جناب پشتیبان Sat_Sat میشه قضیه این سرویس های آشنای اول رو برامون توضیح بدی
چرا سرویس های یک ماه نداره؟
بعد این 2 ماه 8 گیگ رایگان داستانش چیه؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
جناب پشتیبان Sat_Sat میشه قضیه این سرویس های آشنای اول رو برامون توضیح بدی
چرا سرویس های یک ماه نداره؟
بعد این 2 ماه 8 گیگ رایگان داستانش چیه؟
کسی های وب داره؟ چطوره ارزش اشتراک داره؟
کسی که از ضحی کیش به آشنای اول منتقل شده از طرح های آشنای اول استفاده کرده تا حالا سرعتش خوبه؟ اگه خوبه بگه ما هم بگیریم همونو
یه سوال دیگه اونایی که حجمشون تموم شده میتونن طرح اینترنتشونو تغییر بدن یا باید صبر کنن تا طرحشون تموم بشه تاریخش
واسه منم دقيقا اينجوريه
فکر کنم یه شماره داریم مثل 2020 که پشتیبان داره
زنگ بزن
آقا این چه وضعشه؟ ما شبانه دانلود میکنیم حجم مصرف میشه،هروقت هم زنگ میزنیم میگن حسابتون رو شارژ میکنیم،اما خبری نمیشه،حجم دانلود هم داره تموم میشه،بعدش هم که دیگه باید پاشیم بریم مخابرات!!!!!!!
کسی نیست جوابگو باشه؟
از ضحی کیش منتقل شدم
Last edited by arash_4249; 29-04-2014 at 21:16.
من امروز رفتم شکایت کردم.شما هم برید شکایت کنید اینا فکر کردن ... باغه!یکی دیگه هم گفتم شکایت کنه من با این ضحی کیش و این دزدا کار دارم!
سلام
منم مثل شما افت سرعت شدید دارم قطع و وصل هم زیاد می شه
علاوه بر این من یه بار زنگ زدم ساعات رایگان رو پرسیدم (چون الان دیگه با سرعت دانلود نمی شه فهمید ساعت رایگانه یا نه قبلا غیر رایگان تا 130 هم می رفت رایگان حدود 30 الان کلان خودش رو بکشه 30-40)
گفتن ساعت رایگان 1 تا 7 ولی ضحی گفته بود 2 تا 7 منم اعتماد نکردم تنضیمات دانلود منجر رو تغییر ندادم گذاشتم رو همون 2 تا 7 بمونه
ولی امروز رفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گزارش کارکرد گرفتم همه ی ساعات رایگان هم برام محاسبه شده و حساب کردم نزدیک 4 گیگ از حجمم اضافه کم شده!!!
حالا جالبش اینه که بین همینا یه روزایی هست که تو همون ساعاتی روزای دیگه حجم رو محاسبه کرده تو اون روزا زده حجم رایگان (یه روز 2-7 رایگان حساب کرده یه هفته هم غیر رایگان !!!!)
به نظرتون چکار کنم؟
شما زنگ می زنی چه شماره ای رو می گیری؟
اون موقع ضحی بود به من این شماره رو داده بودن 7736000
ایندفعه زنگ زدم بگم افت سرعت داره خانمه ازم پرسید از ضحی گرفته بودید؟
مال این جدیده شماره ش چیه؟
حجمم رو بر می گردونن؟
من از پارس آنلاین اومدم اینجا، خدا وکیلی هم از پارس آنلاین خیلی بهتر بود البته بجز یه هفته ی اولش که خیلی ضعیف بود، الان که افتضاحه، امیدی هست درست شه یا بریم یه جا دیگه؟
سلام دوست عزیز من یه توضیح کلی بدم شاید دوستان بدونن که کلا باید چیکار کنن
ببنید شما وقتی تو ضحی کیش بودید مثلا اگه سرعت 128 داشتید تا 250 کیلو می تونستید دانلود کنید حداقل این چیزی هست که مشترکین ضحی کیش اعلام می کنن ولی چون مخابرات متاسفانه نمی تونه بیشتر از سرعت اسمی بده (حداقل خودشون که اینجوری می گن چون دارن نظارت می شن) برعکس شاتل و پارس و باقی که پهنای باند یوزر رو باز می زارن برای همین من به همه توصیه می کنم اگه سرعت بالا تر می خوان یه کارت دانشجویی جور کنید و سرع2ت مگ بگیرید این بهترین کار هست در حال حاضر
در مورد اینکه آیا سرعت شما بالاتر می ره یا نه (منظورم یوزر های ضحی کیش هستن) باور کنید من هر وقت کشیک هستم دارم با مسئولم در این مورد که اگه به همین شکل باشه یوزر ها همشون به مرور ریزش می کنن صحبت می کنم اون بنده خدا هم به گفته خودش نامه نگاری هاشو رو انجام داده ولی آیا به نتیجه برسه یا نه نمی دونم باور کنید بیشتر از این دیگه از دستم بر نمی یاید مطمعن باش هر زمان دیدم دارن کم کار میکنن صداقانه بهتون می گم که هر کی خواست جمع کنه چون خودم هم یوزر هستم مثل شما حالا و روز سرعت کم رو درک می کنم در هر حال اگه می تونید یه کارت دانشجویی جور کنید حالا فک و فامیلی چیزی برید اینتر نت 2 مگ بگیرید و تغییر تعرفه بدید
بازم خبری شد می یام اینجا بهتون خبر می دم عزیز
سرعت 10 مگ رو که خودم دارم سرعت دالنودش 1100 تا 1200 هست البته گاهی تا 1700 و 1400 هم می ره
منظورم از 7 گیگ منتقل شده رو متوجه نشدم یعنی روی ضحی کیش 7 گیگ حجم داشتی و اینجا نداری ؟
در مورد خرید حجم هم بهترین کار اینه که کلا 1 بار برید و مثلا یه لول سرویستون رو ارتقاء بدید با این کار اکانتتون از اون پل قبلی حذف می شه دوباره براتون ایجاد حساب می کنن و تمام مشکلاتون حل می شه ولی متاسفانه این 1 بار رو باید برید
مشکلی داشتی اطلاع بده هر چند نمی دونم چرا هنوز صندوق پستیم اینجا کار نمی کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)