تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1958 از 2403 اولاول ... 9581458185819081948195419551956195719581959196019611962196820082058 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,571 به 19,580 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

آقا این چه وضعشه؟ ما شبانه دانلود میکنیم حجم مصرف میشه،هروقت هم زنگ میزنیم میگن حسابتون رو شارژ میکنیم،اما خبری نمیشه،حجم دانلود هم داره تموم میشه،بعدش هم که دیگه باید پاشیم بریم مخابرات!!!!!!!
    کسی نیست جوابگو باشه؟

از ضحی کیش منتقل شدم
    آقا هر کی تو ساعت رایگان از حجمش کم می شه فرداش زنگ بزنه با کاربر 27 صحبت کنه من رو چشم براشون اضاف می کنم فقط تو رو خدا یه کاری کنید مودم رو سر ساعت 7 یه بار خاموش و روشن کنید من عین اون حجم رو بهتون بر می گردونم

ساعت رایگان مخابرات 1 شب تا 7 صبح هست دوستان حجم کم شد با من زنگ زدید هر کی برداشت بگید با کاربر 27 می خوام صحبت کنم البته ساعت کاری من شبها هست روز من نیستم امشب هم شیفت نیستم

تا جایی که بتونم نمی زارم کسی اینجا بهش بد بگذره

فقط یه لطفی بکنید حتما مودم رو یه بار سر ساعت 7 خاموش کنید که من عین اون مقدار رو بهتون بر گردونم

2. این کاربر از Sat_Sat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه samin_panahi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام دوست عزیز من یه توضیح کلی بدم شاید دوستان بدونن که کلا باید چیکار کنن

ببنید شما وقتی تو ضحی کیش بودید مثلا اگه سرعت 128 داشتید تا 250 کیلو می تونستید دانلود کنید حداقل این چیزی هست که مشترکین ضحی کیش اعلام می کنن ولی چون مخابرات متاسفانه نمی تونه بیشتر از سرعت اسمی بده (حداقل خودشون که اینجوری می گن چون دارن نظارت می شن) برعکس شاتل و پارس و باقی که پهنای باند یوزر رو باز می زارن برای همین من به همه توصیه می کنم اگه سرعت بالا تر می خوان یه کارت دانشجویی جور کنید و سرع2ت مگ بگیرید این بهترین کار هست در حال حاضر

در مورد اینکه آیا سرعت شما بالاتر می ره یا نه (منظورم یوزر های ضحی کیش هستن) باور کنید من هر وقت کشیک هستم دارم با مسئولم در این مورد که اگه به همین شکل باشه یوزر ها همشون به مرور ریزش می کنن صحبت می کنم اون بنده خدا هم به گفته خودش نامه نگاری هاشو رو انجام داده ولی آیا به نتیجه برسه یا نه نمی دونم باور کنید بیشتر از این دیگه از دستم بر نمی یاید مطمعن باش هر زمان دیدم دارن کم کار میکنن صداقانه بهتون می گم که هر کی خواست جمع کنه چون خودم هم یوزر هستم مثل شما حالا و روز سرعت کم رو درک می کنم در هر حال اگه می تونید یه کارت دانشجویی جور کنید حالا فک و فامیلی چیزی برید اینتر نت 2 مگ بگیرید و تغییر تعرفه بدید

بازم خبری شد می یام اینجا بهتون خبر می دم عزیز
    سلام
    ممنون از شما که وقت می ذارید
    اما برا سرعت 2 مگ هم هزینه ی بیشتری رو باید داد دیگه
    مسائلی که وجود داره:
    1: من از این قسمت تغییر حسابش سر در نمیارم، چرا اینجوریه؟
    2: مشکل فقط مال پوزر هایی هست که از ضحی کیش گرفتن؟
    3: هر شب از 1 تا 7 بذارم برا دانلود اگه حجم کم بشه فرداش تماس بگیرم که اضافه کنن؟
    (امروز تماس گرفتم باید بعد از اضافه کردن حجم باقیمانده می شد: 16883.4 اما شد 16394 خوب چرا؟؟ یعنی من دوباره تماس بگیرم؟ آدم سختشه هر بار زنگ بزنه درسته زنگ می زنیم که حقمون رو بگیریم ولی خوب حس بدی به آدم دست می ده)

