الان یه برگه بابام گرفته از اونجا، که همون برگه مربوط به کسر خدمته. مهر و امضا و تاریخ هم داره. ولی خب نهایی نیست اونا باید تکمیلش کنناگر کسری ثبت شده باشه نباید مشکلی باشه اصولا ...
1 اسفندشما تاریخ اعزامتون کیه؟!این مهمه
الان یه برگه بابام گرفته از اونجا، که همون برگه مربوط به کسر خدمته. مهر و امضا و تاریخ هم داره. ولی خب نهایی نیست اونا باید تکمیلش کنناگر کسری ثبت شده باشه نباید مشکلی باشه اصولا ...
1 اسفندشما تاریخ اعزامتون کیه؟!این مهمه
دوست عزیز عجب خیالات خوشی داری
تو رویا زندگی میکنی یا ایران ؟؟؟
یعنی کسی که سربازی رفته میره سر کار دولتی ؟؟؟
واسه همین 2 میلیون بیکار داریم ؟؟ (( لابد سربازی نرفتن))
چی میگی برادر من ؟؟
کار دولتی کیلو چنده ؟؟؟
الان کار کجا هست تا بخواد دولتی باشه !!!
یه شرکت هم میخواد نیرو بگیره با هزار تا کلک یه نیروی پیمانکار میگیره که اگه فردا خواست بندازتش بیرون
ملت سربازی که رفتن هیچ بعدش هزارتا حمالی هم کردن (( بی ادبی به کسی نمیکنم )) ولی بازم بیکارن
از زیر دیپلم بگیر تا کارشناسی ارشد
سربازی شده یه گزینه واسه اینکه ملت برن اونجا و بعدش به عنوان یه نیروی مفت ازش استفاده کنن
آبدارچی - نظافت چی - نگهبان - و .........
با این همه سرباز دولت دیگه نیاز به پرسنل نداره
راحت یه سربازی میره همونجا کار میکنه با حقوق ماهیانه 50 تومان !!!!!!!
یه ذره از خواب بیدار بشیم بهتره
کار دولتی ؟!!!!!!!! و امنیت شغلی ؟؟ (( تو ایران شبیه یه جوک هست ))
Last edited by wooooow; 12-01-2014 at 23:26.
الویت سال اعزامه
یعنی شما چون اسفند 92 تاریخ اعزامتونه قوانین سال 92 براتون لحاظ میشه،شما سال 93 هم برای داشتن کسری و مابقی کاراتون اقدام کنید برابر سال 92 محاسبه و اعمال میشه
بله کار دولتی دوست من
من شرایط و خواص کار خودم رو گفتم طبق سوال شما هرکسی باید طبق هدفی که از خدمت کردن داره جواب بده
بنده کارشناس اتاق عمل هستم و برای کار بیمارستانی مشکلی ندارم،تمام مشکل من کارت پایان خدمتمه و تنها دلیلی که الآن استخدام نشدم کارتمه
البته الآن به صورت ساعتی در بیمارستان هم مشغول کار هستم من و هم خدمتیام که در بهداری خدمت میکنیم هممون کار میکنیم،من کاری به بقیه و اجتماع ندارم وضعیت و هدف هر کسی رو برای خدمت پرسیدی منم میگم که برای کار دولتی و امنیت شغلی دارم سربازی رو میگذرونم و از سربازی چیزی جز این رو هم منظورم نبوده
رفقا میخواستم بدونم عمل رو کیسه صفرا به دلیل سنگ داشتن و اینکه صفرا رو برداشتن معافیت داعم از سربازی داره؟؟؟![]()
بند 37: مشمولان مبتلا به بيماريهاي شكم و دستگاه گوارش و رشته جراحي عمومي با توجه به نوع بيماري كه به آن مبتلاء مي باشند از معافيتهاي مندرج در هر بند به شرح زير استفاده خواهندنمود.
بند 1- اعمال جراحي روي كبد، كيسه صفرا، مجاري صفراوي . پانكراس معاف دائم.
به نظر من شما خیلی راحت دوام میاری چون تنها مشکلت همینه و به نظر من خیلی راحت و با گذشت زمان مشکلت حل میشه ولی خیلی ها هستن که به قول خودشون دلایل محکم تری برای خدمت نرفتن دارن ، مشکل شما که چیزی نیس.
همون طور که دوستان گفتن به خودت برمیگرده ولی به نظر من اول درس بعد خدمت هر چند خودم برعکس عمل کردم. من خودم با دیپلم رفتم خدمت قشنگ پوست انداختم ، این درحالی بود که همونجا طرف فوقش دیپلم داشت پادشاهی میکرد برا خودش.
یه چیز دیگه ، مطمئنی تو بزرگسالان محصل حساب میشی ؟
هر چی سن پایین تر باشه خود شخص آمادگی بیشتری داره چون کسی میره درس میخونه بعدش میاد خدمت به خصوص مدرک هر چی بالاتر باشه از لحاظ روانی بیشتر بهش فشار میاد
ولی بحث دیگه هم هست اینه سربازی برا دیپلم به پایین واقعا سخت تره اینکه میگن بین سرباز و افسر فرق نداره اینجوری نیست ( شاید جاهایی باشه که فرق کم تر باشه) ولی حتما فرق دارن همین جاییکه ما هستیم افسرا همه روزبرگ اداری میشن ولی سرباز جدید که میاد میره ۲۴-۲۴ پست میده حداقل ۶ ماه کدوم بهتره ؟
فرستاده شده از ME173Xِ من با Tapatalk
اقا اینا رو میدونم میخوام بدونم کسی تجربه داشته![]()
خداوکیلی برید خدمت کنید و انقد دنبال معافی و پیچوندن نباشید.![]()
هم اکنون 25 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 25 مهمان)