دوست عزیز بنده خودم مهندسی مخابرات میخونم وا اینا رو میدونم که سیم کارت میتونه کانکت بشه یا نه یا ایرانسل قفل کرده سریال سیم کارت های قدیمی رو روی شبکه 3G ممنون بابت توضیحات
و در مورد فعال بودن سیم کارت هم به شما توصیه میکنم یه کم فراتر از کشور بسیار پیشرفته ایران زمین یک سر به همین عراق و افغانستان بزنید ببینید سیم کارت ها از توی فروشگاه فعال هستند یا نه (نیازی نیست به اروپا برید همین کشورهای اطراف کافیه)
تنها دلیلی که سیم کارت ها فعال نیست فقط و فقط کنترل افراد در مواقع لزوم هست اونم نه به دلایل جنایی بلکه به دلایل دیگه
من خودم امارات که رفتم مدارک شناسایی رو دادم ولی سیم کارت همون جا فعال بود و جالب این جاست که آلمان که رفته بودم یه سیم کارت اعتباری اونجا خریدم طرف فقط اسمم رو پرسید نه مدرک شناسایی نه هیچی سیم کارت رو هم همون جا استفاده کردم!!!!!
دلایل به اندازه کافی هست از تجربیات خودم و سایر کاربران همین تاپیک و دوستان دیگه من حتی اگر بخواید ایرانسل رو اینترانت هم حساب کنید بسیار بسیار وضعش بهتر از های وب و آسیاتک و .... با سرعت اسمی 8 و 10 مگ و سرعت 200 300 کیلوبایت و پکت لاست حداقل 30% هست
این بحث شما هم مثل اینه که من بخوام به شما ثابت کنم الان روزه
بله ممکنه برای شما خوب نبوده باشه تو منطقه شما ولی برای من حداقل تا الان خوب بوده به جز 2 3 هفته اخیر که الان دوباره داره بهتر میشه