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام
    ممنون از شما که وقت می ذارید
    اما برا سرعت 2 مگ هم هزینه ی بیشتری رو باید داد دیگه
    مسائلی که وجود داره:
    1: من از این قسمت تغییر حسابش سر در نمیارم، چرا اینجوریه؟
    2: مشکل فقط مال پوزر هایی هست که از ضحی کیش گرفتن؟
    3: هر شب از 1 تا 7 بذارم برا دانلود اگه حجم کم بشه فرداش تماس بگیرم که اضافه کنن؟
    (امروز تماس گرفتم باید بعد از اضافه کردن حجم باقیمانده می شد: 16883.4 اما شد 16394 خوب چرا؟؟ یعنی من دوباره تماس بگیرم؟ آدم سختشه هر بار زنگ بزنه درسته زنگ می زنیم که حقمون رو بگیریم ولی خوب حس بدی به آدم دست می ده)
    همه اینایی که شما می فرمایید کاملا درسته باور کنید من بیشتر از شما پیگیرم یعنی یه مقدار دیگه اگه اصرار کنم باور کنید باید به زودی بیام اینجا بگم من رو اخراج کردن از بس رو مخشون می رم

اگه اون مقدار حجمی که به شما اضافه شده کمتر از اون میزان بوده دلیلش اینه که احتمالا شما بعد از ساعت 7 هم مودمتون روشن بوده باری همین دوستان محاسبه کردن که اینجوری بهتون حجم دادن

اینی که می فرمایید نباید تماس بگیرید دقیقا حق با شماست ولی دوست عزیز باور کنید قبل از اینکه این یوزر های ضحی کیش بیان کلا ما هیچ مشکلی نداشتیم الان هم یه مقدار کم تدبیری شده که این اوضاع پیش اومد خوب سازمان های دولتی اینجوری هستن دیگه روشن آزمون و خطاست نتیجه می شه این ما هم هر چی بگیم متاسفانه کسی گوشش نمیشنوه وگرنه جمع کردن 100 هزار یوزر چیزی نیست که الان با این تعداد یوزر بخواد آدم توش بمونه

در مورد اینکه قبلا یوزر ها با 128 تو ضحی کیش سرعت بالا داشتن و اینجا ندارن باور کن من بازم باهاشون صحبت می کنم حتی شده آدرس این تاپیک رو می دم که برن ببینن که یوز ها شاکی هستن در مورد حجم هم شما از همون فرمول من استفاده کن( حداقل یه مدت سحر خیر باش) زنگ بزن من خودم برات رو چششم انجام می دم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من امروز رفتم شکایت کردم.شما هم برید شکایت کنید اینا فکر کردن ... باغه!یکی دیگه هم گفتم شکایت کنه من با این ضحی کیش و این دزدا کار دارم!
    شما به کجا شکایت کردی دوست عزیز؟
    Last edited by arash_4249; 30-04-2014 at 17:23.

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام پشتیبان
    آقا حداقل بگو این یوزرهای ضحی کیش سرعتشون کی اوکی میشه؟
    شما میتونی سرعت رو کم و زیاد کنی؟ برای مثال اگه سرعت ما کم بود زیادش کنی؟
    ممنون!
    کم و زیاد کردن سرعت دست من نیست عزیز یه رولی هست که تو سیستم تعریف می شه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام دوست عزیز من یه توضیح کلی بدم شاید دوستان بدونن که کلا باید چیکار کنن

