احتمالا برای شرکتایه که چند شعبه در جاهای مختلف دارند و میخوان از طریق اینترنت کامپیوترهاشون رو با هم شبکه کنند.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
احتمالا برای شرکتایه که چند شعبه در جاهای مختلف دارند و میخوان از طریق اینترنت کامپیوترهاشون رو با هم شبکه کنند.
[QUOTE=Richardus;4909682]سرعتشون فرق داره ؟
پهنای باند جفتشون 1 مگ هست ؟
سرعت دانلودشون از رپیدشیر با هم فرق داره یا همون 20 هست ؟[/Q
هنوز تغیز نکرده!!!!
چون دوره من 17 به 17 هر ماه
17 میشه 128 بد بهت میگم
میشه به من بگین شما چطور اینهمه دانلود میکنید؟ من شبا سرعتم روی متوسط 17 18 هستش ولی تو این مدت هنوز نتونستم حتی 100 مگ هم دانلود کنم همش تا نصفه میره بعد یهو ارور میده
دیشب که حالبگیر تر از همیشه تا 96 درصد پرشد بعد idm ارور داد که time out از این جور چیزاحالم گرفته شد
یه سوال اگه من اشتراک از رپیدباز بگیرم میتونم حداقل شبا 100 تا 200 مگ دانلود کنم اصلا مشکله من به شاتل ربط داره یا به رپیدشیر؟؟؟
ببخشید یه سوال دیگه شاید به اینجا ربط نداشته باشه پیشاپیش معذرت
جریان فایروال چیه ؟ من باید off بکنمش ؟ اصلا به دانلودم ربطی داره
آقا اینا شوخی شوخی سرعتها رو همین جور پائین نگه داشتند،اصلا دانلود شبانه نخواستیم همون سرعت روزانه رو برگردونن
سلام رفقا. لطفا ip جدید یوتیوب برسونین
.
ضمنا در مورد مودم زاکسل که خودمم ازش دارم بگم که تالا که عالی و بدون مشکل کار کرده برام . مودم خوبیه .
ممنون .
بچه ها امروز برا من هيچ ترافيكي حساب نشده...مي خواستم ببينم برا بقيه هم اينجوري بوده؟
اگه مطمئن بشم كه حساب نميشه يه دانلود اساسي ميكنم... ولي ميترسم كه اگه الان دانلود كنم بعدا برام حساب كنند.
eco 128
![]()
احتمالا سانسي بوده مراقب باشيد يكبار تو پاچتون نره
اين شبها دانلود افتزاحه ECO 128 كه افتضاحه نميدونم عموميه يا فقط براي مشهد اينطوره؟
سلام به دوستان شاتلی!!! اینم یه تست سرعت از من بقیه بچه ها رو نمیدونم سرعتشون چه جوریاست؟؟؟
ECO512
---------- Post added at 09:59 PM ---------- Previous post was at 09:56 PM ----------
آقا جدیدا منم یه مودم وایرلس دار زاکسل گرفتم ولی انصافا آنتن دهی اش در حد تیم ملی ه....طبقه پایین خونه قشنگ آنتن میده فکر کنم تو خونه همسایه مون هم آنتن بده...![]()
هم اکنون 62 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 62 مهمان)