تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1958 از 2014 اولاول ... 958145818581908194819541955195619571958195919601961196219682008 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,571 به 19,580 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : حبيب كاشاني مديرعامل جديد باشگاه پرسپوليس بيانيه‌اي در حمايت از تيم ملي فوتبال در آستانه بازي با امارات صادر كرد. در اين بيانيه آمده است:چشم ‌انتظار حضور پرشور هوادران در وزرشگاه آزادي جهت تشويق و تقويت روحي بازيكنان تيم ملي هستيم و من به عنوان فردي كوچك از آنها درخواست مي‌كنم كه در اين راه ما را حمايت كنند.دست هواداران پرسپوليس و ساير علاقمندان را به گرمي مي‌فشارم و اكنون در آستانه ديدار حساس تيم ملي فوتبال كشورمان برابر امارات در چارچوب مرحله حساس جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي انتظار دارم هواداران فهيم با تمركز و انگيزه بالا تيم ملي ايران را حمايت كنند تا با يك پيروزي قاطع بتوانيم راه صعود به جام جهاني را هموار كنيم.اين ديدار براي فوتبال ايران، بسيار مهم است. من اميدوارم كه با روح ايراني كه هميشه در جهان حرف اول را زده است و با حضور 100 هزار نفر يك برد شيرين را رقم بزنيم. معتقدم هنوز نيز با جوانان لايق تيم ملي و مردم ورزشدوست ايران مي‌توانيم براي رفتن به جام جهاني اميدوار باشيم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس: حبیب کاشانی به عنوان مدیرعامل جدید باشگاه پرسپولیس منصوب شد. چند ساعت بعد از صدور حکم محمد علی آبادی مبنی بر عضویت حبیب کاشانی در هیات مدیره باشگاه پرسپولیس جلسه ای با حضور محمد آخوندی، محمدحسین نژاد فلاح ، مجید فرخزادی و حبیب کاشانی برگزار شد و اعضای هیات مدیره باشگاه پرسپولیس رای به انتخاب حبیب کاشانی به عنوان جانشین عباس انصاری فرد دادند.این جلسه در حالی برگزار شد که هنوز ساعاتی از انتخاب حبیب کاشانی به عنوان عضو جیدد هیات مدیره باشگاه پرسپولیس نگذشته بود. هنوز هیچ یک از منابع رسمی این خبر را اعلام نکردند اما جلسه اضطراری اعضای هیات مدیره باشگاه پرسپولیس دقایقی پیش با انتخاب کاشانی به عنوان مدیرعامل جدید به پایان رسید

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : حبيب كاشاني اظهار داشت: بنابر پيشنهاد و تكليفي كه بر من شد تصميم گرفتم به خاطر مردم و هواداران براي خدمت به پرسپوليس بازگردم و فعلا نيز فقط عضو هيات مديره هستم.
    وي افزود: مردم هميشه به گردن ما حق دارند و ما بايد در نقش خدمتگزار آنها ظاهر شويم. اميدوارم بتوانيم همراه با دوستان براي پرسپوليس مفيد وموثر باشيم.
    كاشاني خاطرنشان كرد: خوشحال هستم دوباره به تيمي كه به آن علاقه قلبي دارم برگشته‌ام. اميدوارم بتوانم در كنار دوستان موفقيت‌هاي پرسپوليس را براي هواداران به ارمغان بياوريم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هوادارات پرسپولیس : شيث رضايي در گفت و گویی،‌ درباره شايعه اختلاف با حميد استيلي تصريح كرد: نمي‌دانم چرا بعضي‌ها دوست دارند براي من حاشيه سازي كنند. من 5 سال شاگرد حميد استيلي بودم و از روز اولي كه به پرسپوليس آمدم از او شناخت كافي داشتم. همين مورد باعث شد تا من و استيلي ارتباط عاطفي خاصي با يكديگر داشته باشيم. در مشكلات او هميشه سنگ صبور من بود.
    وي ادامه داد: فقط من نبودم كه با استيلي رابطه خوبي داشتم بلكه خيلي از بازيكنان پرسپوليس با او رفيق بودند.
    استيلي شعار خدمت به مردم و خوشحالي هواداران پرسپوليس را در ميان بازيكنان فرياد مي‌زد و مي‌گفت: پيراهن پرسپوليس را فردي مي‌پوشد كه ارادت قلبي به آن داشته باشد و به خاطر مردم 90 دقيقه در زمين بجنگد. حالا من چرا بايد با حميد استيلي مشكل داشته باشم؟

