به نظر من درست رو ادامه بده که حداقل خدمت میری مدرکت لیسانس داشته باشی که سخت برات نباشه االن که 24 ماه کردن با مدرک دیپلم خیلی سخته.منم دقیقا مثل شما هستم ولی نمیرم![]()
به نظر من درست رو ادامه بده که حداقل خدمت میری مدرکت لیسانس داشته باشی که سخت برات نباشه االن که 24 ماه کردن با مدرک دیپلم خیلی سخته.منم دقیقا مثل شما هستم ولی نمیرم![]()
سلام دلیلتون برای اینکه برید سربازی چیه؟ مهاجرت ؟ کار دولتی؟ یا چی به نظرم دوستانی که میرن خیلیهاشون اصلا یک بار هم کارت پایان خدمت به دردشون نمیخوره واقعا بی فایدس این سربازی
یکی دکمه ی تشکر رو بهم نشون بده
یا کورم یا واقعا نیست:|
دوست من این مورد بستگی به خودتون داره .. باید خودتون شرایط رو بستجید
بعد از خدمت درس خوندن برای بعضی ها اسون نیست برای بعضی راحته
من خودم با دیپلم رفتم خدمت الان هم دارم درس میخونم مشکلی هم ندارم
اگر کسری ثبت شده باشه نباید مشکلی باشه اصولا ...
ببین دوست من درسته ... الان خود من نمیدونم کارتم کجا افتاده .. اما یه چیزی که من از کارت پایان خدمت فهمیدم اینه که داشتنش بدرد نمیخوره اما نداشتن خیلی مشکل به وجود میاره
تعداد پستتون کمه .. بخاطر همین براتون دکمه تشکر وجود ندارهیکی دکمه ی تشکر رو بهم نشون بده
یا کورم یا واقعا نیست:|
Last edited by SNOW PATROL; 12-01-2014 at 22:25.
شما تاریخ اعزامتون کیه؟!این مهمه
ممنون
1.یکی توضیح بده دفترچه رو از کجا بگیریم؟چجوری پست کنیم؟کجا پست کنیم!
2.من که زاهدان زندگی میکنم مشخص نمیشه آموزشی کجا میفتم؟
البته واسه ی بعد از آموزشی مشکلی ندارم چون پارتی دارم میخوام برم سپاه!
3.بهترین زمان پست کردن دفترچه واسم کِی هست به نظرتون؟(با توجه به شرایط گرما و سرما و غیره)
با تشکر
من تنها دلیلی که برای انجام سربازی رفتم رفتن سر یه کار دولتیه!با یه حقوق ثابت و امنیت شغلی داشته باشم!نه تو این بازار پر از ریسک باشم
یه چیزایی تو زندگی هست که تجربه کردنشون بد نیست نمی خوام بگم مردت میکنه ولی قویت میکنه،خداییش کسی که خدمت رفته و نرفته نمیشه بگی یکین
مهاجرت . میخوام از ایران برم .
متولد 1373 هستم دیپلم برق دارم میخوام برم سربازی بعدش برم المان یا هند و یا امریکا و یا سوئد همه اینجا ها فامیل دارم ولی گفتم بعد از سربازی تصمیم میگیرم که کجا برم
ولی به احتمال خیلی زیاد یا المان هست یا هند
من اشتباه کردم اول اومدم دانشگاه بعد رفتم سربازی،همیشه میگم کاش اول سربازی بودم بعد میومدم دانشگاه و درس میخوندم!مدت خدمت سرباز صفر و دکتر یکیه!حقوق اون از این 50 هزار تومن بیشتره ولییییییییییییی!همین!عزیز الآن فوق لیسانس و سرباز صفر یه کار میکنن!استکان میشورن و گشت میدن و دژبانی هستن و توی خیلی از کارا فرقی بینشون نیست
اگه همون موقع میرفتم سربازی قبل از دانشگاه هم مدت خدمتم کمتر بود،هم با خیال راحت درسم رو ادامه میدادم و در کنار درس کار میکردم
این نظر منه
شما میرید پلیس +10 اونجا دفترچه رو میخرید!آخرین مدرک تحصیلیتون رو با فرم های پر کرده دفترچه(واکسیناسیون+ویریت عمومی+گروه خون+شماره حساب بانک سپه...)پر میکنی و یه هزینه میدی پلیس +10 و ثبت نام میشی به این میگن دفترچه پست کردن
آموزشی نزدیک استان خودتونی و خیلی پرت نمیشه این ور اونور ایران این دوماه زیاد مهم نیست
بهترین زمان برای آموزشی آبان و اردیبهشته(برای آب و هوا میگم) برای مرخصی زیاد استفاد کنی هم دوران عید خوبه
دیگه فکر نکنی مرخصی عید یعنی دو هفته خونه ای ! چهار پنج روز بیشتر نسبت به بقیه مرخصی اضافه داری و هوا سرده نمی ارزه
بهترین دوره آبانه
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)