ببنید شما وقتی تو ضحی کیش بودید مثلا اگه سرعت 128 داشتید تا 250 کیلو می تونستید دانلود کنید حداقل این چیزی هست که مشترکین ضحی کیش اعلام می کنن ولی چون مخابرات متاسفانه نمی تونه بیشتر از سرعت اسمی بده (حداقل خودشون که اینجوری می گن چون دارن نظارت می شن) برعکس شاتل و پارس و باقی که پهنای باند یوزر رو باز می زارن برای همین من به همه توصیه می کنم اگه سرعت بالا تر می خوان یه کارت دانشجویی جور کنید و سرع2ت مگ بگیرید این بهترین کار هست در حال حاضر

در مورد اینکه آیا سرعت شما بالاتر می ره یا نه (منظورم یوزر های ضحی کیش هستن) باور کنید من هر وقت کشیک هستم دارم با مسئولم در این مورد که اگه به همین شکل باشه یوزر ها همشون به مرور ریزش می کنن صحبت می کنم اون بنده خدا هم به گفته خودش نامه نگاری هاشو رو انجام داده ولی آیا به نتیجه برسه یا نه نمی دونم باور کنید بیشتر از این دیگه از دستم بر نمی یاید مطمعن باش هر زمان دیدم دارن کم کار میکنن صداقانه بهتون می گم که هر کی خواست جمع کنه چون خودم هم یوزر هستم مثل شما حالا و روز سرعت کم رو درک می کنم در هر حال اگه می تونید یه کارت دانشجویی جور کنید حالا فک و فامیلی چیزی برید اینتر نت 2 مگ بگیرید و تغییر تعرفه بدید

بازم خبری شد می یام اینجا بهتون خبر می دم عزیز
    سلام
    دوست عزیز ممنون از اینکه به فکر مردم هستی

من تازه چند روزه از ضحی کیش منتقل شدم رو مخابرات و چند تا سوال دارم
    1.اون اینترنت 10 مگ که تا چند روز پیش تو پنل بود و فکر میکنم برا شرکت ها باشه،چه مدارکی میخواد برا گرفتن اون؟چقدر زمان میبره تا کارش انجام بشه و سرویس رو تحویل بدن؟
    2.اینترنت 1 مگ مخابرات بیشتر از 130 کیلوبایت نمیره؟چون من از همکارتون دیروز پرسیدم گفت 1 مگ تا همون 200-220 کیلوبایت دانلود میکنه!
    3.من شب اولی که تازه منتقل شدم تماس گرفتم با پشتیبانی،پفتن اینترنت از ساعت 1 تا 7 رایگانه،من همون 2 تا 7 ضحی کیش رو تنظیم کرده بودم و دستش نزدم،فرداش که اومدم چک کردم دیدم 2.5 گیگ از حجمم کم شده،چند بار هم زنگ زدم پشتیبانی،اولش گفتن اضافه میکنیم،اما خبری نشد،بعدش پیگیری کردم،یکی از همکارهاتون گفت چون مودمت خاموش نشده و تایمش مشخص نیشت نمیتونیم اعمال کنیم، الان من باید چکار کنم؟ اگه ممکنه راهنمایی کنیدچون واقعاً زور داره بخوام بخاظر چند گیگ حجم برم مخابرات!!! الان هم چون حجمم کمه خیلی از کارهامو انجام نمیدم،کلاً کارم طوریه که ارتباط مستقیم با اینترنت داره،اگه ممکنه راهنمایی کنید
    ممنون
    Last edited by arash_4249; 30-04-2014 at 17:23.

تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

همه اینایی که شما می فرمایید کاملا درسته باور کنید من بیشتر از شما پیگیرم یعنی یه مقدار دیگه اگه اصرار کنم باور کنید باید به زودی بیام اینجا بگم من رو اخراج کردن از بس رو مخشون می رم

اگه اون مقدار حجمی که به شما اضافه شده کمتر از اون میزان بوده دلیلش اینه که احتمالا شما بعد از ساعت 7 هم مودمتون روشن بوده باری همین دوستان محاسبه کردن که اینجوری بهتون حجم دادن

اینی که می فرمایید نباید تماس بگیرید دقیقا حق با شماست ولی دوست عزیز باور کنید قبل از اینکه این یوزر های ضحی کیش بیان کلا ما هیچ مشکلی نداشتیم الان هم یه مقدار کم تدبیری شده که این اوضاع پیش اومد خوب سازمان های دولتی اینجوری هستن دیگه روشن آزمون و خطاست نتیجه می شه این ما هم هر چی بگیم متاسفانه کسی گوشش نمیشنوه وگرنه جمع کردن 100 هزار یوزر چیزی نیست که الان با این تعداد یوزر بخواد آدم توش بمونه

در مورد اینکه قبلا یوزر ها با 128 تو ضحی کیش سرعت بالا داشتن و اینجا ندارن باور کن من بازم باهاشون صحبت می کنم حتی شده آدرس این تاپیک رو می دم که برن ببینن که یوز ها شاکی هستن در مورد حجم هم شما از همون فرمول من استفاده کن( حداقل یه مدت سحر خیر باش) زنگ بزن من خودم برات رو چششم انجام می دم

چشم من همین کاری رو که می گید انجام می دم
    اما امروز زنگ زدم به من گفت شما شماره پشتیبانیتون دوباره شده 2020 الان یزنم 2020 با شما صحبت کنم یا 7736000 ؟

من اینترنتم رو تلفنی 2020 سفارش دادم و از مخابرات گرفتم ( به اسم مخابرات دادن اینترنت رو )
    نمی دونم ضحی کیش از کجا پیداش شد و جریانش چیه اصلا اولا برای پشیتیبانی زنگ می زدم 2020 بعد از یه مدت گفتن بزنید به 7736000
    یعنی ما از مخابرات می گرفتیم ولی مخابرات بدون اینکه به کاربر اطلاع بده منتقلش کرد ضحی کیش؟
    بعد الا ضعی کیش هم بدون اطلاع داد آشنای اول؟ ( آشنای اول همون مخابراته؟ )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

چشم من همین کاری رو که می گید انجام می دم
    اما امروز زنگ زدم به من گفت شما شماره پشتیبانیتون دوباره شده 2020 الان یزنم 2020 با شما صحبت کنم یا 7736000 ؟

من اینترنتم رو تلفنی 2020 سفارش دادم و از مخابرات گرفتم ( به اسم مخابرات دادن اینترنت رو )
    نمی دونم ضحی کیش از کجا پیداش شد و جریانش چیه اصلا اولا برای پشیتیبانی زنگ می زدم 2020 بعد از یه مدت گفتن بزنید به 7736000
    یعنی ما از مخابرات می گرفتیم ولی مخابرات بدون اینکه به کاربر اطلاع بده منتقلش کرد ضحی کیش؟
    بعد الا ضعی کیش هم بدون اطلاع داد آشنای اول؟ ( آشنای اول همون مخابراته؟ )
    میگم اینا دزدن که! آنقدر پاس کاری میکنن تا کسی که سرویس میگیره گیج بشه! به هر حال من شکایتم رو انجام دادم داره رسیدگی میشه.پاش باشه پولم هم همرو پس میگیرم نتم هم جمع میکنم!
    مگه شهر هرته که تا چند روز پیش با سرویس 128 با سرعت 130 دانلود میکردم الان شده زیر 10 !
    خیلی احمقانه هست من که اینا رو ول نمیکنم برای این یه بار هم شده تا تهش میرم دهن اینا رو مورد عنایت قرار میدم!!!!