استيلي يكي از بهترين مربيان من بوده و همواره براي او احترام خاصي قائل هستم.
    رضايي يادآور شد: با توجه به بازي هاي سختي كه با صبا در سه جام داشتيم بيشتر استراحت مي‌كنم اما من هيچوقت تمرينات انفرادي را فراموش نمي‌كنم. مي‌خواهم از روز اول با آمادگي در تمرينات حاضر شوم.
    اين مدافع گفت: هيچ وقت براي پول در پرسپوليس بازي نكرده‌ام. بارها گفته‌ام كه اين تيم را به خاطر بزرگي اش دوست دارم. به همين دليل نيازي نيست كه اعلام كنم با چه مبلغي به پرسپوليس آمده‌ام. من باعقيده و افكار جديدي مي‌خواهم به پرسپوليس كمك كنم و در مرحله اول نيز بدون توجه به اتفاقاتي كه قرار است در باشگاه بيفتد منتظر ثبت كردن با پرسپوليس هستم. اميدوارم هر اتفاقي مي‌افتد به نفع تيم باشد.
    رضايي اظهار داشت: مي خواهم در پرسپوليس شيث رضايي متفاوتي باشم تا هواداران از حضور من در اين تيم پس لذت ببرند. به همين دليل سعي كردم ساكت باشم و بيشتر به فكر برنامه ريزي منظم براي فصل آينده خودم باشم چون مي‌دانم پرسپوليس در فصل جاري بايد متفاوت‌تر از گذشته ظاهر شود و دوباره براي آسيا خود را آماده كند تا سهميه لازم را كسب كند به همين دليل بيشتر دوست دارم به جاي مصاحبه سكوت كنم.
    وي تاكيد كرد: هميشه حرف خودم را با عملكردم ثابت كردم و الان هم مي‌گويم كه هر كسي اگر سرمربي تيم ملي باشد من با لباس پرسپوليس به تيم ملي باز خواهم گشت

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال لیدرهای باشگاه پرسپولیس را تا اطلاع ثانوی از حضور در ورزشگاهها محروم کرد.
    این تصمیم به دنبال بروز برخی ناهنجاری ها در دیدار تیم های فوتبال پرسپولیس و بنیادکار ازبکستان در مرحله حذفی لیگ قهرمانان آسیا اتخاذ شده است.
    در این دیدار که روز 6 خرداد در ورزشگاه آزادی تهران برگزار شد، هواداران پرسپولیس مرتکب تخلفاتی مبنی بر سردادن شعارهای ضد اخلاقی به مسئولین باشگاه و کادر تیم شدند.
    بر همین اساس تمامی لیدرهای تیم فوتبال پرسپولیس تا اطلاع ثانوی از ورود به تمامی استادیوم های ورزشی محروم و تیم فوتبال پرسپولیس نیز باید اولین دیدار خود را در یکی از استانهای مجاور برگزار کند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس: حسين هدايتي در گفت و گویی اظهار داشت: از علاقمندان مي‌خواهم براي تشويق تيم ملي ايران فردا به ورزشگاه آزادي بروند و تا دقيقه 90 اميدواري خود را براي صعود به جام جهاني حفظ كنند. همه چشم انتظار حضور هواداران هستيم تا تيم ملي را برابر امارات تنها نگذارند.
    وي افزود: من نيز به عنوان عضو كوچكي از جامعه بزرگ فوتبال به نمايندگي از باشگاه استيل آذين در ورزشگاه آزادي حضور پيدا خواهم كرد.
    هدايتي در خصوص مديرعاملي حبيب كاشاني در پرسپوليس گفت: براي كاشاني آرزوي موفقيت مي‌كنم و به او تبريك مي‌گويم. همچنين از زحمات عباس انصاري فرد نيز بايد تقدير و تشكر كنم.
    ديدار ايران و امارات ساعت 19 فردا برگزار مي شود.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : محمد علي‌آبادي پس از جلسه‌اي كه صبح امروز به مدت 2 ساعت با حبيب كاشاني برگزار كرد و منجر به حضور وي در هيات مديره پرسپوليس شد با عباس انصاري‌فرد مديرعامل باشگاه پرسپوليس ديدار كرد. روبرو شدن كاشاني و انصاري‌فرد در دفتر علي‌آبادي نكته جالب اتفاقات امروز بود.

