تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1957 از 2376 اولاول ... 9571457185719071947195319541955195619571958195919601961196720072057 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,561 به 19,570 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

برای استقلالی ها کری نخوانید.

از هفته سی ام لیگ برتر ۲ تیم مدعی قهرمانی استقلال و ذوب آهن روز چهارشنبه به مصاف هم می روند. این بازی حساس باعث شده است که مسئولان ذوب آهن از نفرات بخواهند تا برگزاری این دیدار از هر گونه مصاحبه جنجالی و کری خوانی برای استقلالی ها صرف نظر کنند. کادرفنی از نفرات تیم خواسته تا در صورت امکان از انجام مصاحبه خودداری کنند تا در این شرایط حساس و سرنوشت ساز تیم به حاشیه کشیده نشود.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دستور قلعه نویی به اکبرپور؛ مصاحبه نکن.

امیر قلعه نویی سرمربی استقلال با هشدار به مهاجم تیمش از او خواست مصاحبه نکند. صحبت های سیاوش اکبرپور پس از بازی با پیکان و ادعای وی مبنی بر موانعی که در راه قهرمانی استقلال سد شده اند سبب شد تا قلعه نویی از او بخواهد به هیچ وجه به صحبت هایش ادامه ندهد. اکبرپور پیش از این گفته بود داورها مانع قهرمانی استقلال می شوند تا همین موضوع سبب شود قلعه نویی او را در آستانه بازی حساس با ذوب آهن دعوت به سکوت کند.

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

آذری: به تماشاگران استقلال توصیه می‌کنم به ورزشگاه نیایند.

.
    تو غلط میکنی توصیه میکنی... اینا همش حرفه. بازی با پیروزی هم همینو میگفتن. آخه خوشگل اون بند اساسنامه واسه ورزشگاههای پیشرفته و سیستم بلیط فروشی استادیوم های اروپاییه که هر کسی یه شماره صندلی خاصی داره و کلا همه چی با نظم و انضباطه نه واسه ورزشگاههای درپیت ایران که بلیطو میفروشن بعد درو باز میکنن ملت میریزن تو هر کی زودتر بره تو... تازه از کجا میخوای تشخیص بدی کی طرفدار استقلاله کی طرفدار ذوب آهن ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تو غلط میکنی توصیه میکنی... اینا همش حرفه. بازی با پیروزی هم همینو میگفتن. آخه خوشگل اون بند اساسنامه واسه ورزشگاههای پیشرفته و سیستم بلیط فروشی استادیوم های اروپاییه که هر کسی یه شماره صندلی خاصی داره و کلا همه چی با نظم و انضباطه نه واسه ورزشگاههای درپیت ایران که بلیطو میفروشن بعد درو باز میکنن ملت میریزن تو هر کی زودتر بره تو... تازه از کجا میخوای تشخیص بدی کی طرفدار استقلاله کی طرفدار ذوب آهن ؟

میشه تشخیص داد .چون هر کدوم از در جداگانه وارد میشن.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

در آستانه ديدار با ذوب آهن
    استقلالي‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ??‌ها در ضيافت شام انصاري شركت مي‌كنند

خبرگزاري فارس: اعضاي تيم فوتبال استقلال تهران امشب در ضيافت شام علي انصاري عضو هيات مديره اين باشگاه حضور پيدا مي‌كنند.

به گزارش خبرگزاري فارس، با توجه به حساسيت ليگ مسئولان استقلال درصدند با ايجاد اتحاد نزد بازيكنان تيمشان اين تيم را براي ديدار حساس روز چهارشنبه مقابل ذوب آهن آماده كنند.
    از همين راس ساعت 20 امشب در يكي از رستوران هاي خيابان يافت آباد تهران گرد هم مي‌آيند تا در ضيافت شام علي انصاري شركت كنند.
    تمامي مسئولان و اعضاي هيات مديره اين باشگاه نيز در اين مراسم حضور خواهند داشت.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

باشگاه استقلال از "عنايت" شكايت كرد

باشگاه استقلال تهران با شكايت از رييس كميته‌ي داوران خواستار حضور "مسعود عنايت" در كميته‌ي انضباطي فدراسيون فوتبال شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، باشگاه استقلال تهران با ارايه‌ي شكايت نامه‌اي به كميته‌ي انضباطي فدراسيون فوتبال خواستار احضار عنايت رييس كميته‌ي داوران شد.

باشگاه استقلال از صحبت‌هاي عنايت عليه اين باشگاه شكايت كرده است.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نصيرزاده در گفت و گو با فارس:
    هيج جاي دنيا با اين ادبيات درباره داوران صحبت نمي‌شود

خبرگزاري فارس: يك كارشناس داوري فوتبال گفت: هيج جاي دنيا با اين ادبيات تندي كه در ايران وجود دارد درباره داوران صحبت نمي‌شود.

هوشنگ نصيرزاده در گفت و گو با خبرگزاري فارس، اظهار داشت: اعتراض‌هايي كه به داوري در ايران مي‌شود معمولا در نقاط ديگر جهان كمتر ديده مي‌شود.
    وي ادامه داد: اگر دقت كنيم مربياني مانند بگوويچ و يا افشين قطبي در مصاحبه‌هاي ابتدايي خود در فوتبال ايران مي‌گويند در باره داوري صحبت نمي‌كنيم اما در زمان ترك ايران حتي لغاتي مانند ديوانه نيز براي داوران ما به كار مي‌برند. اين نشان مي‌دهد كه هيچ مرزي براي انتقاد از داوري وجود ندارد.
    نصيرزاده با اشاره به مصاحبه برخي از داوران عنوان كرد: در مقام مقايسه بايد بگويم داوران ايراني مانند داوارن خارجي مهارتي در مصاحبه كردن با رسانه‌ها ندارند و همين مسئله سبب مي‌شود مشكلاتي برايشان پيش بيايد.
    وي اضافه كرد: مثلا مسعود مرادي در برخي گفت وگوهايش با رسانه‌ها لجاجت افكار عمومي را برمي‌انگيخت. يا مصاحبه اخير يدا.. جهانبازي نشان داد او فاقد مهارت براي گفت و گو با رسانه‌هاست. بهتر است فردي مانند بهروان در كميته داوران با رسانه‌ها صحبت كند تا كمتر شاهد تقابل مديران باشگاه‌ها با داوران باشيم.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

براي ديدار مقابل ذوب آهن
    استقلال فردا با جانواريو به اصفهان مي‌رود

خبرگزاري فارس: تيم فوتبال استقلال براي رويارويي با ذوب آهن ساعت 17 فردا تهران را به مقصد اصفهان ترك مي كند.

به گزارش خبرگزاري فارس، كاروان تيم استقلال فردا بعدازظهر پس از انجام تمرين راهي اصفهان خواهند شد و چهارشنبه شب ساعت 23 به تهران باز خواهند گشت.
    استقلالي‌ها در هتل آسمان اصفهان مستقر مي‌شوند.
    فابيو جانواريو هافبك برزيلي استقلال پس از چند هفته مصدوميت مي‌تواند در ديدار روز چهارشنبه تيمش را همراهي كند.
    مهدي امير آبادي هافبك چپ تيم استقلال به دليل سه اخطاره شدن در اين ديدار غايب است.
    استقلال در اصفهان يك جلسه زير نور تمرين مي كند.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

در واكنش به اظهارات واعظ آشتياني
    عنايت: با شلوغ كاري نمي‌توانيد داوران را به سمت خود بكشانيد

خبرگزاري فارس: رئيس كميته داوران فدراسيون فوتبال گفت: مسئولان باشگاه ها بدانند كه با شلوغ كاري نمي‌توانند داوران را به سمت خود بكشانند.

مسعود عنايت در گفت و گو با خبرگزاري فارس، در مورد شكايت باشگاه استقلال از وي عنوان كرد: هر شخصي مي‌تواند شكايت كند. باشگاه استقلال مي‌تواند از من به هر جاي دنيا كه خواست شكايت كند اما من اين سوال را مي‌پرسم كه نتيجه اين شكايت چه خواهد شد؟ مگر چه خلافي مرتكب شده‌ام كه مي خواهند از من شكايت كنند؟
    رئيس كميته داوران ادامه داد: رشوه‌ گيرنده يا رشوه دهنده بودم؟ در جريان فاسدي دخالت داشتم؟ حق‌الناس خورده ام يا دزدي كرده ام؟
    وي تاكيد كرد: من مي‌گويم داوران هيچگاه مرعوب جار وجنجال باشگاه‌ها، بازيكنان و مربيان نخواهند شد و كار خود را انجام مي‌دهند. بهتر است بدانند با شلوغ‌كاري نمي‌توانند داوران را به سمت خود كشيده و آنها را مرعوب كنند.
    عنايت در مورد اينكه فيلم ديدار پيكان و استقلال قزوين را ديده است، گفت: من عددي نيستم كه بخواهم به عنوان كارشناس داوري اظهار نظر كنم. كارشناسان داوري زياد هستند. با اين حال همكاران من گفته‌اند آن صحنه پنالتي بوده است.
    رئيس كميته داوران در مورد اينكه آيا يدا... جهانبازي به دليل اشتباهش در ديدار پيكان با استقلال محروم خواهد شد،عنوان كرد:‌ كميته داوران قائم به شخص نيست كه من به تنهايي تصميم بگيرم. بايد ديد نظر كميته در مورد اين داور چيست.
    عنايت در مورد اينكه واعظ آشتياني ادبيات رئيس كميته داوران را كوچه و بازاري مي داند اظهار داشت: متن صحيت هاي من در خبرگزاري ها موجود است از شما مي پرسم آيا اين ادبيات كوچه و بازاري است؟
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اکبرپور: اگر جهانبازی دکتر است، چطور پنالتی را آوانتاژ داد.

سیاوش اکبرپور مهاجم استقلال معتقد است که تیمش در رقابت‌های این فصل قهرمان خواهد شد. او با صراحت می‌گوید: «بهتر است بقیه تیم‌ها خودشان را خسته نکنند چون ما قهرمانیم.»
    اکبرپور با بیان این مطلب ادامه می‌دهد: «به نظر من استقلال افت نکرده و نتیجه نگرفتن هم جزئی از فوتبال است. ما هنوز صدرنشین هستیم و مطمئن باشید با شکست دادن ذوب‌آهن نتایج قبلی فراموش خواهد شد، با قاطعیت می‌گویم که در قهرمانی ما یک درصد شک نکنید.»
    مهاجم استقلال در مورد اظهارنظر یدالله جهانبازی داور بازی این تیم مقابل پیکان که گفته بعضی از استقلالی‌ها حتی مدرک سیکل هم ندارند می‌گوید: «من در مورد این آقا حرفی نمی‌زنم و همه دیدند که پنالتی ما را نگرفت. اگر جهانبازی دکتر است پس چطور پنالتی ما را آوانتاژ داد که این اتفاق در هیچ جای دنیا دیده نشده است.»

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •