منم از صبح قطعم،یعنی انگار دکلا خاموشن هیچ فرکانسی یافت نمیشه
منم از صبح قطعم،یعنی انگار دکلا خاموشن هیچ فرکانسی یافت نمیشه
همون بهتر بابا بزار قطع شه جمع کنن بره
اینترنتی که باید با هزار تا ترفند رو به قبله دست به دعا بشی تا وصل بشه همون بهتر وصل نشه
برای من هم حدود 20 دقیقه قطع بود ... تازه وصل شد.
من امیدوارم هر چه زودتر اینا ورشکست بشن که راحت شم دیگه.... همین الانم راحت میتونم بزارمش کنار ولی بخاطر اون پول مودم (200 تومن) میسوزم..
منم تازه وصل شدم
منی که نامحدود دارم یه ثانیه قطع شدنش هم برام ضرره،بازم حجمیا زیاد ضرری نمیبینن
والا من که از چمعه سیگنال ندارم و هنوز خبری نشده . 10 روزی مونده بود تا اتمام ماهانه ام. طرح نامحدود رو هم که برداشتن. من ماهی 54 تومن میدادم به مبین نت و شبها هم که مخابرات گرفته بودم میشد بالای 70. حالا دیگه میرم نامحدود 2 مگ مخابرات میگیرم با همون 70 تومن. نصف کنه میشه همون سرعت دانلود 1 مگ . باز بهتره . بعد از 3 سال مشتری بودن با مبین نت این رفتار مبین نت توهین به شعور آدم هست.
سلام
دوستان یک سوالی دارم من مودم وایمکسم رو میخوام بفروشم الان خریدار میگه که به نام طرف بزنم یک سوالی دارم این به نام زدم باید از همون نماینده ای باشه که مودم رو خریدم یا با رفتن به هر نمایندگی ای میشه این کار رو کرد؟ ضمنا هزینه به نام زدن چند تومن هست ممنون میشم که پاسخ منو بدید
اولا اینکه اگه از فونت معمولی استفاده کنی هنوز هم چشم ما توانایی خوندن رو داره. برای سوال کردن نیاز به اینهمه بزرگ و بولد کردن فونت نیست
اگه به همون نمایندگی خرید بری کارت راحت تر و بی دردسرتر انجام میشه (دیگه مدارک مالک رو نمی خوان) ممکنه هزینه ای هم نگیرن. ولی نمایندگی های دیگه هم می تونن این کار رو واست انجام بدن. هزینه هم بسته به کرمشون
داره می تونن هیچی نگیرن یا...... تنها کاری که انجام میدن اسکن و ایمیل کردن مدارک برای مبین نت هست
Last edited by arash59b; 30-12-2013 at 19:10.
اگه مالک اولی نباشه چی؟
مودم رو میشه داد به کسی بره به نام خودش بزنه؟؟
سلام دوستان ...
یکی پاسخ بده بی زحمت !
من این اخیرا سرعتم خیلییییییییییی رفته پایین !
میتونه علتش دانلود شبانه ی زیادی توی 1 ماه باشه ؟
مثلا از حدود 200 و خورده ای شده 20-25 نهایتا خیلی زور بزنه 60 میشه !
(2 مگ اشتراک 4به1)
+ عوامل دیگه رو چک کردم همه اوکی بودن .
سپاس
![]()
دوستان من این سرویس ADSL ام جدیدا خیلی اذیتم میکنه همش نویز داره وقطعی های مدوام مرکز هم پاسخگو نیستن به نظرتون بیام سمت وایمکس با یه مودم بیرونی قوی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)