10. 2 کاربر از root3r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

میگم اینا دزدن که! آنقدر پاس کاری میکنن تا کسی که سرویس میگیره گیج بشه! به هر حال من شکایتم رو انجام دادم داره رسیدگی میشه.پاش باشه پولم هم همرو پس میگیرم نتم هم جمع میکنم!
    مگه شهر هرته که تا چند روز پیش با سرویس 128 با سرعت 130 دانلود میکردم الان شده زیر 10 !
    خیلی احمقانه هست من که اینا رو ول نمیکنم برای این یه بار هم شده تا تهش میرم دهن اینا رو مورد عنایت قرار میدم!!!!
    شما کجا شکایت کردی؟
    رسیدگی بشه خوبه
    حالا باز شما 128 بود من 256 بودم با همین سرعتی که می گید دانلود می کرد، الانم مثل مال شما (حالا یکم بهتر)
    یعنی این تعرفه ها اسمیه فقط
    نه به اونی که 128 گرفته 128 می دن نه به بقیه
    فقط پول می گیرن

من نا محدود مخابرات رو گرفته بودم 256 قکر کنم 150-160 هم واسه یه ساله فیش پرداخت کردم
    بعد دیدم این به زور 16 تا می ره..... فکر کن پول 256 رو بگیرن بعد این جوری !!!!
    تماس گرفتم گفتن نا محدود رو داریم جمع می کنیم شما تغییر بدید (بیخود می کنید دارید جمع می کنید وقتی پول گرفتید موظفید تعهدتون رو عمل کنید، یعنی چی آخه)
    به هر حال ما رو به زور آوردن 256 ماهی 4 گیگ تازه حدود 30-40 تومان دیگه گرفتن از من :|

این جوری نمی شه، باید یه 10-15 تا مشترک جمع شن فقط پیگیر بازی اینا
    اعصاب نمی مونه واسه آدم...

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز ممنون از اینکه به فکر مردم هستی

من تازه چند روزه از ضحی کیش منتقل شدم رو مخابرات و چند تا سوال دارم
    1.اون اینترنت 10 مگ که تا چند روز پیش تو پنل بود و فکر میکنم برا شرکت ها باشه،چه مدارکی میخواد برا گرفتن اون؟چقدر زمان میبره تا کارش انجام بشه و سرویس رو تحویل بدن؟
    2.اینترنت 1 مگ مخابرات بیشتر از 130 کیلوبایت نمیره؟چون من از همکارتون دیروز پرسیدم گفت 1 مگ تا همون 200-220 کیلوبایت دانلود میکنه!
    3.من شب اولی که تازه منتقل شدم تماس گرفتم با پشتیبانی،پفتن اینترنت از ساعت 1 تا 7 رایگانه،من همون 2 تا 7 ضحی کیش رو تنظیم کرده بودم و دستش نزدم،فرداش که اومدم چک کردم دیدم 2.5 گیگ از حجمم کم شده،چند بار هم زنگ زدم پشتیبانی،اولش گفتن اضافه میکنیم،اما خبری نشد،بعدش پیگیری کردم،یکی از همکارهاتون گفت چون مودمت خاموش نشده و تایمش مشخص نیشت نمیتونیم اعمال کنیم، الان من باید چکار کنم؟ اگه ممکنه راهنمایی کنیدچون واقعاً زور داره بخوام بخاظر چند گیگ حجم برم مخابرات!!! الان هم چون حجمم کمه خیلی از کارهامو انجام نمیدم،کلاً کارم طوریه که ارتباط مستقیم با اینترنت داره،اگه ممکنه راهنمایی کنید
    ممنون
    عزیز اون 5 مگ و 10 مگ مربوط به شرکتها هست احیانا اگه شرکتی چیزی دارید می تونید اقدام کنید
    اینترنت 1 مگ در شب و در روز همون سرعت 130 رو داره یعنی ساعت رایگان و غیر رایگان (من که 2 مگ داشتم که همون 230 روز بهم می داد )
    دقیقا گیر منم سر همینه دیگه برای همینمی گم سر ساعت 7 مودم رو یه بار خاموش و روشن کنید

شما فردا شب زنگ بزن بگو با کاربر 27 کار داری ببینم می تونم یه مقدار حجم بهت اضافه کنم یا نه اگه راه داشته باشه این کار رو می کنم برات

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •