همه اینایی که شما می فرمایید کاملا درسته باور کنید من بیشتر از شما پیگیرم یعنی یه مقدار دیگه اگه اصرار کنم باور کنید باید به زودی بیام اینجا بگم من رو اخراج کردن از بس رو مخشون می رم
اگه اون مقدار حجمی که به شما اضافه شده کمتر از اون میزان بوده دلیلش اینه که احتمالا شما بعد از ساعت 7 هم مودمتون روشن بوده باری همین دوستان محاسبه کردن که اینجوری بهتون حجم دادن
اینی که می فرمایید نباید تماس بگیرید دقیقا حق با شماست ولی دوست عزیز باور کنید قبل از اینکه این یوزر های ضحی کیش بیان کلا ما هیچ مشکلی نداشتیم الان هم یه مقدار کم تدبیری شده که این اوضاع پیش اومد خوب سازمان های دولتی اینجوری هستن دیگه روشن آزمون و خطاست نتیجه می شه این ما هم هر چی بگیم متاسفانه کسی گوشش نمیشنوه وگرنه جمع کردن 100 هزار یوزر چیزی نیست که الان با این تعداد یوزر بخواد آدم توش بمونه
در مورد اینکه قبلا یوزر ها با 128 تو ضحی کیش سرعت بالا داشتن و اینجا ندارن باور کن من بازم باهاشون صحبت می کنم حتی شده آدرس این تاپیک رو می دم که برن ببینن که یوز ها شاکی هستن در مورد حجم هم شما از همون فرمول من استفاده کن( حداقل یه مدت سحر خیر باش

) زنگ بزن من خودم برات رو چششم انجام می دم