* حبيب كاشاني ظهر امروز در شوراي شهر ديداري يك ساعته با حميد استيلي داشت و با او به گفت و گو پرداخت. از استيلي به عنوان گزينه اصلي سرمربيگري پرسپوليس نام برده مي شود.

* گفته مي شود سعيدلو پنجشنبه رسما به عنوان رئيس مجمع باشگاه پرسپوليس معرفي مي شود

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : حسین منتظر موعود در گفتگویی گفت: برای هدایت پرسپولیس با سه گزینه صحبت شده است ولی هفته آینده تكلیف نهایی سرمربی پرسپولیس مشخص می شود.
    قائم مقام باشگاه پرسپولیس تهران افزود : با برند شوستر سرمربی آلمانی سابق باشگاه رئال مادرید برای هدایت پرسپولیس صبحت شده است و دعوت از این مربیان هفته آینده صورت خواهد گرفت .
    منتظر موعود گفت : بنا بر خواست كمیته انضباطی قراردادهای پرسپولیس در هیئت فوتبال استان تهران به ثبت نمی رسد و این موضوع به علت بدهی پرسپولیس صورت گرفته است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : هافبك چپ پاي پرسپوليس از ناحيه تغييرات احتمالي احساس خطر نمي كند و مدعي است در صورت انتخاب استيلي به عنوان سرمربي براي او مشكلي پيش نمي آيد.
    محمد منصوري كه در اين فصل كمتر فرصت بازي پيدا كرد در رابطه با شرايط خود براي حضور مجدد در اين تيم به خبرگزاري فوتبال ايران مي‌گويد: «من يك فصل ديگر با پرسپوليس قرارداد دارم. از سوي ديگر در آخرين صحبتي كه با مديرعامل باشگاه داشتم بايد بگويم كه به من اطمينان دادند براي سال بعد هم در ليست مازاد پرسپوليس نيستم.»
    وي در خاتمه در رابطه با احتمال حضور استيلي در پرسپوليس خاطرنشان ساخت: «من با نظر استيلي به پرسپوليس آمدم، حتي زماني كه ايشان از پرسپوليس جدا شدند به من گفتند در پرسپوليس بمان چون اعتقاد داشت در اين تيم پيشرفت مي‌كنم.»

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : حمید استیلی مربی و کاپیتان سابق تیم پرسپولیس هفته آینده با تیم جدید مدیریتی این باشگاه برای پذیرفتن سکان هدایت این تیم مذاکره می کند.
    حبیب کاشانی عضو جدید هیات مدیره این باشگاه که قرار است تا پایان هفته به عنوان مدیرعامل جدید این باشگاه معرفی شود هفته آینده با حمید استیلی برای پذیرفتن پست سرمربی گری این باشگاه مذاکره خواهد کرد. منابع نزدیک به کاشانی اعلام کرده اند که استیلی شنبه یا یکشنبه هفته آینده با حضور در دفتر باشگاه پرسپولیس با کاشانی به صورت جدی مذاکره خواهد کرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •