تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1957 از 3347 اولاول ... 957145718571907194719531954195519561957195819591960196119672007205724572957 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,561 به 19,570 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

در اینکه کیفیت خدمات اپراتورها در سطحی مطلوبی نیست(البته فعلا که هیچ چیزی در سطح مطلوب نیست) که شکی نیست اما دیگه سعی کنیم ایرادهای عجیب و غریب و بنی اسرائیلی هم نگیریم!
    مگه ایرانسل روی سیم کارت های قدیمی قفلی چیزی گذاشته که نتونن به 4G کانکت شن؟!اون سیمکارت ها اصلا توانایی و تکنولوژی اتصال به 4G رو ندارن و ذاتا سیمکارت هاب مبتنی بر نسل دو بودن که با یه پله ارتقا به نسل سه هم کانکت شدن اما دیگه کشش 4G رو ندارن و باید تعویض بشن وقضیه چاپیدن و اینا مطرح نیست.
    مگه میشه سیمکارت از اول فعال باشه؟ باید یه شخص حقیقی وجود داشته باشه که مدارکشو ارائه کنه و سیمکارتو به نام اون فعال کنن. مثل اینه که بگیم چرا موقع خرید ماشین صفر، ماشینا پلاک کرده نیستن!
    اما کبفیت سیمکارتها رو قبول دارم واقعا پابینه و باید از مواد مرغوب تری استفاده بشه
    منم هیچکدوم از این اپراتورها و خدماتشونو قبول ندارم(پست هامو ببینید متوجه میشید مثلا همین پست آخرم تو تاپیک همراه اول) اما یه سری چیزها هم دیگه واقعا تقصیر اینا نیست و روال کاره.
    دوست عزیز بنده خودم مهندسی مخابرات میخونم وا اینا رو میدونم که سیم کارت میتونه کانکت بشه یا نه یا ایرانسل قفل کرده سریال سیم کارت های قدیمی رو روی شبکه 3G ممنون بابت توضیحات
    و در مورد فعال بودن سیم کارت هم به شما توصیه میکنم یه کم فراتر از کشور بسیار پیشرفته ایران زمین یک سر به همین عراق و افغانستان بزنید ببینید سیم کارت ها از توی فروشگاه فعال هستند یا نه (نیازی نیست به اروپا برید همین کشورهای اطراف کافیه)
    تنها دلیلی که سیم کارت ها فعال نیست فقط و فقط کنترل افراد در مواقع لزوم هست اونم نه به دلایل جنایی بلکه به دلایل دیگه
    من خودم امارات که رفتم مدارک شناسایی رو دادم ولی سیم کارت همون جا فعال بود و جالب این جاست که آلمان که رفته بودم یه سیم کارت اعتباری اونجا خریدم طرف فقط اسمم رو پرسید نه مدرک شناسایی نه هیچی سیم کارت رو هم همون جا استفاده کردم!!!!!
    کی گفته بهترین اینترنت ایرانسل هست؟ یک دلیل منطقی بیارید؟

Sent from my LT25i
    دلایل به اندازه کافی هست از تجربیات خودم و سایر کاربران همین تاپیک و دوستان دیگه من حتی اگر بخواید ایرانسل رو اینترانت هم حساب کنید بسیار بسیار وضعش بهتر از های وب و آسیاتک و .... با سرعت اسمی 8 و 10 مگ و سرعت 200 300 کیلوبایت و پکت لاست حداقل 30% هست
    این بحث شما هم مثل اینه که من بخوام به شما ثابت کنم الان روزه
    بله ممکنه برای شما خوب نبوده باشه تو منطقه شما ولی برای من حداقل تا الان خوب بوده به جز 2 3 هفته اخیر که الان دوباره داره بهتر میشه

2. این کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

دوست عزیز بنده خودم مهندسی مخابرات میخونم وا اینا رو میدونم که سیم کارت میتونه کانکت بشه یا نه یا ایرانسل قفل کرده سریال سیم کارت های قدیمی رو روی شبکه 3G ممنون بابت توضیحات
    و در مورد فعال بودن سیم کارت هم به شما توصیه میکنم یه کم فراتر از کشور بسیار پیشرفته ایران زمین یک سر به همین عراق و افغانستان بزنید ببینید سیم کارت ها از توی فروشگاه فعال هستند یا نه (نیازی نیست به اروپا برید همین کشورهای اطراف کافیه)
    تنها دلیلی که سیم کارت ها فعال نیست فقط و فقط کنترل افراد در مواقع لزوم هست اونم نه به دلایل جنایی بلکه به دلایل دیگه
    من خودم امارات که رفتم مدارک شناسایی رو دادم ولی سیم کارت همون جا فعال بود و جالب این جاست که آلمان که رفته بودم یه سیم کارت اعتباری اونجا خریدم طرف فقط اسمم رو پرسید نه مدرک شناسایی نه هیچی سیم کارت رو هم همون جا استفاده کردم!!!!!

دلایل به اندازه کافی هست از تجربیات خودم و سایر کاربران همین تاپیک و دوستان دیگه من حتی اگر بخواید ایرانسل رو اینترانت هم حساب کنید بسیار بسیار وضعش بهتر از های وب و آسیاتک و .... با سرعت اسمی 8 و 10 مگ و سرعت 200 300 کیلوبایت و پکت لاست حداقل 30% هست
    بله ممکنه برای شما خوب نبوده باشه تو منطقه شما ولی برای من حداقل تا الان خوب بوده به جز 2 3 هفته اخیر که الان دوباره داره بهتر میشه
    بله
    حداقل انتظار میره فعال سازی سیم کارت 10 دقیقه باشه مثلا

4. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بله
    حداقل انتظار میره فعال سازی سیم کارت 10 دقیقه باشه مثلا
    اینم برای این که دوستان نگن من دارم طرفداری ایرانسل رو میکنم وضعیت بسیار افتضاح 4G ایرانسل همین الان

اینم وضعیت وایمکسش که الته نرمال هست ولی وضعیت 4G افتضاح

6. این کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال naser.051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حرف شما درست.ولی مثلا وقتی از مشهد شروع کردن به تجهیز چرا اینجوریه؟ الان 9 ماهه دارن پیگیری میکنن 6 ماه قبل هم کارشناس زنگ زد گفت پوشش تکمیله در مشهد این یعنی من نباید مشکل داشته باشم؟ چرا هرپط داره بدتر میشه؟ تازه کارشناسی که زنگ میزنه همچین حق به جانب رفتار میکنه انگار طلب باباشو داره ؟؟؟؟ پس اینا مردم رو ........ گیر اوردن سرعت 28 کیلوبایت خجالت آور نیست؟ من احتمال میدم که شما با ایرانسل یک صنم داری اگر نداشتی دفاع نمیکردی؟

Sent from my LT25i

8. این کاربر از naser.051 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

حرف شما درست.ولی مثلا وقتی از مشهد شروع کردن به تجهیز چرا اینجوریه؟ الان 9 ماهه دارن پیگیری میکنن 6 ماه قبل هم کارشناس زنگ زد گفت پوشش تکمیله در مشهد این یعنی من نباید مشکل داشته باشم؟ چرا هرپط داره بدتر میشه؟ تازه کارشناسی که زنگ میزنه همچین حق به جانب رفتار میکنه انگار طلب باباشو داره ؟؟؟؟ پس اینا مردم رو ........ گیر اوردن سرعت 28 کیلوبایت خجالت آور نیست؟ من احتمال میدم که شما با ایرانسل یک صنم داری اگر نداشتی دفاع نمیکردی؟

Sent from my LT25i
    1-چندباری که من تماس گرفتم کسی از من طلب نداشت
    2-بله من ماهی 1 میلیون دلار از طرف ایرانسل به حسابم میاد اینترنت سیم کارتم سرعتش 1 گیگابایت بر ثانیه هست با حجم دانلود نامحدود واسه این که واسه ایرانسل تبلیغ کنم و مشتری جور کنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

الان ایرانسل در خیلی جاها 4g نداره یا بعضی جاها همون 3gهم نداره .
    دوست عزیز در این مورد که شما داری گله میکنی از پوشش 3g/4g ، آخه مگه یه شبه کل ایران رو میتونه تجهیز کنه ؟!
    ایرانسل الان حدود 1.5 سال هست مجوز راه اندازی 3g/4g رو گرفته
    همراه اول با اون عظمت و درامد و پشتوانه مخابرات تاحالا تونسته نصف ایرانسل شهر هارو تجهیز کنه
    حتی اعتقادی به 4G هم نداره
    رایتل که 3 ساله مجوز داره هنوز تعداد شهر های تحت پوشش کمتری داره تا ایرانسل
    دیگه نمیتونه که کلا ایران رو یدفعه تجهیز کنه! زمان میبره و اگر ایرانسل نبود من بعید میدوم حتی همراه اول و رایتل به فکر راه اندازی 4G می افتادن

درسته کیفیت یکنواختی نداره ولی خیلی وقت ها سرعتی رو ارائه داده که حتی خیلی از مردم ایران به چشم هم ندیدن !
    و توی زمان های مختلف بسته هایی ارائه کرده که هر گیگ شاید 200 تومن هم کمتر بوده
    درسته بسته هارو برمیداره و کم اذییت نکرده کاربر هارو، ولی در مقایسه با 2 اپراتور دیگه و حتی گاها شرکت های ADSL بهتر کار کرده

11. 3 کاربر از shirazdownload بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

همین رایتل چند سال انحصار داشت با فرکانس 900 هیچ کاری نکرد
    ایرانسل با فرکانس بالا پوشش بهتری نسبت به رایتل داره ظاهرا
    شما تاپیک همراه اول و رایتل رو ببینید
    اصلا آپدیت نمیشه
    ولی ایرانسل مرتب داره آپدیت میشه
    همین رایتل تا 2 سال پیش سرعتش رفته بود به پایه و حرفه ای تقسیم کرده بود
    بیشترین فعالیت رو تو شبکه های اجتماعی همین ایرانسل داره
    پشتیبانی چت و ایمیل داره
    نقاط ضعفی هم قطعا داره
    من خیلی دوست دارم همراه اول و رایتل از ایرانسل بهتر بشن
    به نفع منه
    میرم استفاده می کنم
    واقعا رایتل و همراه اول هیچ ایده ای ندارن
    در مورد پوشش هم بگم
    من آدم فنی نیستم ولی به نظرم هر شرکتی بخواد پوشش بده هم محدودیت فنی داره و هم محدودیت مالی
    ماشین ایرانی رو با ماشین ایرانی مقایسه می کنن
    کسی سمند رو با سوناتا مقایسه نمی کنه
    و کسی هم سوناتا رو با پورشه مقایسه نمی کنه
    ولی میشه سمند رو 405 مقایسه کرد یا دنا رو با سورن
    چون در رده هم هستن

13. 4 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

اون کد کنترل مصرف آزاد رو میشه بنویسید؟

خیر بسته هاتون هم که نوشتید اشتباهه من تو برنامه ایرانسل من که چک کردم نامحدود فقط روزانه داره نه هفتگی و اونم 30 دقیقه ای هست که تو روز اگر بخواید دانلود کنید و شب هم 2 تا 8 صبح (1ساغته 900 تومن 2 ساعته 1500 و 3 ساعته 2000 تومن)
    مرسی داداش

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوست عزیز در این مورد که شما داری گله میکنی از پوشش 3g/4g ، آخه مگه یه شبه کل ایران رو میتونه تجهیز کنه ؟!
    ایرانسل الان حدود 1.5 سال هست مجوز راه اندازی 3g/4g رو گرفته
    همراه اول با اون عظمت و درامد و پشتوانه مخابرات تاحالا تونسته نصف ایرانسل شهر هارو تجهیز کنه
    حتی اعتقادی به 4G هم نداره
    رایتل که 3 ساله مجوز داره هنوز تعداد شهر های تحت پوشش کمتری داره تا ایرانسل
    دیگه نمیتونه که کلا ایران رو یدفعه تجهیز کنه! زمان میبره و اگر ایرانسل نبود من بعید میدوم حتی همراه اول و رایتل به فکر راه اندازی 4G می افتادن

درسته کیفیت یکنواختی نداره ولی خیلی وقت ها سرعتی رو ارائه داده که حتی خیلی از مردم ایران به چشم هم ندیدن !
    و توی زمان های مختلف بسته هایی ارائه کرده که هر گیگ شاید 200 تومن هم کمتر بوده
    درسته بسته هارو برمیداره و کم اذییت نکرده کاربر هارو، ولی در مقایسه با 2 اپراتور دیگه و حتی گاها شرکت های ADSL بهتر کار کرده
    این مبین نت دهن ما را سرویس کرده بود .گیگی 13 هزار تومان اونم سرعت 300 کیلو بایت. پینگ اشغال. تازه گیگم میدزدید

ولی الان بخاطر ایرانسل مودم مبین نت تو سطل اشغاله

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها SAeedBaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    خاک جنوب

پيش فرض

از طرفی تیم های بخش شبکه ایرانسل سخت مشغول ارتقا سایت ها به نسل 3 و 4 هستند و هر هفته حداقل 5 سایت را وارد شبکه اصلی میکنند که این خود در بعضی مواقع باعث اختلال سایت های دیگر میشود.

از طرفی بیشتر سایت های موبایل کشور بوسیله لینک های ماکرویو تغذیه میشوند که این خود بیشتر مواقع اختلال و محدودیت هایی را ایجاد می کند.

از طرفی شرکت زیر ساخت و شرکت های وابسته در حال کار بر روی پروژه های خود هستند که در بیشتر مواقع اختلالاتی را بر روی شبکه اصلی کشور وارد میکند که بغیر از خودشان کسی دیگر توان رفع انها را ندارد.

از طرفی نبود اینترنت پرسرعت و ارزان بیشتر مشترکین را ترغیب میکند که به طرف اینترنت اپراتورهای تلفن همراه امده و این شبکه را پر ترافیک کنند که نتیجه اش جز کاهش سرعت و اختلال نیست.

از طرفی نبود رقیب جدی برای ایرانسل ، دست انها را برای کارهای دلبخواهی باز گذاشته به طوری که هر طور میخواهند قیمت و محدودیت برای بسته ها ایجاد کرده و مشترکین را بازیچه میکند.

از طرفی نبود یک رگولاتوری مستقل و قاطع باعث شده .......

از طرفی دخالت بچه های بالا در فعالیت ارتباطی کشور .......

از طرفی .....
    .
    .
    .
    .
    کمی تفکر

پ.ن: بچه های چیز ببینم چقدر چیز به اون چیزتون میدین که تو چیز گفت: جلوی افزایش پهنای باند باید گرفته بشه..

17. 4 کاربر از SAeedBaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •