتراض خود رو اعلام کند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای خواندن نظر وزیر به تایپک صبانت مراجعه شود
قیمت هر گیگ ترافیک اضافه چقده؟
3800 تومن با مالیات
سلام
من مدتی مسافرت بودم
الان که برگشتم آسیاتک به نظرم خیلی بهتر شده
وضعیت بقیه دوستان چه جوره؟
من 10 مگابیت آسیاتک دارم با 20 گیگ حجم در ماه.سرعت شبانم همیشه ثابت روی 2 مگابیت بسته شده و بیت 230 تا 260 کیلوبایت در نوسان هست.بعضی وقتا میبینم که سرعتم به 400 هم میرسه و خوشحال میشم اما بعدا فهمیدم این اتفاق مواقعی میفته که مودمم از قبل از ساعت 1 شب روشن بوده و یک جورایی الان داشته از حجمم کم میکرده.بعد یکبار مودممو خاموش و روشن میکنم میبینم که بله سرعت اومد دوباره روی 250 کیلوبایت.دوستان دیگه هم وقتایی که سرعتشون میره بالا یکبار مودمو خاموش روشن کنن و تست کنن.
در ضمن تا قانون جدید سازمان تنظیم مقررات به شبانه آسیاتک نرسیده ازش استفاده کنید چون دارن ریشه شبانه رو به اسم مصرف منصفانه میزنن.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)