تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1956 از 4105 اولاول ... 956145618561906194619521953195419551956195719581959196019662006205624562956 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,551 به 19,560 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال داشتم
    من متولد 1373 هستم
    دانشجو نیستم اما توی بزرگسالان پروندم در جریانه و اگه استعلام بگیرن من محصل هستم !
    میخواستم بپرسم به نظرتون اول برم دانشگاه درس بخونم بعد برم سربازی یا اول برم سربازی بعد بیام درس بخونم؟!
    بدجوری دو دلم
    رشته مم کامپیوتره
    ممنون میشم با تجربه ها راهنماییم کنن
    با تشکر

به نظر من درست رو ادامه بده که حداقل خدمت میری مدرکت لیسانس داشته باشی که سخت برات نباشه االن که 24 ماه کردن با مدرک دیپلم خیلی سخته.منم دقیقا مثل شما هستم ولی نمیرم

پروفشنال BEHZAD2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

احتمالا دووم نمیارم ولی مجبورم برم پس باید بسازم اما اگه راهی واسه wc پیدا کنم خیلی راحت تر دووم میارم
    سلام دلیلتون برای اینکه برید سربازی چیه؟ مهاجرت ؟ کار دولتی؟ یا چی به نظرم دوستانی که میرن خیلیهاشون اصلا یک بار هم کارت پایان خدمت به دردشون نمیخوره واقعا بی فایدس این سربازی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

یکی دکمه ی تشکر رو بهم نشون بده
    یا کورم یا واقعا نیست:|

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال داشتم
    من متولد 1373 هستم
    دانشجو نیستم اما توی بزرگسالان پروندم در جریانه و اگه استعلام بگیرن من محصل هستم !
    میخواستم بپرسم به نظرتون اول برم دانشگاه درس بخونم بعد برم سربازی یا اول برم سربازی بعد بیام درس بخونم؟!
    بدجوری دو دلم
    رشته مم کامپیوتره
    با تشکر

دوست من این مورد بستگی به خودتون داره .. باید خودتون شرایط رو بستجید
    بعد از خدمت درس خوندن برای بعضی ها اسون نیست برای بعضی راحته
    من خودم با دیپلم رفتم خدمت الان هم دارم درس میخونم مشکلی هم ندارم

دوستان من برای کسری خدمت اقدام کردم، ولی بابام که رفته بود محل بنیاد ایثارگران نزدیک پادگانش، بهش گفتن الان نمیدیم بعد از تعیین شدن یگان پسرت بیا بهت کسری رو میدیم
    حالا اینطور که فهمیدم کلا یه سری جاها کسری رو میدن قبل اعزام یه سری جاها بعد از اعزام میدن
    سوالم اینه که من که امسال اعزام میشم، ممکنه اگه قانون سال بعد عوض بشه روی منم تاثیر بذاره؟ یا کسری به هر حال به منم تعلق می گیره؟
    اگر کسری ثبت شده باشه نباید مشکلی باشه اصولا ...

سلام دلیلتون برای اینکه برید سربازی چیه؟ مهاجرت ؟ کار دولتی؟ یا چی به نظرم دوستانی که میرن خیلیهاشون اصلا یک بار هم کارت پایان خدمت به دردشون نمیخوره واقعا بی فایدس این سربازی
    ببین دوست من درسته ... الان خود من نمیدونم کارتم کجا افتاده .. اما یه چیزی که من از کارت پایان خدمت فهمیدم اینه که داشتنش بدرد نمیخوره اما نداشتن خیلی مشکل به وجود میاره

یکی دکمه ی تشکر رو بهم نشون بده
    یا کورم یا واقعا نیست:|
    تعداد پستتون کمه .. بخاطر همین براتون دکمه تشکر وجود نداره
    Last edited by SNOW PATROL; 12-01-2014 at 22:25.

5. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_kasper's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان من برای کسری خدمت اقدام کردم، ولی بابام که رفته بود محل بنیاد ایثارگران نزدیک پادگانش، بهش گفتن الان نمیدیم بعد از تعیین شدن یگان پسرت بیا بهت کسری رو میدیم
    حالا اینطور که فهمیدم کلا یه سری جاها کسری رو میدن قبل اعزام یه سری جاها بعد از اعزام میدن
    سوالم اینه که من که امسال اعزام میشم، ممکنه اگه قانون سال بعد عوض بشه روی منم تاثیر بذاره؟ یا کسری به هر حال به منم تعلق می گیره؟
    شما تاریخ اعزامتون کیه؟!این مهمه

7. این کاربر از ali_kasper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

ممنون
    1.یکی توضیح بده دفترچه رو از کجا بگیریم؟چجوری پست کنیم؟کجا پست کنیم!
    2.من که زاهدان زندگی میکنم مشخص نمیشه آموزشی کجا میفتم؟
    البته واسه ی بعد از آموزشی مشکلی ندارم چون پارتی دارم میخوام برم سپاه!
    3.بهترین زمان پست کردن دفترچه واسم کِی هست به نظرتون؟(با توجه به شرایط گرما و سرما و غیره)
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

من تنها دلیلی که برای انجام سربازی رفتم رفتن سر یه کار دولتیه!با یه حقوق ثابت و امنیت شغلی داشته باشم!نه تو این بازار پر از ریسک باشم
    یه چیزایی تو زندگی هست که تجربه کردنشون بد نیست نمی خوام بگم مردت میکنه ولی قویت میکنه،خداییش کسی که خدمت رفته و نرفته نمیشه بگی یکین

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

مهاجرت . میخوام از ایران برم .

متولد 1373 هستم دیپلم برق دارم میخوام برم سربازی بعدش برم المان یا هند و یا امریکا و یا سوئد همه اینجا ها فامیل دارم ولی گفتم بعد از سربازی تصمیم میگیرم که کجا برم

ولی به احتمال خیلی زیاد یا المان هست یا هند

11. این کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال داشتم
    من متولد 1373 هستم
    بدجوری دو دلم
    رشته مم کامپیوتره
    با تشکر

من اشتباه کردم اول اومدم دانشگاه بعد رفتم سربازی،همیشه میگم کاش اول سربازی بودم بعد میومدم دانشگاه و درس میخوندم!مدت خدمت سرباز صفر و دکتر یکیه!حقوق اون از این 50 هزار تومن بیشتره ولییییییییییییی!همین!عزیز الآن فوق لیسانس و سرباز صفر یه کار میکنن!استکان میشورن و گشت میدن و دژبانی هستن و توی خیلی از کارا فرقی بینشون نیست
    اگه همون موقع میرفتم سربازی قبل از دانشگاه هم مدت خدمتم کمتر بود،هم با خیال راحت درسم رو ادامه میدادم و در کنار درس کار میکردم
    این نظر منه

13. این کاربر از ali_kasper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

ممنون
    1.یکی توضیح بده دفترچه رو از کجا بگیریم؟چجوری پست کنیم؟کجا پست کنیم!
    2.من که زاهدان زندگی میکنم مشخص نمیشه آموزشی کجا میفتم؟
    البته واسه ی بعد از آموزشی مشکلی ندارم چون پارتی دارم میخوام برم سپاه!
    3.بهترین زمان پست کردن دفترچه واسم کِی هست به نظرتون؟(با توجه به شرایط گرما و سرما و غیره)
    با تشکر
    شما میرید پلیس +10 اونجا دفترچه رو میخرید!آخرین مدرک تحصیلیتون رو با فرم های پر کرده دفترچه(واکسیناسیون+ویریت عمومی+گروه خون+شماره حساب بانک سپه...)پر میکنی و یه هزینه میدی پلیس +10 و ثبت نام میشی به این میگن دفترچه پست کردن
    آموزشی نزدیک استان خودتونی و خیلی پرت نمیشه این ور اونور ایران این دوماه زیاد مهم نیست
    بهترین زمان برای آموزشی آبان و اردیبهشته(برای آب و هوا میگم) برای مرخصی زیاد استفاد کنی هم دوران عید خوبه
    دیگه فکر نکنی مرخصی عید یعنی دو هفته خونه ای ! چهار پنج روز بیشتر نسبت به بقیه مرخصی اضافه داری و هوا سرده نمی ارزه
    بهترین دوره آبانه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •