تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1958 از 2376 اولاول ... 9581458185819081948195419551956195719581959196019611962196820082058 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,571 به 19,580 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

تازه از کجا میخوای تشخیص بدی کی طرفدار استقلاله کی طرفدار ذوب آهن ؟
    مطمین باش کارخانه ذوب آهن به اندازه کل ورزشگاه کارمند وکارگرداره . اینها که به خاطر یک برنامه تلویزیونی (مسابقه 101) باچند دستگاه اتوبوس + رزو هتل به مسابقه رفتند مطمین باش بایک روز تعطیل کردن کارخونه ککشون هم نمی گزه

کـاربـر بـاسـابـقـه amirtaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مگه علیرضا و محمود نیستن
    دسترسيشون به انجمن اخبار ورزشي بسته است.

پروفشنال r4pbr4p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    † Mars †

پيش فرض

نصيرزاده در گفت و گو با فارس:
    هيج جاي دنيا با اين ادبيات درباره داوران صحبت نمي‌شود

او هیچ کجای دنیا هم قضاوت ها هم اینجوری نیست فدام بشی

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

آذری: به تماشاگران استقلال توصیه می‌کنم به ورزشگاه نیایند.

'
    سلام

این یارو تو حدی نیست که بما بگه بریم استادیوم یا نه
    تیمی که بهترین افتخارش قهرمانی تو جام حذفیه اصلآ چه به مقام قهرمانی تو لیگ

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

نصيرزاده در گفت و گو با فارس:
    هيج جاي دنيا با اين ادبيات درباره داوران صحبت نمي‌شود
    آخه تو خجالت نکشیدی ایران رو تو داوری با اروپا مقایسه کردی ...نه جان من خجالت نکشیدی

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

در گفتگو با ایسکانیوز
    مجیدی: منکران قهرمانی استقلال به پزشک مراجعه کنند!

تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: مهاجم تیم استقلال تهران با اشاره به قطعیت قهرمانی این تیم در پایان این فصل گفت: کسانی که فکر می کنند استقلال قهرمان نمی شود باید دکتر بروند.
    فرهاد مجیدی روز دوشنبه در گفتگو با خبرگزاری ایسکانیوز، خاطرنشان کرد: شک نکنید که تیم استقلال قهرمان مطلق این فصل لیگ برتر است و من به کسانی که فکر می کنند ما به این عنوان نمی رسیم خود را به پزشک معرفی کنند.
    وی ادامه داد: استقلال در این فصل در همه بازی های خود با قاطعیت به میدان رفته و در اکثر مسابقات لیگ بسیار موفق عمل کردیم و به اعتقاد من بخت مسلم قهرمانی در لیگ هشتم فقط ما هستیم.
    وی در خصوص بازی استقلال با پیکان افزود: بازی با پیکان به پایان رسیده و ما نباید به گذشته فکر کنیم چرا که بازی مهمتری را در این هفته باید با ذوب آهن انجام دهیم پس باید تمرکز خود را روی این تیم معطوف کنیم.
    مهاجم تیم استقلال با بی اهمیت خواندن عدم حضور خود در دیدار با پیکان به دلیل اخراج بودن به ایسکانیوز گفت: من در خیلی از بازی ها به میدان نرفتم و بودن یا نبودن من مهم نیست زیرا استقلال بازیکنان بزرگی دارد که می تواند این تیم را به موفقیت برسانند.
    مجیدی درخصوص بازی حساس استقلال با ذوب آهن اظهارداشت: به اعتقاد من این بازی راحت تر از سایر بازی ها است و من مطمئن هستم که می توانیم در مقابل ذوب آهن به برتری دست پیدا کنیم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

در گفتگو با ایسکانیوز
    جباری: برای شکست ذوب آهن هم قسم شده ایم

تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: هافبک تیم استقلال تهران با تاکید بر شکست ذوب آهن گفت: برای شکست اصلی ترین رقیبمان در لیگ هم قسم شده ایم.
    مجتبی جباری روز دوشنبه در گفتگو با خبرگزاری ایسکانیوز، خاطر نشان کرد: برای پیروزی پا به میدان فولاد شهر می گذاریم و تساوی نیز برای ما رضایت بخش نخواهد بود. بدون شک در این بازی سرنوشت تیم قهرمان تا حدودی مشخص می شود به همین دلیل بازیکنان ما تمام تلاش خود را برای شکست ذوب آهن خواهند کرد.
    هافبک آبی پوشان وجود هر گونه حاشیه در استقلال را تکذیب کرد و گفت: به هیچ عنوان اعتقاد ندارم که استقلال در این چند هفته دچار حاشیه شده زیرا اتفاقاتی که در چند بازی اخیر در دیدار های استقلال افتاده جزیی از فوتبال بوده و این حوادث از انگیزه ما برای کسب عنوان قهرمانی کم نکرده است.
    وی با تاکید بر اینکه استقلال در ابتدای فصل بار خود را برای قهرمانی بسته است، به ایسکانیوز گفت: از شروع لیگ امسال فقط به قهرمانی فکر کرده ایم و اکنون هم به هیچ وجه نمی خواهیم تلاش های خود را در طول فصل بی ثمر بگذاریم.
    جباری ادامه داد: البته منکر تلاش و موفقیت های بازیکنان و کادر فنی ذوب آهن هم نیستم و معتقدم که بازی سختی مقابل این تیم خواهیم داشت.
    وی در رابطه با بازی هفته گذشته خود مقابل پیکان اذعان داشت: بازی بسیار خوبی ارائه کردیم و می توانستیم برنده باشیم اما شرایط بازی به گونه ای بود که نتوانیم برنده باشیم.
    هافبک استقلال تهران در ادامه با اشاره به حضور این تیم در لیگ قهرمانان آسیا گفت: با توجه به وجود مهره های ایده آل و موفق در تیم ما مطمئن هستم که درخشش خود در لیگ را در آسیا هم تکرار خواهیم کرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

جریمه یک میلیونی برای فیروز خان
    قلعه نوعی به کمیته انضباطی احضار شد

تهران – خبرگزاری ایسکانیوز:سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال احضار شد.
    به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری ایسکانیوز ،با توجه به عدم رعایت مفاد ماده 44 آئین نامه کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال سرمربی تیم استقلال تهران به کمیته انضباطی احضار شد.
    امیر قلعه نویی باید روز یکشنبه 18/12/87 درکمیته انضباطی فدراسیون فوتبال حضور یافته و توضیحاتی را در این مورد ارائه دهد.
    همچنین از سوی این کمیته، داوود و میثم جورابلو، لیدرهای استقلال به دلیل ضرب و شتم خبرنگاران بعد از بازی با پیکان قزوین به همراه مجید پور یوسف و محمود تقی زاده روز شنبه 17/12/87 در کمیته انضباطی حضور داشته و در مورد مشکلات پیش آمده توضیحاتی را ارائه دهند
    لازم به ذکر است فیروز کریمی سرمربی صبای قم به دلیل تخلف در دیدار تیمش با راه آهن شهر ری ،به پراخت 000/000/10 ریال جریمه نقدی و توبیخ کتبی و درج در پرونده محکوم شد

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

عليرضا منصوريان:
    بازي با ذوب آهن فينال اين فصل است

كاپيتان فصل گذشته تيم فوتبال استقلال تهران گفت: بازي با ذوب آهن فينال اين فصل رقابت هاي ليگ برتر كشورمان است.

عليرضا منصوريان كاپيتان سابق تيم فوتبال استقلال در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: بازي با تيم فوتبال ذوب اهن در اين هفته فينال مسابقات ليگ برتر است.

وي ادامه داد: اميدوارم با شكست تيم ذوب آهن اصفهان كه تيمي بسيار جوان و با انگيزه است و قطعا بازي با اين تيم در اصفهان مشكل ساز است و مطمئنا كوچكترين اشتباه مصادف با بزرگترين دردسر است.

كاپيتان اسبق تيم فوتبال استقلال تهران خاطر نشان كرد: اميدوارم با قهرماني در اين فصل استقلال بتوانم به آنچه هك حق طبيعي اين تيم است دست پيدا كنيم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

نوروزي:
    فكر نكنم جان واريو به بازي ذوب آهن برسد

دكتر نوروزي فيزيوتراپ تيم استقلال تهران درباره مصدومين تيم گفت: بيشتر كادرفني به دنبال مشكل مصدوميت جان واريو هستند،اما فكر نكنم بازي مقابل ذوب آهن برسد.

امين نوروزي در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: اگر عجله كنيم شايد مصدوميت جان واريو بيشتر نشود. من تمام تلاشم را مي كنم تا به بازي با ذوب آهن برسد.

وي تصريح كرد: من بيشتر به سلامتي بازيكن فكر ميك نم و قصد ندارم بدون دليل بازيكني را در اختيار داشته باشم

وي در ادامه گفت:‌ هرگز نبايد به حرف بازيكنان گوش كرد چرا كه همان طور كه شنيديد هاشم بيك زاده قبل از دربي گفته بود به بازي مي رسد ولي به دلايل پزشكي به دربي نرسيد كه البته در حال حاضر مشكلي باري بازي ندارد.

وي در پايان خاطرنشان كرد: قلعه نوعي نيز در كار كادرپزشكي دخاليتي ندارد و اگر من بگويم جان واريو آماده نيست قبول مي كند و من نيز به خوبي مي دانم كه جان واريو بازيكن موثري است بنابراين تلاش خود را براي بهبودي وي مي كنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •