استقلال 3
ذوب اهن 4
مگه علیرضا و محمود نیستن
در هفته سي و يكم
زمان برگزاري ديدار تيم هاي استقلال و پرسپوليس تغيير كرد
خبرگزاري فارس: سازمان ليگ برتر فوتبال از تغيير زمان دو مسابقه در هفته سي و يكم خبر داد.
به گزارش خبرگزاري فارس، ساعت ديدارهاي پرسپوليس و استقلال با حريفان خود به شرح تغيير كرد:
صباي قم-پرسپوليس-جمعه 14 فروردين -ساعت 15:30
استقلال تهران-ملوان بندر انزلي-جمعه 14 فروردين -ساعت 17:45
اين بازي ها قرار بود در ساعت 16:30 و 18:45 برگزار شود.
انتهاي پيام/
ماساكي توما داور استقلال و الاتحاد شد
خبرگزاري فارس: اسامي داوران ديدار تيم هاي فوتبال استقلال و الاتحاد عربستان در رقابت هاي ليگ قهرمانان آسيا اعلام شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، اسامي داوران اين بازي كه 21 اسفند در عربستان برگزار مي شود به شرح زير است:
ناظر بازي: كار گل گوتما از هند
ناظر داوري: ماه سين عريف محمد از سريلانكا
داور وسط: ماساكي توما از ژاپن
كمك داور اول: تاكاهيرو اوكانو از ژاپن
كمك داور دوم: توشيوكا ناگي از ژاپن
داور چهارم: موسي محمد آبا لوم از اردن
انتهاي پيام/
/اخبار كميته انضباطي/
احضار قلعه نويي و توبيخ فيروز كريمي
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال يكشنبه هفته آينده بايد در كميته انضباطي حاضر شود.
به گزارش خبرگزاري فارس، احكام كميته انضباطي به شرح زير است:
* احضار قلعه نويي به كميته انضباطي
با توجه به عدم رعايت مفاد ماده 44 آئين نامه كميته انضباطي فدراسيون،امير قلعه نويي بايد يكشنبه هفته آينده در كميته انضباطي حضور داشته و توضيحاتي را ارائه دهد.
* احضار ليدرهاي استقلال به كميته انضباطي
داوود و ميثم جورابلو، ليدرهاي استقلال به دليل ضرب و شتم خبرنگاران بعد از بازي با پيكان قزوين به همراه مجيد پور يوسف و عباس نقدي زاده روز شنبه 17/12/87 در كميته انضباطي حضور داشته و در مورد مشكلات پيش آمده توضيحاتي را ارائه دهند.
*توبيخ فيروز كريمي
به دليل تخلف فيروز كريمي سرمربي صباي قم در ديدار تيمش با راه آهن شهر ري، وي به پراخت 000/000/10 ريال و توبيخ كتبي و درج در پرونده محكوم شد.
انتهاي پيام/م
آذری: به تماشاگران استقلال توصیه میکنم به ورزشگاه نیایند.
مدیرعامل باشگاه ذوب آهن گفت: ما میزبان هستیم و طبق آئین نامه تنها ده درصدورزشگاه را به هواداران استقلال خواهیم داد.
سعید آذری ضمن بیان مطلب فوق خاطر نشان کرد: تماشاگران باید واقعیت ها را در نظر بگیرند و با توجه به میززبانی ذوب آهن و کوچک بودن ورزشگاه فولاد شهر به هواداران استقلال توصیه می کنم به ورزشگاه نیامده و از تلویزیون شاهد بازی باشند.
وی گفت:نیروی انتظامی و یگانه ویژه بنا بر آئین نامه وظیفه ساماندهی تماشاگران را بر عهده دارند.
آذری را از اهمیت بالایی این بازی در دهه اخیر فوتبال ایران خبر داد و گفت: پیکار ذوب آهن و استقلال طی دهه اخیر از حساس ترین دیدارهای لیگ است که امیدوارم جوانمردانه و به دور از حاشیه برگزار شود، هر چند هر دو تیم به غیر از این بازی ۴ دیدار دیگر را در پیش داشته که هر کدام حکم فینال را دارد.
مدیرعامل ذوب آهن ادامه داد: بازیکنان و کادر فنی ما در نظر دارد تا بازی خوبی را به نمایش گذاشته و در برابر استقلال که از کادر فنی قوی و بازیکنان بزرگ برخوردار است به نتیجه مناسب برسند.
وی افزود: تیم ما در راستای اصولی اخلاقی کار می کند و شایعاتی که از سوی برخی دوستان مطرح می شود هیچ توجهی ندارد.
اکبرپور: اگر جهانبازی دکتر است، چطور پنالتی را آوانتاژ داد.
سیاوش اکبرپور مهاجم استقلال معتقد است که تیمش در رقابتهای این فصل قهرمان خواهد شد. او با صراحت میگوید: «بهتر است بقیه تیمها خودشان را خسته نکنند چون ما قهرمانیم.»
اکبرپور با بیان این مطلب ادامه میدهد: «به نظر من استقلال افت نکرده و نتیجه نگرفتن هم جزئی از فوتبال است. ما هنوز صدرنشین هستیم و مطمئن باشید با شکست دادن ذوبآهن نتایج قبلی فراموش خواهد شد، با قاطعیت میگویم که در قهرمانی ما یک درصد شک نکنید.»
مهاجم استقلال در مورد اظهارنظر یدالله جهانبازی داور بازی این تیم مقابل پیکان که گفته بعضی از استقلالیها حتی مدرک سیکل هم ندارند میگوید: «من در مورد این آقا حرفی نمیزنم و همه دیدند که پنالتی ما را نگرفت. اگر جهانبازی دکتر است پس چطور پنالتی ما را آوانتاژ داد که این اتفاق در هیچ جای دنیا دیده نشده است.»
پاداش میلیونی استقلال برای ذوبآهن
مسئولان و کادر فنی استقلال تمام برنامههای لازم را برای برد تیمشان مقابل ذوبآهن برنامهریزی کردند.
باشگاه استقلال برای برد این تیم مقابل ذوبآهن پاداش چشمگیری را مشخص کرده است. در همین رابطه به بازیکنان استقلال وعده داده شده که در صورت برد ذوبآهن به هر بازیکن یک میلیون پاداش داده خواهد شد.
جهانبازی: اتفاقاً شاهدان من هم اطرافیان قلعه نویی هستند.
اتفاقات حاشیه ای به وجود آمده در دیدار استقلال مقابل پیکان قزوین ما را بر آن داشت تا یدالله جهانبازی، داور این دیدار تماس بگیریم و نظرات وی را در این باره جویا شویم.
• قضاوت شما در دیدار استقلال و پیکان حرف و حدیث های بسیاری در پی داشت؟
- مثلاً چه حرف هایی؟
• انتقادهایی که به قضاوت شما می شود را می گویم.
- ببینید مسئولان استقلال و به ویژه آقای قلعه نویی نظر شخصی خود را بیان کرده اند و من نیز به نظر ایشان احترام می گذارم. من در این دیدار وظیفه خودم را انجام دادم و سعی کردم به نحو احسن کارم را انجام دهم. قلعه نویی بیشتر روی صحنه ای اعتراض داشت که روی اکبرپور خطا نگرفتم. به ایشان می گویم این تشخیص من بود که پنالتی نگیرم.
• اما قلعه نویی گفته است گل استقلال هم درست بود؟
- آن صحنه به من ربطی ندارد. کمک داور آفساید گرفت و من هم نظر او را تایید کردم. در این مورد از کمک داور سوال کنید.
• بعد از بازی از سوی سرمربی استقلال عنوان شد که شما گفته اید در صحنه مشکوک به پنالتی آوانتاژ داده اید. این گفته را تایید می کنید؟
- به هیچ وجه. آدم فراموشکاری نیستم که حرف هایم را از یاد ببرم. بعد از بازی سرمربی استقلال به سمت من آمد و من هم به او گفتم اکبرپور می خواست از من پنالتی بگیرد و بس. حرف من این بود و نمی دانم سرمربی استقلال به چه دلیلی صحبت های دیگری را به زبان آورده است. من عاقل هستم و با تجربه ای که در داوری دارم می دانم بهترین آوانتاژ در محوطه جریمه اعلام پنالتی است. من خطاب به قلعه نویی اصلاً کلمه آوانتاژ را به کار نبردم.
• اما سرمربی استقلال اعلام کرده که اطرافیان صحبت های شما را شنیده اند که گفته اید آوانتاژ دادم!
- اتفاقاً شاهدان من هم اطرافیان قلعه نویی هستند. قطعاً آنهایی که در اطراف ما بودند شنیده اند که چه حرف هایی را به زبان آورده ام.
• سیاوش اکبرپور دیروز گفت بعضی ها نمی خواهند استقلال قهرمان شود. این گفته را تایید می کنید.
- من یک سوال از شما می کنم. یک بازیکن حق دارد چنین صحبتی را انجام دهد؟ من هم اگر در سال ۳۰۰ میلیون می گرفتم هر حرفی می زدم. نمی خواهم به کسی توهین کنم اما حداکثر مدرک تحصیلی این دست بازیکنان دیپلم یا سیکل است و وقتی یک سال چنین پول هایی می گیرند پرواز می کنند. اگر از فوتبال خارج شوند در جامعه چه جایگاهی خواهند داشت؟ اما قشر داوران تحصیل کرده و اکثراً کارمندان دولت هستند. آیا این توهین ها به جامعه داوری انصاف است.
• یعنی چنین چیزی صحت ندارد؟
- خیر، چطور بعد از قضاوت در دیدارهای استقلال مقابل راه آهن و استقلال مقابل مس کرمان چنین صحبت هایی را نمی زدند و حتی از داوری من تعریف هم می کردند. حالا که تیمشان نتیجه نگرفته می خواهند روحیه من داور را خراب کنند که در انجام این کار ناکام خواهند ماند.
• قبول دارید در این دیدار اشتباهاتی داشتید؟
- همه جای دنیا اشتباه داوری وجود دارد. کامپیوتر هم اشتباه می کند. مربیان باشگاه ها باید جنبه باخت را داشته باشند. به جای این انتقادها بروند اشکالات فنی خود را اصلاح کنند. اگر برهانی فرصت های تک به تک خود را گل می کرد الان شرایط استقلال بهتر بود و این حرف را هم نمی زدند.
• حرف آخر؟
- باز هم می گویم که هیچ گاه به قلعه نویی نگفتم در آن صحنه آوانتاژ دادم. در مورد بازی سعی کردم بهترین قضاوتم را انجام دهم و فکر می کنم در این مورد بدهم عمل نکردم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)