تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1956 از 2199 اولاول ... 9561456185619061946195219531954195519561957195819591960196620062056 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,551 به 19,560 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

کدوم مودم رومیزی مبین نت انتن قوی تری واسه دریافت سیگنال های دکل داره؟
    مدل ایستاده یا مدل سه آنتنش؟
    تفاوت محسوسی نداره ولی احتمالا 3 انتنه ها بهتر باشن چون 2 انتن مربوط به سیگنال وایمکس هستند.

2. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsen_rkh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    35°44'48.02"N / 50°54'12.70"E

پيش فرض

دوستان اوضاع مبین نت توی شهرک ولیعصر تهران (چهار راه یافت آباد) چطوره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

مخابرات خوزستان!!! پس بزودی همین جمله رو تکرار می کنی

احتمال داره دکل منطقه تون مشکل داشته باشه اگه کسی دیگه ای میشناسی یا نمایندگی نزیکتون هست ازشون سوال کن یا می تونی مودم روببری در نقاط دیگه شهر امتحان کنی

احتمال دیگه هم مشکل از تنظیمات مودم هست که بهتره یه بار ریستش کنی

احتمال اخرش هم اینه که مودم مشکل پیدا کرده باشه که کاری نمیشه کرد

شاید بهتر باشه اخر سر بعد از اطمینان از نبود مشکل خارجی یه بار فرم ور مودم رو اپدیت کنی
    مودم رو که رستارت کردم و خودشون تنظیمات رو تلفنی گفتن باز درست نشد . اگه مشکل از دکل منطقه هست چرا فقط مال من اینطوری شده ؟ مودم اگه مشکل داشته باشه هیچ ضمانتی در کار نیست ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اگه بتونی یه وی پی ان داخلی بخری پینگت بهتر میشه
    اما بازم به اون ایپی که وصل میشی ربط داره

راستش موردی که نیاز به پینگ داشته باشه که بتونم تست کنم، ندارم. اما برای سرعت دانلود چه کانکشن تک و چه چند تایی رو چند روزه که تست کردم و فرقی بین IP وطنی و خارجی ندیدم. گویا این قضیه برای ADSL بهتر جواب می‌ده. یعنی از تعریفهایی که مشتری‌های IP وطنی گفتن،‌ اینجور می‌شه برداشت کرد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

یعنی کسی تا حالا چنین مشکلی نداشته ؟ چراغ سیگنالها هر دو ثانیه یکبار تغییر میکنه و ثابت نیست. دیروز یک کد پیگیری بهم دادن ولی هنوز خبری نشده . کسی این مشکلو داشته قبلا ؟

چرا که نداشتیم، زیاد هم داشتیم و داریم و بیشتر هم داره می‌شه. اگه حوصله نکردین صفحات قبلی رو بخونید همین چند پست قبل به عزیزی در همین مورد توضیح دادم که چطور مودم خود بخود می‌ره به حالت گشتن دنبال دکل و توی صف انتظار اتصال می‌مونه.
    شما دو مشکل دارین که می‌تونن همزمان با هم تاثیر بذارن. البته تست یکی از این مشکلات و اینکه ببینید دارین یا نه رو خودتون هم می‌تونید انجام بدین. مشکل اول که قابل بررسی از طرف خودتون هست، میزان قدرت و کیفیت سیگنال هست که هر چی بیشتر و بهتر باشه، سریعتر به آنتن منطقه وصل می‌شید. دومی ترافیک روی دکل هست که باعث می‌شه تعداد درخواستها برای اتصال بیشتر از توان دکل باشه و اینجوری کسانی که سیگنال بهتری دارن و یا از اینترنت استفاده می‌کنن، در اولویت هستن. برای همین شاید دیده باشین که مواقعی که هیچ وسیله‌ای به مودمتون وصل نیست، بطور موقت از شبکه قطع می‌شید و بعد از روشن کردن کامپیوتر یا موبایل یا موارد مشابه، باید منتظر اتصال مجدد بمونید.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ممنون از پاسختون
    من میخوام BSID رو عوض کنم نه فرکانس هارو چون همه فرکانس ها مشکل پایین بودن سرعت آپلود رو دارند.

خوب دوست عزیز BSID یعنی ID یا شناسه BS که مخفف Base Station یا همون دکل آنتن وایمکس هست. بعضی مواقع بهش BTS هم می‌گن. با تغییر فرکانس می‌شه کاری کرد که از بین دو یا چند دکل توی منطقه، یه آنتن خاص باقی بمونه و مودم فقط سعی به تماس با اون رو داشته باشه. این آدرس ۶ قسمتی با اعداد هگزادسیمال اطلاعات آنتنی هست که بهش وصل شدین،‌ اما دیدم بعضی فکر می‌کنن این آدرس مربوط به مودم خودشون هست.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مودم رو که رستارت کردم و خودشون تنظیمات رو تلفنی گفتن باز درست نشد . اگه مشکل از دکل منطقه هست چرا فقط مال من اینطوری شده ؟ مودم اگه مشکل داشته باشه هیچ ضمانتی در کار نیست ؟

چون هنوز جواب اولی من رو ندیده بودین، رفتین سراغ ریست مودم. متاسفانه این ریست هم شده یه اسباب‌بازی دست پشتیبانی مبین‌نت که باهاش مشتری‌ها رو دست به سر می‌کنن. وگرنه خودشون هم می‌دونن در بخش اعظم موارد مودم سالم هست و نیازی به فرت فرت ریست نداره. من خودم اوایل که آشنا نبودم، گول می‌خوردم و حتی یه روز کارم به چهار بار ریست کشید که از پشت تلفن، به اصطلاح کارشناسان بهم دستورش رو می‌دادن. الان دیگه به حرفشون گوش نمی‌دم و خودم رو پشت تلفن، علاف وصل شدن به پشتیبانی نمی‌کنم.

کاری که اول می‌کنم تست سیگنال و سعی به پیدا کردن یه محل مناسب توی خونه یا شرکت، برای قرار دادن مودم هست.
    دومین کار هم دست به دعا می‌شم که قوس و قزح جور دربیاد و اون روز خاص، مشتری زیادی در محلمون سعی به استفاده از مبین‌نت نداشته باشن. البته اگه حوصله داشته باشم با چند بار ریستارت سعی به پیدا کردن یه IP خوب می‌کنم که البته در مورد شما مصداق نداره چون شما در همون اول کار که وصل شدن به دکل هست، گیر می‌کنید.

درضمن شما از کجا مطمئن هستین که حتماً مشکل توی منطقه فقط مال شما هست و باقی اوضاعشون خوب هست؟ پشتیبانی بهتون گفته یا حدس می‌زنید؟ چون اگه مشکل ترافیک داشته باشید که همه‌گیر هست، مگه مشکل سیگنال داشته باشید که می‌تونه فقط مال شما یا کاربرهای مشابه شما باشه.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

راستش موردی که نیاز به پینگ داشته باشه که بتونم تست کنم، ندارم. اما برای سرعت دانلود چه کانکشن تک و چه چند تایی رو چند روزه که تست کردم و فرقی بین IP وطنی و خارجی ندیدم. گویا این قضیه برای ADSL بهتر جواب می‌ده. یعنی از تعریفهایی که مشتری‌های IP وطنی گفتن،‌ اینجور می‌شه برداشت کرد.
    من سرعت تک لینکم فقط بعضی روزای اخر هفته و از ساعت 12 ظهر تا 9 شب یکم میاد پایین بقیه مواقع سرعت حداکثر هست
    الانم دارم دانلود میکنم سرعت 124 فیکسه
    مورد دیگه ای که این وی پی ان ها دارن گذشته از بحث دانلود خیلی به لود شدن سایت ها کمک میکنن گاهی وقتا یه سایتی صفحه سفید میمونه باید چند باری رفرش کنی تا باز بشه یا سایتای https یکم دیر باز میشن اما با ای وی پی ان خیلی خوب باز میشن
    مورد دیگه هم که بهش برخورد کردم در صورت عادی برای تماشای کلیپ توی سایت اپارات هیچوقت سرعت حداکثرم رو نمیداد و ویدیو با لگ اجرا میشد،اما با این وی پی ان بدون مشکل اجرا میشه
    مورد بعدی هم روی این وی پی ان یدونه کریو هم اجرا میکنم و اونم خوب جواب میده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

چرا که نداشتیم، زیاد هم داشتیم و داریم و بیشتر هم داره می‌شه. اگه حوصله نکردین صفحات قبلی رو بخونید همین چند پست قبل به عزیزی در همین مورد توضیح دادم که چطور مودم خود بخود می‌ره به حالت گشتن دنبال دکل و توی صف انتظار اتصال می‌مونه.
    شما دو مشکل دارین که می‌تونن همزمان با هم تاثیر بذارن. البته تست یکی از این مشکلات و اینکه ببینید دارین یا نه رو خودتون هم می‌تونید انجام بدین. مشکل اول که قابل بررسی از طرف خودتون هست، میزان قدرت و کیفیت سیگنال هست که هر چی بیشتر و بهتر باشه، سریعتر به آنتن منطقه وصل می‌شید. دومی ترافیک روی دکل هست که باعث می‌شه تعداد درخواستها برای اتصال بیشتر از توان دکل باشه و اینجوری کسانی که سیگنال بهتری دارن و یا از اینترنت استفاده می‌کنن، در اولویت هستن. برای همین شاید دیده باشین که مواقعی که هیچ وسیله‌ای به مودمتون وصل نیست، بطور موقت از شبکه قطع می‌شید و بعد از روشن کردن کامپیوتر یا موبایل یا موارد مشابه، باید منتظر اتصال مجدد بمونید.
    دوست عزیز من دو سال و نیم هست مبین نت دارم و اولین بار هست این اتفاق . ضمنا از جمعه شب اینطوری شده و دیگه کانکت نمیشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

چون هنوز جواب اولی من رو ندیده بودین، رفتین سراغ ریست مودم. متاسفانه این ریست هم شده یه اسباب‌بازی دست پشتیبانی مبین‌نت که باهاش مشتری‌ها رو دست به سر می‌کنن. وگرنه خودشون هم می‌دونن در بخش اعظم موارد مودم سالم هست و نیازی به فرت فرت ریست نداره. من خودم اوایل که آشنا نبودم، گول می‌خوردم و حتی یه روز کارم به چهار بار ریست کشید که از پشت تلفن، به اصطلاح کارشناسان بهم دستورش رو می‌دادن. الان دیگه به حرفشون گوش نمی‌دم و خودم رو پشت تلفن، علاف وصل شدن به پشتیبانی نمی‌کنم.

کاری که اول می‌کنم تست سیگنال و سعی به پیدا کردن یه محل مناسب توی خونه یا شرکت، برای قرار دادن مودم هست.
    دومین کار هم دست به دعا می‌شم که قوس و قزح جور دربیاد و اون روز خاص، مشتری زیادی در محلمون سعی به استفاده از مبین‌نت نداشته باشن. البته اگه حوصله داشته باشم با چند بار ریستارت سعی به پیدا کردن یه IP خوب می‌کنم که البته در مورد شما مصداق نداره چون شما در همون اول کار که وصل شدن به دکل هست، گیر می‌کنید.

درضمن شما از کجا مطمئن هستین که حتماً مشکل توی منطقه فقط مال شما هست و باقی اوضاعشون خوب هست؟ پشتیبانی بهتون گفته یا حدس می‌زنید؟ چون اگه مشکل ترافیک داشته باشید که همه‌گیر هست، مگه مشکل سیگنال داشته باشید که می‌تونه فقط مال شما یا کاربرهای مشابه شما باشه.
    از خیلیها اینجا پرسیدم و مشکلی نداشتن. مودم من بیرونی هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •