در صورتی که این آپدیت رو اعمال کنید ظاهرا نمی تونید بازی های جدید مانند fable 3 رو انجام بدید ، یه شیش هفت جایی این خبر رو خوندم ... چه حالی می ده -- نشه بعد کینکت کلا تو ایران تعطیل می شه : دی
در صورتی که این آپدیت رو اعمال کنید ظاهرا نمی تونید بازی های جدید مانند fable 3 رو انجام بدید ، یه شیش هفت جایی این خبر رو خوندم ... چه حالی می ده -- نشه بعد کینکت کلا تو ایران تعطیل می شه : دی
سلام آپدیت اومده دیگه درسته
لینکشو لطف می کنین؟؟؟؟؟؟
مشکلی نداره؟؟؟؟
فلگ یعنی چی؟؟؟؟
شنیدم این آپ جدید برای آفلاینی ها مشکل داره؟ راسته به نظرتون حل میشه؟؟؟؟؟؟
فعلا که گویا مشکل داره!!! بهتره دست نگه دارید تا نتیجه ی نهایی مشخص بشه.
فکر کنم نون ما لایو باز ها بتون شد.![]()
سلام به بروبکس
اومدم با یک خبر خوش در حد تیم ملی
همین الان دستگاه رو از خود لایو آپدیت کردم.بن نشدم.اجرای بازی ها هم مشکل نداره به جز بازی fable 3 که اون هم تموم کرده بودم(توسط دوستم هم چک شده و نتیجه مشابه داشته).
ولی امروز 1000000 اکانت لایو بن شدن.به هر حال دوستانی که LT داشتن توصیه می کنم دانلود کنن و بشینن blackops آنلاین بازی کنن.
فقط یک مشکل داره اونهم اینکه محیطش یکم زاقارته.
لایو باز ها اکانتاشونو بدن اد کنم.![]()
Last edited by Alex merccer; 01-11-2010 at 20:10.
بسیار کار پسندیده ایی انجام داده ایی
به Black List دستگاه های کپی خور شده خوش آمدی (به زودی زبون شیطون لال خبر بن شدنت رو از اخبار خواهیم شنید)![]()
فکر کنم play dvd میزنه بازی جدیدارو اره؟
کسی اپدیت کرده؟
دوستان،Fable3 در همه 360 هایی که آپدیت شدن مشکل نداره،بسته به lt تون هست،خیلی از دوستان من در live داشتن بازی میکردن fable3 و آپدیت هم بودن، در ضمن دوست Alex merccer هم بنده هستم(چه افتخاری: د ی) ،منم بن نشدم،در صورتی که خیلیا همون موقع که آپدیت کردن بن شدن،اما ممکنه تا هفته دیگه من هم بن شم،البته من یه شانس عجیبی دارم در این رابطه و با کمک نیروی راز و ائمه اطهار( lol ) از بن شدن من جلوگیری میشه: د ی. اما بن هم بشم موردی نیست،یکی دیگه میگیرم و بازیها رو هم اوریجینال میگیرم از این به بعد...ایشاالله فردا هم blackops رو میزارم و به زودی تموم میشه single که بریم 9 نوامبر سراغ multi،اگر هم قراره در بلک لیست باشم،رفتم دیگه،چون mw2 که روزی 2-3 ساعت بازی میکنم،stealth نیست....
توسط مدیرا پاک بشه
Last edited by Alex merccer; 02-11-2010 at 13:30.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)